194

Анонимен

преди 1 месец

Най ми е смешно като чета платените публикации от западната пропаганда, които ни пробутва "авторката" и в тях с голяма убеденост ни обясняват какво мисли, какво иска и какво ЩЕ Путин или някой друг световен лидер, сякаш всяка вечер лидерите им се изповядват... А то напъни да ни будалкат

193

Анонимен

преди 1 месец

Орбан пак блокира! Време е, да се премахне вземането на решения с единодушие, поне докато има руски, троянски магарета!

192

Анонимен

преди 1 месец

Ха ха ха ... "Путин искал да унищожи "независимостта" на Украйна"???? И в какво се състои тази "независимост"? Може би в това, че като дойде там някой американски чиновник, сяда на мястото на президента им и командва всички и всичко в Украйна, а в останалото място ги управляват с дистанционното от USA посолството като нас???

191

Анонимен

преди 1 месец

Пръкналата се през 1991 година Недо-държава Расиа: знаме - Власовско от Холандия, герб - византийски кокошки, химн - интернационална бредня, територия - монголско-чечено-калмишко-бурятско-якутска, население - видиотени укродебили, расийски език - измислен език на крепостни доярки и овчари , който никой не го знае, писменост-българска,история - фантазии на душевно-болни.

190

Какво иска Путин

преди 1 месец

Най добре е зеленчука спешно да вдигне белия байряк и да капитулира... за това го съветват Папата, Китай, Словакия, Тръмп, Илон Мъск, Орбан, Радев и всички разумни ръководители по света... А и колко е простичко решението... НАТЮ +пудели спират да пре0при-пикават оградата на мечката, прибират лошите си играчки на прилично разстояние от бърлогата и... Територията с руското население в Укрия правят референдуми... Укрия декларира, а ООН да е гарант, че няма да влиза в агресивни блокове като НАТЮ и така народите ще заживеят в мир и сговор дълги години напред!!!

189

Анонимен

преди 1 месец

Путин, ако загуби евроизборите и щатските за президент, сам ще се изтегли от Украйна!

188

РАЗКЛОКОЧЕН

преди 1 месец

Ох, целия клокоча от справедлив гняв и възмущение срещу трагедията и ужасите на бруталната агресия и извършените военни престъпления и престъпления срещу човечеството от режима на Путин и неговата криминална клика и с нищо непредизвикана агресия на кървавия кремълски диктатор срещу Украйна която просто мирно и тихо си седеше и нищо не правеше и само искаше да се развива демократично! Целият съм разклокочен от справедлив гняв, ох.

187

Анонимен

преди 1 месец

Ботев е убит от австралиец, не от българин.

186

Факт

преди 1 месец

Рускофашисткото Луфтвафе за месец май загуби 8 самолета. Птичкопадът с всеки месец се засилва .

185

Анонимен

преди 1 месец

Недо-държава Украйна: знаме - от Долна Австрия, герб - хазарска тамга, химн - полска "незгинела", територия - открадната от Русия, население - видиотени укродебили, украинска мова - измислен език на доярките и овчарите, който никой не го знае, история - фантазии на душевно-болни.

184

Псевдоистория

преди 1 месец

Ботев не е убит от българин, а чирака на Денчо Халача който влиза в стаята и Левски го застрелва в уплахата си е ,,дете" на 24 години! Айде учете История, а не Шок или Уикенд!

183

До учете история

преди 1 месец

Каква история да учат след като не са отваряли и една книга през живота си тези проссстаци! Само им виж коментарите... Пълен потрес.

182

Учете история

преди 1 месец

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)

181

Анонимен

преди 1 месец

А бе 82-ОМБР,ти какво правиш тук,а не помагаш на обкръжените ти братя във Волчанск?

180

Анонимен

преди 1 месец

Колективния Путин бърза да замрази конфликта преди да дойдат ефките и Тауросите!

179

Анонимен

преди 1 месец

Как върви тридневната спецобосрация на Путин? Мие ли вече кълките в Ламанша?

178

82-ОМБР

преди 1 месец

Намери,не 500 000,а 1 000 000! Слава на Украйна!

177

Анонимен

преди 1 месец

Условията на Путин са ,,Давайте каквото искам, защото на вашите граждани не им се мре, а моите крепостници никой не ги пита!"!

176

Анонимен

преди 1 месец

Кой иска независим престъпен нацистки режим? Квичете, Квичете, гущери, малко остана.

175

УЖАС

преди 1 месец

Руснаците твърдят,че са убили 220 украински герои от атакуващите вчера,а украински десанчик,цитиран от британска медия твърди,че във Вовчанск са в кръгова отбрана и вместо подкрепления отвсякъде към тях се стичат руснаци.ужас!