55

Анонимен

преди 1 месец

След разпада на ЕС Сърбия ще стане един от основните фактори в западната окрайна на Континента. Не случайно Си дойде на крака в Сърбия.

54

Василев

преди 1 месец

Само не мога да разбера, ако се разпадне ЕС, дали всички аутсорсингови компании ще напуснат България и ние как ще продаваме стоки, машини и услуги на други страни и къде ще ги произвеждаме???Агент Рики Грийн!ЦРУ!!!

53

Маймунин

преди 1 месец

Грозата п-ка на Сорос, добър ден бе експерт.

52

бяхме?

преди 1 месец

Този кога стана от "тях", българите никога не са били от "тях", и този беше слугинаж на БКП, сега е слугинаж на Сорос, без БКП и без Сорос е никой. А "те" никога не са били добри, бяха добре, защото са брутални и жестоки и силни, но вече не са силни. Путин им разказа играта, въпреки че 2007 година им даде шанс в Мюнхен, и после 2021г декември месец пак им даде шанс, ама те му се смяха и в Мюнхен и после. А сега що не се смеете?

51

Българка

преди 1 месец

Само начело с такива опитни и безкористни държавници като г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков е нож в сърцето на омразната на всички българи Русия.

50

Име

преди 1 месец

До 51. Това зависеше от управниците ни до 89-та, а не от СССР! Не че управниците не през онези 45 години не ходеха по екзотични почивки! Много наивно от ваша страна.

49

Анонимен

преди 1 месец

Европа трябва да си защити независимостта !!! Както от руските ресурси , така и от американския рекет. Нека да не се забравя, че Европа е люлка на културния и научен просперитет.

48

Анонимен

преди 1 месец

какви победители сме били бе нещастниккк продажен? унищожиха ни.

47

Анонимен

преди 1 месец

а бря фес беге, що ни занимавате с това кривоглаво влечуго а не коментирате новите записи на курю пр0100то? има ги в афера, айде пуснете ги и тука да видим ум белият делфин и мустата юглена какви ги мъдрят. и ляла хасанка да не забравяме.

46

хаххаха

преди 1 месец

чета как сме били завсисми от САЩ, хаххахаах а патоците? а лукоил А? хахахахахах ВИНАГИ сме плащали НАЙ-СКъпата газ на братрушките. ВИНАГИ! некой ще ходи ли на море в раша? А? хаххаахахаха

45

СМЕХ....

преди 1 месец

Айде Кривунделестия, бегай У Русия , щом тука не ти харесва.....МАЙ. на та ти...

44

Василев

преди 1 месец

Европа се превърна в това, което искаше световната финансова мафия, и културата,историята,човешкото цивилизовано общуване, беше превзето от дж.ендаризма и омешването на туземното население с африканци и тал.ибани, забележете използвайки точно тези силни черти и характеристики под предтекст за толерантност и търпимост!Агент Донован Бейли!ЦРУ!!!

43

антидемократи

преди 1 месец

вярват,че защитават демокрацията.Може и на обратно-и какво от това.Браво Кръстев.

42

Ле ле,

преди 1 месец

...Тараканите днес са налазили да ни вещаят "краха" на Европа? Забавни са ! Ами хайде оставете го ЕС да си "гние" и прав ви път към безбрежните Сибирски полета! По пътя си го приберете и тоя ! И учете ...китайски!

41

Анонимен

преди 1 месец

Типичния копейка. Излегнал се на плажа в Гърция и вика, как плаща Сорос, забравяйки по време на руско иго не можеше да доближиш границата на 40 километра, ако не искаш да те гръмнат...

40

Просвета?!? 24.05

преди 1 месец

Бас държа, че евро-***-атлантиците си нямат никакво понятие защо има кохезионни фондове в ЕС. Американско изследване показа, че държавите от Централна и Източна Европа са загубили двойно повече от членството си в ЕС. Проблемът беше, че ДС се нагъзи на англосаксонците. Милиарди се изляха за промивка на стадото, а ДС нарочно разби икономиката и окраде всичко, за да мисли стадото, че е по-добре в ЕС. Държавници трябват, а не - ***. Тогава и в ЕС, и извън него ще сме много по-добре

39

Анонимен

преди 1 месец

В ЕС , вече ФУРНАДЖИЙСКИТЕ лопати са на мода !

38

Анонимен

преди 1 месец

Айде още един съветски пропагандатор. Замини в русия бе продажник.

37

Анонимен

преди 1 месец

Добро ли е заплащането при Сорос ?

36

Анонимен

преди 1 месец

Напротив , ЕС ще се разпадне и то защото Сорос плаща и на Иван Кръстев. Който е запознат откъде се финансират тези и нпо "център за либерални стратегии" напълно ясно го вижда. Отворено общество предвиждаше и над 80 % на британците за оставане в ЕС. Мина референдума, на Сорос не му хареса и започна да финансира движение за втори. А кой е Сорос?