24

а тъпите беге дебили

преди 1 месец

Нито Китай, нито Русия, нито Индия, нито Африка, нито Южна Америка, нито САЩ участват в дeбилщината наречена Зелена сделка. A бегедебилите спират ТЕЦовете и си съсипват енергетиката за да спасяват планетата от карбан имишаните - хаа хаааа хааааа хааааааа, карайте колела, бегедебилчета... защото педерастичното ЕС им налага квоти за тецовете и тока става скъп непродаваем, ха ха хааааа , а имат всичко да си произвеждат ток и да бъдат енергийно независими.

23

Христо Христов

преди 1 месец

И ТАЯ ВЕЧЕР С НАНЕ И БАНко ЩЕ СИ ПРАВИМЕ ЧОВЕШКА ГЪСЕНИЦА :D ТОВА Е ВСЕКИ ГИ ПОСТАВЯ УСТАТА ДО ПУТИНА НА ДРУГИЯ И МУ ЯДЕ ФИШКИЯТА МММММММММММММВКУСНО!

22

Василев

преди 1 месец

А защо Русия бомби жилища и загиват цивилни украинци, след като не води война с народа на Украйна???Агент Тони Веласко!ЦРУ!!!

21

Анонимен

преди 1 месец

Единственото нещо, което все още държи европейската автомобилна индустрия на повърхността, са продажбите на автомобили с традиционни (с вътрешно горене) или хибридни двигатели. Именно благодарение на тях общите показатели за 2023 г. се оказаха относително приемливи. Но ужасът на необяснимата от гледна точка на здравия разум ситуация е, че европейските автомобилни концерни вече обещаха да инвестират всичките си печалби в производството на нови... електрически превозни средства.

20

Анонимен

преди 1 месец

Mercedes-Benz съобщи, че оперативните маржове са паднали до 9,6% от 14,9% от миналата година, докато продажбите на автомобили са паднали с 8%. Още няколко години с такива показатели и ще дойде време да говорим за прехода на Европа към превози на конска тяга.

19

Анонимен

преди 1 месец

Никой не иска територията на Матушката, голяма безполезна територия, но русофилите мечтаят за нея, нищо че не искат да отидат там :)))

18

Българин

преди 1 месец

Сега ние българите трябва да подкрепяме безусловно Украйна. Всичко друго е в помощ на русия и на путин.

17

Анонимен

преди 1 месец

до Анонимен - Русия никога не е нападала и не води война с така наречената "държава" Украйна. Русия провежда на територията на бившата УССР специална военна операция за освобождаване на украинския народ от фашисткия режим в Киев. Ако Русия нападне и започне война с "държавата" Украйна, "държавата" Украйна ще бъде размазана и изтрита от лицето на земята буквално за 3 дни. Укронацистите и терористичната държавата Украйна все още съществуват само и единствено поради милостта и благородството на Русия.

16

Василев

преди 1 месец

В Русия как е , все пак до вчера руските колхозници корумпираха украинската държава, така както го правеха и в България , защото корумпирана страна лесно се управлява и краде!Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!!

15

БАНко

преди 1 месец

ДА СПЕЧЕЛИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА ОЗНАЧАВА ДА ОБЕСЯТ БИВШИЯ ПРЕЗИДЕНТ ЗЕЛЕНСКИ !!!

14

Анонимен

преди 1 месец

Първи април мина. Запазете статията за следващия.

13

Нане

преди 1 месец

Защо ме разсмивате, краварски слуги.... Прочетете, кво е казал доминик къмингс, надявам се, че знаете, кой е кравароби, по повод укрия... Сигурно и той е русофил... ===))) наркокартела на шмръклю върви добре инче, засега... Мъ засега...

12

Споко

преди 1 месец

Споко, времето на Русия и на Путин изтече. Наесен Джо като спечели изборите и с Русия е свършено, Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци. Само да дойде есента Джо да спечели изборите.

11

Анонимен

преди 1 месец

Нападнаха Украйна, запалиха войната, обаче те били по-корумпирани от рашките на Путин..., русофилска и з м е т :)))

10

Анонимен

преди 1 месец

A какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

9

Анонимен

преди 1 месец

Кой заплаши с убийство грузинския премиер и защо бандеровците не са ми интересни

8

Анонимен

преди 1 месец

Корупция ще има, но за Украйна изпитвам известни съмнения. Така че залагам на корупцията.

7

Българка

преди 1 месец

Щом Зеленски си орави селфита с Делян Пеевски и Кирил Петков, знсчи ще пребори корупцията.

6

Анонимен

преди 1 месец

Значи така, ако няма корупция отиваш на фронта и вероятно не се връщаш. Ако обаче има, вероятно не отиваш на фронта и със сигурност оставаш жив. Какво да ви кажа, май не им е проблема корупцията, държавата е скапана и без корупция не се живее.

5

Анонимен

преди 1 месец

Колкото е спечелила българия ,там хиляда пъти по малко