20

Христо Христов

преди 1 месец

Никакъв цар не е този немски из-р-од! Цялата му фамилия са такива и е логично, че точно българо-мразе'ца атлантик соломон паси докара мадридския мо-ше'ник Симеон обратно, за да довърши делото на дядо си да открадне каквото може от България!

19

Анонимен

преди 1 месец

Вън от тук ходете си в Сакс, Кобург и Гота.

18

Знаещ

преди 1 месец

Нежелана е тази персона в България!

17

Анонимен

преди 1 месец

Тогавашните евроатлантици са ни натресли чужденец за цар.

16

Анонимен

преди 1 месец

Go back Царю честити в.ъшлив фашага :)))

15

Другаря Будинов

преди 1 месец

Кому бе нужно да се ровят кокалите на един мъртвец? Да, бил е част от нашата история, противоречива личност, изучаваме си я, отдаваме си му нужната почит, обявил е Независимостта ни, но и собственоръчно ни е лишил от Беломорска Тракия, Македония и Зап. покрайнини. Солтенберг обявява, че НАТО ще праща самолети ИМЕННО В СОФИЯ!!! Айде после ми говорете, че никой не иска да затрие страната ни и не сме част от глобален план за ликвидиране на народа ни. Дано се събудим преди да са ни довършили.

14

Рендето

преди 1 месец

Първу: Бг не е родината на Фердинанд!!! Втору: Абе къде сте помъкнали останките му у наштъ джунгла, бе...???

13

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Настоявам да го погребат на достъпно място в центъра на София.Ще му видим сметката. Но не.Симеон ще го зарови в спалнята си,че да се спази некрофилската традиция на тия османо-фашисти.

12

Анонимен

преди 1 месец

и защо го изхвърлят немците?

11

Анонимен

преди 1 месец

Чужди граждани и такива от смесени вън от бг!

10

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

България не е дом на Кобургите. Дом и им е Кобург. Тленните останки на тоя Сакскобурготски ром нямат място в РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!Срам и позор е,че внукът му Симеон първо продаде ордените му за пет залагания на хазарт,а сега разкарва кокали из Европа. Симеон съвсем полудя!

9

Анонимен

преди 1 месец

Не е българин и няма място в бг. Никаква пенсия не са му обещали а просто е целел България да вземе повече територия и после да стане част от Австроунгария или Германия. Такъв предател няма място в бг. Струва на България няколко национални катастрофи и милиони жертви.

8

Анонимен

преди 1 месец

Тези колко са щастливи, че се отърваха от Фердинанд.

7

останките са трупно

преди 1 месец

защо е важно тук да се трупат и насъбират монархии . не сме монархия . ердоган ще почне да рови за паши и бейове , да ги носи . ще въздигне сивите вълци и ще затрие йоджалан . Али Агджа ще стане Велик Везир и Паша . А Кърджали ще му се припише посмъртно . Клементина кара с 2 промила и се измъкна . мафия . чарли и кети са за гроба . Рак .

6

До Анонимен

преди 1 месец

използвай целият цитат! "за умрелите или добро или нищо освен истината!"

5

Европеец с главно Е!

преди 1 месец

Добре дошли у дома, Ваше Величество!

4

Анонимен

преди 1 месец

Къде е Възраждане що не организираха протест срещу тази наглост.Вярно че мъртвите добро или нищо то за Фердинанд добто не може да се каже и затова едно голямо Нищо за България.Момченцето Симеон наричащо се Цар съди България за имоти които никога не са били тяхни и сега ще ни натресе и костите на Фердинанд.Да го направят на прах и да му сложат урната в дома си като искат да му се кланят

3

Анонимен

преди 1 месец

мое ли да плюеме свободно по кoвчега на тоя дето ни докара две национални катастрофи?!?!?!? дедо мони ако така тачеше и баща си....ама то разбираемо... :D

2

Анонимен

преди 1 месец

И никаква официална позиция от държавата... Много жалко!!!!!Пращат ни един душманин на България, а ние сме пас!!!

1

Анонимен

преди 1 месец

Само, че тук в България не е негов дом!