102

До 100

преди 1 месец

Ти може и да работиш с ибрик, но не всички са като теб.

101

абе

преди 1 месец

Надали военните действия ще спрат скоро. Началниците на Байдън не могат да прежалят току-така стотици милиарди и загуба на престиж. Те ако искаха спиране, щяха да отстранят Зеления, чрез "избори", "преврат" или "трагичен инцидент". Путин е наясно със ситуацията, затова методично и с нарастваща сила нашоква украински канчета. За подсилване на убеждаващия ефект. Пък евроатлантиците у нас и из Европа само гледат опулено и бръщолевят несвързано. Голям майтап става.

100

Анонимен

преди 1 месец

Не, просто мисироците ти спускат такова заглавие за да си изработиш гранта от фондацията. Никакво спираме няма да има защото мисирите не са ти написали че зеления наркоман си е забранил да преговаря, а по принцип това трябва да е работата на един политик и дипломат. Друг е въпроса че корумпето на Коломойски дори не назначи избори и си дефакто и де юре фашисти узурпатор още от преврата.бандерия не дъществува, нормслните страни имат армия и полиция а не азовци и десни сектори.

99

Гошу

преди 1 месец

Пропаганда, кве нацисти.То са ги избили след втората световна. Или по-лесно да им слагаш етикети?

98

ГАДОРЯН

преди 1 месец

Хаха. Глупости. Тая война ще свърши с ТСВ. Мдаааа. Няма да има никъф мир. Това са приказки под шипковия храст. Краварите дадоха толкова оръжия и кинти, така че забравете. Блек Рок има милиарди инвестиции там.

97

Нео

преди 1 месец

Това е поредния блъф на диктатора. Само огромни загуби на територия могат да го спрат и да поиска тайм аут.

96

Анонимен

преди 1 месец

До 93, нито един! Други абсурдни въпроси да имаш?

95

Гошу

преди 1 месец

Путин е лъжец и всички около него. Ако Азов им беше проблема, щяха да пратят спец частите, ги оправят бързо. Решиха обаче да атакуват цивилни, за по-забавно

94

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам какви Zлобни русофобски иZчадия пишат тук, нищо чудно, че всички държави ни мразят, а за запада ние сме "untermenshen". Е такива злобари като вас са правили мизерии в Гърция и Сърбия навремето.

93

парадокс

преди 1 месец

силния иска мир, слабия иска война!

92

Анонимен

преди 1 месец

Агент Тагаренко да каже колко етнически българи бяха мобилизирани и могилизирани в уссрайна? В т. нар. страна ууссрайна има цели населени места населени с българи.

91

Анонимен

преди 1 месец

До 89, е и? 16 000 руски мypзилки оставиха костите си под Авдеевка, един футболен хулиган изкупува ли тая тежка загуба???

90

фейк нюз

преди 1 месец

Кат винаги Ройтерс, СиеНеН сервират ни лъжливи новини. Но народа не е глупав и знае че целите на СВО ще бъдят довършени до края, така или иначе. Салорейхът вече е бита карта.

89

Путин е Велик!

преди 1 месец

10 години откакто укронацистите подпалиха Дома на провсъюзите в Одеса, където изгоряха живи 43 човека, 6 бяха убити на улицата и 200 бяха ранени. Там между другото имаше българи жертви. Преди началото на СВО Путин каза, че всички престъпници се знаят поименно и ще понесат своите наказания. Путин е мъж и си изпълнява обещанията. Слава на Путин, той е Велик!!!

88

Хаахх

преди 1 месец

Абе тоя го е закършил здраво щом почна да обикаля лично и да моли за помощ .Руска некадърна работа .Голем срам .

87

Анонимен

преди 1 месец

Под Авдеевка е унищожен главатаря на френските нацисти и футболен хулиган Сезар Ожаро. Членувал е в групировката на нацистката френска организация "Парижките Зуави". Заминава за така наречената страна украйна и постъпва в нацисткия полк "Азов". Денацификацията си върви с пълна пара. Няма прошка за нацягите!!! А ти русофобе плащаш от данъците си за да измират нацягите, западните наемници и бандюгите. Мерси много ))))

86

Анонимен

преди 1 месец

82 Путин съвсем ясно вижда края на бандерхохолия както всеки друг. Ако не беше така нямаше да цирикаш тук и наркомана нямаше да пищи на умряло през ден.

85

Русия е мощ

преди 1 месец

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

84

Анонимен

преди 1 месец

Ти русофобе зареждаш трошиняка си с Путински бензин. Ти русофобе спонсорираш Русия! Ти русофобе си ееебааатии е слааб0умния цръвул момче!

83

Гошу

преди 1 месец

Аз няма да зажитавам никой, който иска да воюва.Давайте, като ви е толкова мозъка. Накрая само да не се окаже разпилян на някоя ливада.Даже няма да спрат, по време на олимпиадата