111

Анонимен

преди 1 месец

То на който е наясно с Радев няма нужда да му казват за кой работи, той от както е президент е издигнат и лобира за Русия, като Орбан, Вучич сега и Силяновска има и други руски проксита в ЕС, те се готвят да печелят изборите в ЕС!

110

Анонимен

преди 1 месец

Подполковник Джахара Матисек, пилот от американските ВВС и професор във Военноморския колеж на САЩ, се застъпва за изпращането на европейски военни в Украйна, като изрично уточнява, че това е негово лично мнение.Аиде бе Забележете не американски

109

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Процесите Са Динамични - Процесите се Развиват Със Светкавична Скорост - Може би Разузнаването на Радеф - Изостава - Може би Няма Актуална Информация........Така изглежда от Страни....Защото за последните 10 дена Много Неща се Промениха - Света се Промени......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

108

Сата НАТО

преди 1 месец

Сестрата на Радеф е работила във ВИП-на летището и така го е уредила да постъпи в Долна Митрополия. И така селския тьпигьоз с физиономия на офчар се е издигнал до президент на Офчария. Съптветно рефлексите му са като на офчар от 19-ти век - Путин е най-нагъл и най-***, ония с френските дрехи му мълчат, значи той е най-силния и на него че се навеждаме... И като най-простия селянин си е зарязал жената и децата заради една парясница с леко поведение.

107

ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

"Сега На Зеленски такива Оръжия ще Му Пратим" --- Квото имахте пратихте, а ново оръжие не можете да произведете... USA Геронтокрацията ли ще ви води??? Свършихте маминиСладки.

106

Василев

преди 1 месец

Така не може да говори един български президент, сякаш е забравил, че България е съседна на две бивши и настоящи империи, които не крият своите имперски амбиции и двете са анексирали територии на други съседни на тях държави ,и то в днешно време!Това ако е български президент то аз съм космонавт!Агент Заки Шоли!ЦРУ!!!

105

Анонимен

преди 1 месец

Лош късмен да се сдобием с нискоинтелигентно но лакомо пpace

104

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Не Само Украйна....НАТО - Ще Превземем и Москва ......Ще Разпилеем Русия на Парченца - Като Торта ще я Разпилеем.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

103

Анонимен

преди 1 месец

Наордът икса, да те види ОКОВАН ВЪВ ВЕРИГИ и закаран в парламента, да сикажеш ВСИЧКО, а после към съда и затвора ...

102

Баба Меца

преди 1 месец

Къде са петлите,които ми обещаха,че ще ми гостуват.Вече съм стоплила водата в казана за добре дошли.

101

Василев

преди 1 месец

Някои са ваксинирани срещу непукизъм ,безпаметност ,дебелоочие .С появяването си веднага предизвиква негативни емоции и възприятия у повечето хора.Колко трябва още да откраднеш и да съсипеш държавата за да отидеш на друго за целта място? Но те превзеха всичко и говорят за " европейски ценности " и " демокрация". ТЕ?

100

Анонимен

преди 1 месец

до 118: Русия ще я има винаги и преди и след жалкото ти съществувание :) Панимайеш ?

99

Анонимен

преди 1 месец

Докато я има русия, опастност от война винаги ще има. Дано приключат с тая опасност

98

Ганчо Цончев

преди 1 месец

Този не е президент, този е Резидент! Този е национален предател, руски агент. Слава на Украйна!

97

Ами

преди 1 месец

...прав си е Пеевски! Хелдфебелът само върви и плаши с война! Тэлкова му е капацитетът!Тонколоната на Кремъл прокарва единствената стока за износ на Русия...Страх! Никой никога не е възнамерявал да праща войски на НАТО в Украйна! Макрон ще изпраща да Чуждестранният легион ,а у нас такъв няма!

96

Ангелина

преди 1 месец

"Боже ,колко мъка има по този свят ,боже"!!!Кой е намерил да говори за "недопустимо"....Това споменаването на "хората" е върховен цинизъм. В България "армията за убийства" във феодалните бастиони на ГЕРБ/ДПС и компания убива повече "хора" - човеци ,които са неудобни на някого поради някаква причина ,плюс катастрофите ,отколкото във войната .Това допустимо и задължително условие ли е за зависимите и обвързаните с тях от ДЧМСООПИГ ?!

95

Анонимен

преди 1 месец

Радев като си направи партия ще спечелис 60 процента.

94

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Нашия Радеф се Страхува- Че НАТО ще Счупи Тиикквата на Путтин.....Ами НАТО ще му Счуупи Крратуната Брат - НИЕ СМЕ НАТО.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

93

Анонимен

преди 1 месец

Зиг Зеленски и Зиг Зиг Кирчо и Кокорчо! Слава на Големия Чалгарийски Райх! Хайл Голям Чалгарийски Хан Сунак!

92

Василев

преди 1 месец

Украйна не е Грузия, не е Чечня, не е Молдова, не е треторазрядна бивша съветска республика, на която Руската Империя е хвърлила око да заграби територии и суровини!Украйна си е Украйна, така беше по времето на Сталин, така е и сега при Путин!Четете история бе!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!