93

JNS

преди 1 месец

Това ли е мега скандала? "Германия за германците, чужденците вън"? И някакъв "поздрав"??! Шокиран съм!!!! Да се смееш ли,да плачеш ли? А иначе,тези толкова добри германци,пращат оръжие за милиарди,на доказани нацисти като украинците! Що за лицемерие?!

92

Тачо

преди 1 месец

Баба Меркел им натресе половината Арабски полуостров,много ясно че ще има радикализация.Тяхно право е да защитят децата и жените си и това не е расистко а достойно.Не говоря конкретно за тея пи.шлемета.

91

само питам

преди 1 месец

До ГЕРМАНИЯ Кой ти каза, че националсоциализма не бил дясна партия? На какви факти се базира това твое писание? За това, че Хитлер разгромява не само Компартията, но и Социалдемократическата партия на германия ли? Или, че подкрепя Франко с военна сила в испанската гражданска война? Или, че е първа дружка с Бенито Мусолини? Нацистката партия е фашистка партия и крайно дясна.

90

Българинъ

преди 1 месец

Преди няма и век, поведена от Германия, Европа изби 6 милиона евреи, люлката на европейската култура и интелигенция, за да получи днес 60 милиона ислямисти, които никога няма да се интегрират. Напротив, правят всичко възможно да я унищожат - показно и нагло. Хак да им е.

89

Анонимен

преди 1 месец

Спомняте ли си миналата година мисля лятото беше имаше опит за преврат в Германия офицери искаха да вземат власта но как се примълча по нашите телевизий казаха две три думи работата не е на добре хората, се осъзнаха и скоро Германия ще изгони всички чужденци

88

анонимен

преди 1 месец

До Анонимен"Какъв потрес бе германските пенсионери мизерства" Вярно ли бе? За мизерстването няма начин да си научил от руските медии. То според тях и ние сме зъзнали през зимата без газта им, и сме се движели с конски впрягове без бензина им, и сме готвили на откит огън и сме се хранели с кучешка храна (все реални неща, с които пълнят кратуните на лековерните). Иначе германските пенсионери си гледат кефа и обикалят Европа за разлика от руските си връстници.

87

Аз Съм Куиър Вещица

преди 1 месец

и също съм НеБиНарен Западно Европеец!

86

Олимпий Панов

преди 1 месец

Какъв потрес?Там 90 % немци (шваби) мислят като тези богаташчета,и с правото си!

85

Петър

преди 1 месец

Те просто са изявили желанието на всички германци..с изключениу на една клика подлизурковци които карат страната им към разпад..ако не се приемат мерки германия ще се превърне постепенно,политически чрез избори в шириат..което всъщност се случва в белгия ,холандия.франция и англия

84

Анонимен

преди 1 месец

Само вижте кой командва Европейският съюз и как го води .И до тук да живее 5 райх.

83

Анонимен

преди 1 месец

Една джунгалка от село има 3 деца по домове и още 4 у тях в момента пак е бременна кога ще се спре това нещо у нас заради тия ни удържат от заплатите

82

MaйMyнaтa

преди 1 месец

ГДР Би ФРГ с таэи новина, а глyпaцитe си бутнаха стената.

81

немски виц от 80-те

преди 1 месец

години, разпространяван между офицерите от Бундесвера: "Въпрос. Имате ли нещо против евреите? Отговор. Да,ГАЗ!!!" Какво се чудят сега немците и се правят на мома неощипана? Че той хитлеризма никога не е напускал Германия.

80

Анонимен

преди 1 месец

Какъв потрес бе германските пенсионери мизерстват те хрантутят сирийци и авганистанци

79

Турчин Атеист

преди 1 месец

Това е Германия. Имат право да правят каквото си искат. Расизъм ще има защото Германия в частност и цяла Европа се напълни с ислямистки варвари. Защо не са в потрес медиите за нападенията над деца, над пенсионери по улиците, в метрото от брадати ислямисти?

78

Анонимен

преди 1 месец

Преди 3-4седмици две бездомни германки на около 57-58 години се караха със полицайте явно не им разрешава ха да спът под стряхата на офис сградата до късно и жените се чува ха като крещи едната викаше Пари имате за войни а за нас нямате явно визира ха 10 ките милярди за Украйна, и 100 ти ите милярди за бежанци от Африка и Азия за ц. Ха. И. Е от Украйна като бежанци в германия отделно има осве роми от Украйна и малко Украйнци.

77

До74

преди 1 месец

Ами в България как е искараха джунгалите 250 хиляди а само в Столипиново са 100 хиляди в селата почти няма българи защо се крие бройката

76

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 74 - ТОЧНО!!! СЪЩОТО Е И С Т.Н. ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ....

75

ГЕРМАНИЯ

преди 1 месец

ЗА ГЕРМАНЦИТЕ? КЪДЕ Е ЛОШОТО ТУК? НАПИСАНОТО Е ЧАСТ ОТ ТОТАЛНАТА ПРОПАГАНДА КОЯТО СЕ ВОДИ СРЕЩУ ДЕСНИТЕ ПАРТИИ В ЕС, КАТО СЕ НАЛАГАТ АСОЦИАЦИИ С НАЦИЗМА. ТРЯБВА ДА НАПОМНЯ, ЧЕ НАЦИСТИТЕ ВСЪЩНОСТ СА НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИСТИ, И НИКОГА НЕ СА БИЛИ ДЕСНИ ПАРТИИ. НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМЪТ ПРОЦЪФТЯВА НАД 100Г. В ЕДНА ДРУГА СТРАНА, ПО НА СЕВЕР...

74

Сенеката

преди 1 месец

Като залюлейш махалото силно на ляво то рано или късно се връща силно на дясно!