48

бай талигар

преди 1 месец

само вехти талиги за изпращане на български оръжия в Украйна

47

Malii kak ni lxjat

преди 1 месец

До Бай Дрън6500 ядрени глави (500 на хиперзвукови носители) стигат ли ти проста тикво, може би още искаш да има война и децата ти да ядат радиоактивна трева, щото другото няма да го има поради липсата на хора. Утр--ко жа-ка мълчи си!

46

Анонимен

преди 1 месец

До Мразя България 53 - И България те мрази.

45

Прав е

преди 1 месец

Не се дискутира и няма да се дискутира. Когато дойде моментът ще ни бъде наредено, без да ни питат и разпитват. При военните няма дискусия.

44

Анонимен

преди 1 месец

СЛАВА, СЛАВА, СЛАВА НА МИНИСТЪР ТАГАРЕВ!

43

Анонимен

преди 1 месец

Вярваме ти бе Тагаренко. То преди време говорехте, че и самолети няма да се пращат на Украйна, нито танкове, нито ракети със среден и далечин обсег. Видяхме какво стана. Следваща стъпка е изпращането на войска, за което вече открито се говори в Европа. Не е Руска дезинформация.

42

Анонимен

преди 1 месец

На кого му пука за няколко хиляди наивни юнаци да бъдат пропилени войници и похабени в името на дебелите империалисти във Вашингтон. Все пак има някои "политици" в София кои-то ще намажат и от този шанс.

41

мдаааа

преди 1 месец

"Българската позиция е ясна ние нямаме намерения, не дискутираме изобщо възможността за изпращане на български военнослужещи в Украйна"..... е да де, но спокойно може да изпратим отряд от ястребите хумвейбини като... тагарчик, паситко, кремчева, чехлю и т.н. гракаджиии по ТВ...

40

Бай Дрън

преди 1 месец

Авре ето ние бяхме в казарма, когато се биехме в Ирак. Споко, не е страшно да си в казарма с химическо наметало :p

39

Анонимен

преди 1 месец

До Проф. Тагарев ли! 31 - Тагарев, ти ли си? Спри сам да се хвалиш, разпознахме те.

38

Хмм

преди 1 месец

Не е проблем, естествено. Още половин милион млади украинци да умрат, какво те бърка това теб и господарите на които служиш. Само да не умре някой от родата на Зеленски, че и в Израел не е много сигурно напоследък.

37

Бай Дрън

преди 1 месец

Айде, всички евроатлантици в казармата, каза Тагарев. Стига сте бърсали клавиатурите!

36

Сата НАТО

преди 1 месец

никой не те спира -----////------ Защо да отивам? България има професионална армия, на тях това им е работата, не на мене.

35

Христо Христов

преди 1 месец

До 36 "Нашите политици няма нужда да дискутират каквото и да било. Те просто чакат заповеди от посолството. " - ми такива си ги избирате. Какво ревеш?!

34

Христо Христов

преди 1 месец

А трябва да пратим! 85% у нас гласуват за ЕС и НАТО и е редно правителството да направи необходимото категорично да защитим техните ценности!

33

Киру Парапетник

преди 1 месец

Тоз миризлив дрътак от не е в панделата???

32

Анонимен

преди 1 месец

Имаше изтекла карта , ние и румънците ни бяха плеснали в Одеса , а останалите от НАТО бяха разположени по границата с Беларус , европейците за охрана , а българите и румънците за пушечно месо. И има още хора , които бранят и гласуват за ППДБ.

31

Анонимен

преди 1 месец

Нашите политици няма нужда да дискутират каквото и да било. Те просто чакат заповеди от посолството. Ще изпратят войки без дискусси , само да им наредят.

30

Бай Дрън

преди 1 месец

Евала на Тагарев за едно-че намеква за връщане на казармата. Ще си отдъхнем най-сетне от 18-20 годишни убийци по спирки и пешеходни пътеки. Всичко трябва да мине през казармата, без изключение. А който не иска и бяга нанякъде си, по-добре, такива страхливци не трябват на България. Ще ни е лесно като пускаме бомботе в Лондон, Париж и тем подобни кошари.

29

Само питам...

преди 1 месец

А защо ни беше тоя Закон за Мобилизацията тогава? ... Или то ще има мобилизация , ама за сега е Тайна , че да не се разбяга "пушечното месо" , както стана в Украйна и да няма кого да изпратим на фронта когато господарите от НАТО и САЩ ни заповядат. За сега ще казваме на всички че няма да изпращаме... няма бре, няма. Първо ще издадем необходимите инструкции на граничните пунктове и летищата, ще изпратим допълнителни подкрепления на митничарите и граничари. И тогава... ИЗНЕНАДАААА. Мобилизация...