82

Шоу

преди 1 месец

В Швейцария се готви поредното тъпо шоу,конференция за мир ....без Русия!!!

81

Анонимен

преди 1 месец

До Христо Христов - ти колко копейки взе от мутрофинова бе смач Каня К из Роден?

80

Христо Христов

преди 1 месец

Авторът да започне да пише статии как ЕС и НАТО ще се подготвят да изплащат репарации на Русия.

79

Анонимен

преди 1 месец

Изходът е ясен. Голташката смешка Русия по никакъв начин не може да се противопостави на близо 1000м като население НАТО. В голташка Русия армия вече почти няма- всичко осакатено или мъртво. Разчита се на наемници от БРИКС, защото от бедност са готови на всичко. Войски на НАТО ще отидат в Урайна и айде. 1 самолетоносач в Черно море е достатъчен на руската смешка да си замине. Въпросът е, че смешката ще изстреля ядрени ракети и ще направи поразии на планетата.

78

ясно

преди 1 месец

Целта на Русия е да ликвидира държавата Украйна и да унщожи украинския народ.Така вижда Путин края на войната .Ако това стане наред ще са балтийските дърпжгави хинландия Румъний полшаф и българия.Слудователно решението в края на империята на злото и изправянето на кръволокът пред съда в Хага!

77

Анонимен

преди 1 месец

До Те Никой не го е "спирал". Просто не се подписа. Няма как президент на свободна държава да приеме загуба на територии и да клекне пред поробителя. Ако в българското съзнание това е приемливо, за други не е.

76

закъснял свят

преди 1 месец

До Има, имаИ мислиш, че всичко свършва тогава ? Напротив - тогава почва ! Путин не иска Украйна , путин иска нато ! Какво е НАТО ? Кои страни са в НАТО ? Демократичният свят ! Мислите ли, че демократичният свяр ще се предаде пред путин? Наистина ли сте наивници ? Наистина ли мислите, че путин може да успее ? Наистина ли защитавате това? Човек готов да подпали целия свят с WW3 !?! Мислете глобално !

75

Факт

преди 1 месец

Русия никога няма да подпише мир под условията на запада,помнете.Не може победените да диктуват на победителя.

74

Христо Христов

преди 1 месец

И защо трябва бързо да свършва войната? За да не бъдат изчегъртани натовците ли? Никакъв край докато територията на Украйна, пък и светът не бъдат изчистени от НАТО-вци!

73

Анонимен

преди 1 месец

Не знам кой още не разбира, че това е Трагедията на съвременното човечество. Западът няма как да приеме една победа на Путин, както и да си я представяте, защото това би подкопало западния начин на живот, който е на светлинни години над руския. А Путин вече не може да се върне назад, защото от глупост направи грешна стъпка. За съжаление "изходът" минава през нещо много лошо за всички нас.

72

Те

преди 1 месец

Явно някой забравят кой спря Зеленски да подпише готовият мир в Истанбул преди година?!

71

Анонимен

преди 1 месец

Погребване Путин от години, но за там ред няма. Обаче без лудия клоун мирът се подписва още докато го погребват

70

Анонимен

преди 1 месец

Не, тезата на автора е - провалихме се във всичко по отношение на Украйна, но поне ние ще определяме условията за мир там... В това няма никаква логика, а само пожелателно мислене и заработка на грантове. Ходорковски скоро изнесе отчайващи статистики и каза, че те са се провали в Украйна, до края на годината щял да падне Харков, до средата на другата Одеса според математическите модели. И този да ми твърди, че след мирното споразумение РФ никога не трябвало да си помисли да напада Украйна...

69

Анонимен

преди 1 месец

Да се направи един референдум в останалите украйниски теротории и да се пита дали искат да са част от Русия и ако искт да се предават.

68

Анонимен

преди 1 месец

Без особено значение е кой ще "победи" доколкото украинските руси отново ще заживеят заедно с останалите руси в една обща държавност, както си е било векове наред. Западът напразно точи лиги и харчи милиарди...

67

Христо Христов

преди 1 месец

И тоз е получавал пари от Киев да пише тези текстове...

66

До 72

преди 1 месец

До Анонимен"Това са едни и същи хора, разделени изкуствено." Ами спри вече с тези руски, или не знам и аз чии, опорки. Питай украинците дали се смятат за руснаци. 80% от тях ще отговорят, че не. Няма значение какво смятаме ние, а как се самоопределят тези хора. Дори рускоговорящите там се самоопределят като украинци. Точка по въпроса!

65

Има, има

преди 1 месец

Има начин. Ще, не ще Путин взима цяла Украйна вместо няколкото квартала, заради които влезе, тогава няма с кого да преговаря и войната спира. Не му трябват хохли, ама няма избор.

64

Анонимен

преди 1 месец

Кратък път имаше, Путин ви протягаше ръка няколко пъти. Сега ще си седите в бункерите и ще ни заливате с безмозъчна западна пропаганда.

63

Анонимен

преди 1 месец

Западът, в частност ЕС има остър дефицит на реализъм и здрав разум. Това е и основната причина за тази война. По-малко евро лунатизъм и повече политически реализъм е необходим в тези смутни времена.