105

Споко

преди 1 месец

Споко, Путин е агресор, а както вече и децата в родилния дом разбраха, агресорите винаги губят. Следователно по законите на научната логика Украйна ще победи.

104

Христо Христов

преди 1 месец

До 109 "За Косово не искам и да чуя и широк регион около България" - аз му пиша на про'с'така какво правеха немците в Косово, той не го интересувало. Ми про'с'так си - ограничен и със слаб ум, при това тролещ. Плувай!

103

Анонимен

преди 1 месец

До До 107 "Сайта го правят такъв неговите обитатели" Смях. Сайта го правят статиите, а не коментарите. Само живял през комунизма партиен секретар, който тогава лъжеше пролетариата, как всички били равни на българите опуващи врат в панелките със СКШтата, докато партийците запиваха със западни *** по луксозните резиденции на УБО и БКП, може да се опитва така нагло да лъже къде е властта и контрола. На такъв верно само не*грамотни могат да му повярват, то затова комунизма такива си отглеждаше.

102

Уж сте

преди 1 месец

Много умни,а избрахте тази женска физиономия да ви управлява държавата.От женска физиономия не чакай мъжки решения.

101

Петър

преди 1 месец

До Сата НАТО :Прав си ,победителите не ги сэдят.Време е Русия да сравни със Земята Украйна така като ФАЩ направи с Япония.

100

Анонимен

преди 1 месец

"Обиждаш на публично място в медия което говори много за тебе като човек. " - Да! Смел! Борбен! Доблестен!

99

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов Ако се съди по това кой се опитва да манипулира фактите и се опитва да ВНУШАВА неверни неща, то ти ще си пръв в листата на въпросните. И се възползваш точно от това, което уж "храниш" за да се опиташ да ги накарат да гласуват за кремълските ви господари. Всъщност, любимия ти комунистически строй си ги ПРОИЗВЕЖДАШЕ тези, и то напълно ЦЕЛЕНАСОЧЕНО, защото такива са ПОСЛУШНИ. Партийните секретари знаеха как да се възползват от това, и като ти гледам подходите, си бил и ти такъв.

98

Някой до Христо

преди 1 месец

Живота е въртележка. Внимавай скоро моят проблем да не стане твой. Много летяха и много паднаха от колкото по-високо толкова повече боли, а шока за самочувствието няма да говорим..... Имаш още да учиш и то доста.

97

Анонимен

преди 1 месец

По времето на Тодор Живков при комунизма нямахме тоалетна хартия и банани.

96

До 107

преди 1 месец

Сайта го правят такъв неговите обитатели, а те са категорично приятели на Русия! Въпреки официалната пропаганда - статистика! Не мога тук да правя реклама, като да ви посоча приемлив за вас сайт, с подобни на вас обитатели, но вие сте грамотен евроатлантик и ще се справите!

95

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

94

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 108 Не позна, но виж ДРУГО е вярно: че 98.7% от БКП се пребоядисаха в "атлантици" и ПОДМЕНИХА демокрацията с ДеСекрация в полза на руските им господари - Радев, Борисов, Пеевски, Доган, Божков, Янев и други знайни и незнайни уж "европейци и натовци" на които им се подава петолъчката от джоба.

93

Христо Христов

преди 1 месец

До 109 "Обиждаш на публично място" - проблемът, че истината за неграмотни про'с'таци боли си е твой.

92

Анонимен

преди 1 месец

Цялата "дилема" на войната в Украйна е - правото на Диктатора скрит зад ядрения си арсенал да убива, разкъсва, ограбва и нарушава Световния ред! Ако Света приеме това за норма, рано или късно ще стигнем до не повече от десетина държави които ще унищожават и поробват всичко около себе си с правото на по силния. Това ли бъдеще искаме за децата и внуците си? Този ли Свят - изпълнен с болка и насилие? Кутията на Пандора вече е отворена от един Диктатор!

91

Анонимен

преди 1 месец

Евро овцете пак ще бъдат излъгани и изпратени в чудовищна касапница на изток да наказват и да превземат руснаците. Розовото самозалъгване е към края си. В края на 30те на миналия век е било същото. Всички са се престрували, че голяма война е невъзможна...до последния момент. Слушайте какво говорят т.нар евро лидери.

90

Говедовъд

преди 1 месец

Има логика в опасенията на Шолци,представета си РФ да предостави на Лудия Ким хиперзвук и му разреши да бомби Щатите!

89

Христо Христов

преди 1 месец

До 100 "Как неодобрението към ,,политиките" на ЕК ..." - абе про'с'так неграмотен, Тиквата ТИ го каза два пъти, че гласуващите за евроинтеграция СА про'с'таци които само мачкане заслужават. Трети път ли трябва да ТИ го каже? Само неграмотен и некадърен про'с'так може да гласува за този ЕС и да се надява този ЕС да оправи нещо. Не критика към ЕК, а тотално разрушаване на този ЕС!

88

Анонимен

преди 1 месец

До 87 - Не и ако Гърция бъде унищожена :) ... Нации и народи изпезват постоянно в историята!!!

87

Някой към Христо

преди 1 месец

Вижда се от доста време вилнееш в този сайт с определен стил и насока. Обиждаш на публично място в медия което говори много за тебе като човек. За Косово не искам и да чуя и широк регион около България. Има хора колкото и пари и да имат си остават бедни умствено, духовно и грамотно. Други са ощетени във всякакъв сорт и ако някой им дава нещо и те не разбират значи трагедията е ясна и видима за всички, но куца умствения капацитет и духовен.

86

Анонимен

преди 1 месец

98,7% от българските атлантици са бивши членове на БКП, потомци и слуги на тоталитарната номенклатура! Завършили тук с предимство като деца на активни борци, повечето с академии в СССР! При военните този процент е още по висок, понеже някои от най изявените номенклатурници са изпращали децата си да завършат в Лондон, като Г. Кадиев, но при военните това тогава е било невъзможно, затова пълен %! А сега генерал Запрянов е натовец! Преди 40 г. - Ленинградец!