154

До 152

преди 1 месец

ЕС ако запада, значи Русия от блатото ве е мърдала!

153

Анонимен

преди 1 месец

Лицемери.

152

баба мара

преди 1 месец

напротив воината е русия нато/сащ 2014 я започна порошенко намерете видеотовпк на сащ вече ще се задави от печалби но не се отказва това са англосаксубии-ци по генезис ще изпращат оръжие даже и да няма нито един жив украинецняма среща в щвеицария без русия зеленски е нелегитимен мислете на изборитекакви ги вършите положението става фатално това са гмо мозъци

151

Анонимен

преди 1 месец

Защо декларацията за украина беше приета в София? Защото ако беше в някоя друга държава от ЕС щяха да последват протести. Хората на запад не подкрепят вече толкова категорично действията на държавниците си, които водят до трудности за самите тях. Само тук, ориенталската част на Европа, нужника на запада, такива събития се отминават, защото не се осъзнават. Американските НПО обаче винаги са нащрек и ако нещо не им отърва вдигат олелия. Не че са мнозинство, просто са по-кресливи.

150

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен--- 151 ... Само че ''наглият'' е тоя , който НЕ Е СПАЗИЛ ДОГОВОРИТЕ КОИТО Е ПОДПИСВАЛ , налЕ ? Уточнявай , кой е ''наглият'' , в случая , наглият е станал МЪША на някой друг , и е застрашил комшУтУ си !

149

До 145

преди 1 месец

Че тя може да ни нападне и като сме в НАТО, ако иска! Нали помниш че имаха война с Гърция за Крит!? Заплахата за света е Русия, не Турция!

148

Анонимен

преди 1 месец

Много интересно тези хора ни имат за глупави да лъжат така безобразно.

147

Анонимен

преди 1 месец

Война е !НАТО дава /продава/ оръжие на Украйна , ЕС си го плаща като ПОП , а Иран , Китай , Сев. Корея и Индия продават на Русия ... Не виждам какъв е проблема , войната си е война , а БИЗНЕСЪТ СИ Е --БИЗНЕС !Кой е виновен на ЕС че се води по гайдата на САЩ и Англия , и е в РЕЦЕСИЯ , И ЗАПАДА ,... А ?

146

Анонимен

преди 1 месец

Ако наглият ти комшия -10 пъти по-мощен се настани в двора ти и на първия етаж и драпа да да влезе и в хола ти - това временна операция ли е или окупация.

145

Анонимен

преди 1 месец

СЛУШАХ ЕДИН "КАПАЦИТЕТ" (БОЙКО НОЕВ БИЛ) ПО БНР, КОЙТО ТВЪРДЕШЕ,ЧЕ Е НАПЪЛНО НОРМАЛНО В НАТО ДА НЕ УВАЖАВАТ ДЪРЖАВНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ НА СТРАНИТЕ ЧЛЕНКИ И НИ НАЙ-МАЛКО НЕ СЕ ИЗЧЕРВИ!!... НАЛИ НЕ СИ ПРАВИТЕ ИЛЮЗИИ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ОТ ДЪРЖАВИТЕ С НЕУВАЖЕН ДЪРЖАВЕН СУВЕРЕНИТЕТ. И ТОГАВА КАКВО ОСТАВА ОТ ДЕМОКРАТИЗМА НА НАТО И ЕВРОАТЛАНТИЗМА??!!!... АМИ ОСТАВА БОЙКОНОЕВИЗМА - БАУ,БАУ ВЕРЕН СТРАЖ!!!......

144

Стилиян

преди 1 месец

Явно някой му стъпа на врата че смени плочата. До вчера много силен го раздаваше

143

До 141

преди 1 месец

Напротив! Гледал си комшията с ножа, без да дадеш на жената тиган, или точилка, да се защити!

142

помнете !

преди 1 месец

ДПС винаги и по всяко време , може да поиска ''ПОМОЩ'' от Ердоган !И какво ще стане после , кой ще ни защити ?Изпадаме в тази ситуация , КАКВО ПРАВИМ ТОГАВА !

141

Регрессор

преди 1 месец

С помощта за Киев НАТО не е част от войната... Верно е, тъй като Ната щеше да се напитка и на ака много яко без Куев.

140

Анонимен

преди 1 месец

Ако излеземе от НАТО и Турция ни нападне, ще ни дават ли оръжия, както сега дават на Украйна, ха-ха-ха?????????

139

Приказка за 3 клас

преди 1 месец

Руснак бие с тояга украинец с вързани ръце! Дали сме на украинеца тояжка, но сме забравили да го развържем!

138

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се унищожи зараждащия се фашизъм в Евразия . Кремълското Жуже се е самозабравило. Краде територии от Грузия, Молдова и най-вече от Украйна

137

Анонимен

преди 1 месец

Ако дам на комшията нож и го подкрепя в решението му да заколи жена си с него, аз всъщност дали съм съучастник в последвалото убийство? Значи даваме пари, оръжия и персонал но не участваме във войната????!!!!! Ето това е ЕС и НАТО! Утре да гласувате за евродепутати, че акомдойде някоя пандемия да има кой да ни спасява! Пълна некадьрщина и корупция! Лицемерни идиьоти!

136

Анонимен

преди 1 месец

САЩ : Войните на НАТО /САЩ/ , са ''ХУМАННИ '' , а Русия е ''АГРЕСОР''!

135

Анонимен

преди 1 месец

"Какво толкова питате за Турция, бе? С НАТО или без НАТО, ако тормозиме турското население, Ердоган ще има пълното право да дойде и да ги защити!" - Така е, но докато не ги тормозим и сме в НАТО няма как да тръгне. Това е разликата. Ако излезем и да не ги тормозим тръгва на секундата!