50

Анонимен

преди 1 месец

Мирна конфернция ама без участието на едната от страните в конфликта е като да вдигнеш сватба но без булката.

49

Анонимен

преди 1 месец

До ? А, кога го избраха, за да го преизберат?

48

Наборна комисия

преди 1 месец

Зеля, айде миличък да те записваме за РЕДНИК - фронтът те зове!

47

32335445

преди 1 месец

Лили Путин играе казачок прав под масата в бункер отвъд Урал. А тук някакви му се кланят.

46

Анонимен

преди 1 месец

Това е малко шизофренично... Доколкото знам и се вижда по историческите документи и логически погледнато винаги когато се говори за мирен план и преговори участват двете страни в един конфликт. Да свикваш мирна среща без една от страните в конфликта не е никаква мирна среща!А мирна спогодба само с твоите изисквания и без никакви отстъпки не е мирна изобщо!Това за което този говори са изисквания а не мирен план!

45

32335445

преди 1 месец

Русо робите и копейките газ пикаят във форума. Всяка статия за Зеленски е болка за тях. В историята Зеленски ще остане като лидер опълчил се срещу империята на злото, а жожето вова ще остане като един лили ***, който и за сатрап не става.

44

?

преди 1 месец

Зеленски кога го преизбраха? Питам, понеже медиите постоянно го наричат "президент". Кога са минали изборите в Украйна, убягнало ми е.

43

Анонимен

преди 1 месец

Рептилът Путин не е избиран,а назначен. За пети път.

42

Анонимен

преди 1 месец

Колко по-добре щеше да е за тоя клоун да си шмърка белото и да не се намесва в политиката. И Украйна щеше да е цяла и жертви нямаше да има. Сега всички украинци го мразят.

41

Анонимен

преди 1 месец

Мандата ти изтече май . Не си легитимен за преговори . А и сам ги забрани . И колкото народ измря . Да защитава заема на хамерикански корпорации .И папата не послуша ...

40

сиромах

преди 1 месец

А ти какво искаш?Да вкараш целият свят да защитава лъжите ви и после край на съществуването на живота на планетата ,а може би и на цялата планета?Репчехте се как ли не уйдисахте на акъла на най-войнолюбивата държава ,която си има свои сметки ,а после плачете и просите!

39

Всички знаят

преди 1 месец

Руският флот на дъното,Атакамс пукат С400 като пуканки, половин милион азиатски ***,наречени расиани, наториха украинския чернозем. Цар Путин може да ходи само в Китай и Беларус,защото другаде ще бъде публично арестуван за престъпления срещу човечеството. Такива са безаналоговите победи на Вова.

38

Анонимен

преди 1 месец

Ако знаеш колко го е страх Путин,толкова,че чак няма да дойде на тая сбирчица на лицемери и интересчии!

37

да ...

преди 1 месец

След това изказване на Зеленски, стана ясно кой диктува дневният ред на света. Даже Байдрън се съобразява с Путин.

36

999

преди 1 месец

Зеленски демонстрира разочарование от липсата на интерес към конференцията за мир в Швейцария.Част от страните ,потвърдили участието си в конференцията,изпращат само наблюдатели.Не разбрах само от какво го е страх Путин.

35

Бай Дрън

преди 1 месец

Хаха, какъв колега му е Путин на тоя? Единият е истински, избран президент, другият страхлив самозванец. Я оправете малко праеописа, днесUA.

34

Колибри

преди 1 месец

Путин нищо няма нужда да проваля.С изключение на Запада на останалите им стана ясно,че и този път за пореден път мечката няма спиране и не искат да си влошават отношенията с нея.Интересно как си го представят Путин да се обади на Да Силва,президентът на Бразилия и да му каже "моля ти се,ти баща,ти майка не ходи".Да Силва като е отказал участие без да посочва причина не значи,че Путин го е молел.Умни и красиви,но мечешкият танц предстои.

33

Анонимен

преди 1 месец

Това ми прилича на едно отдавна позабравено време,някога като ученици ако някой нещо сгафеше,се събираше така нареченият ученически съвет с всичките му там дейни пионери или пък комсомолци и всички те осъждаха вкупом"хулигана"без разбира се той да присъства на въпросната сбирка и да му се даде право на мнение!

32

ъ

преди 1 месец

То на Зеля и на хамсалаците от САЩ/ЕС, напослидък за всичко им е виновен Путин. Направо се чудя какво щяха да правят без него=

31

Ха ха ха

преди 1 месец

То само се казва среща за мир, а на нея ще се коментира как да се поддържа войната.