46

Анонимен

преди 1 месец

А бе, a какво става в градовете на държавата Украйна, защо в градовете на държавата Украйна няма хора по улиците, в моловете, в парковете, градовете са замряли? Къде са хората в държавата Украйна?

45

Анонимен

преди 1 месец

Ще се подигравам безпощадно с хората, пошещи Ивярващо на тези глупости, както сега го правя с тези, които вярваха и се изкаваха крайно за всичките Ковид глупости.

44

Хи хи

преди 1 месец

Последни новини по темата: Руснаците са влезли в Днес.бг и са разбрали за тайното укроподеление, като са ударили укродроновете, благодарение на споделената информация.

43

Анонимен

преди 1 месец

Браво на САЩ и ЕС! Докъде докараха някога великия СССР - трепят се като живо0тни. При това без капка кръв от западния свят.

42

анонимен келеш

преди 1 месец

Само да вметна,че това село Часов Яр досега София Запад щеше да го превземе/освободи:):):)Каква е тази червена армия да се сражава с цената на толкова много жертви за едно село бе?:)):)

41

Ха-ха-ха

преди 1 месец

Такива прocтoтии няма да намерите никъде по западните или американските медии. Това всичко е платена пропаганда с цел да залъже някакви балъци у нас и да подготви населението в България за влизане във войната.

40

Анонимен

преди 1 месец

Придвижват се укрофашистите, но и руснаците се придвижват и утре ще им остане територия на запад от Днепър

39

Анонимен

преди 1 месец

Само се чудя,защо най големите тъпни свързани с Украйна се преписват и ни се поднасвт като чиста монета от едно и също лице Н-ли Х-----ва,има хронология на всички нейни публикации!

38

Анонимен

преди 1 месец

Укрофашисти терористи.

37

Гнило

преди 1 месец

Гнида, а сега и гнила въшка, по нищо не прилича на татко Махно. Бандерастите на цяла Украдина бяха много напрегнати, така че как е - има огромно Гуляй диво Поле, но НЯМА истински вожд. Гарантът на фалшивата конституцията е издухан от днес.

36

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 1 месец

Точно заради това "смелите украинци" сега са се изпокрили и не излизат изобщо навън защото то 18.05 действа новия закон за мобилизацията. Както "смелият украинец" Усик, който още на следващия ден след започване на войната избяга в чужбина, налагаше се да го заплашват него и семейството му за да го принудят да се върне.

35

Хи хи

преди 1 месец

А някоя летяща пералня не са ли видели с дрона ??

34

Анонимен

преди 1 месец

Код - Мод, "Контранастъпление" и прочие евроатлантически пиянски брътвежи!!!! Зеленото нApkaманче няма да се спре, докато не съсипе Yсрайна, лошото е че целта е ТСВ, и тук в цяла Европа ще се трепем, за може ВПК на щатите да бачка на пълни обороти, и да генерира печалба. Ако деменциона Байгъз спечели втори мандат войната ни е в кърпа вързана!!!!

33

анонимен келеш

преди 1 месец

кАпейки утре финал Аталанта-Байер Леверкузен!Ше гледате ли или пак руските телеграм каналчета за войната и дали е превзет Часов Яр?:):):):)

32

Анонимен

преди 1 месец

Извинете, знае ли някой тук кой сега е президент на държавата Украйна?

31

Говедовъд

преди 1 месец

Опит за навлизане в стила "фентъзи"!Ама от куха кратуна семки вадил ли си?

30

Пак

преди 1 месец

Фейк

29

анонимен келеш

преди 1 месец

САЩ,Канада,Швеция,Финландия,Чехия,Дания,Норвегия,Австрия играят хокей пред пълни трибуни,докато русия и Украйна се думкат с дронове,а Китай гледа сеир похапвайки кучешки дюнери:):):)

28

Анонимен

преди 1 месец

Каквото и да си говорим, Украйна се оказа ужасно излъгана от братята американци. Жалко за населението на тази територия. Те са си чисти руснаци, вижте им имената Саша, Артем,Андрей. Прости им Господи, те не знаят какво вършат!

27

Анонимен

преди 1 месец

До 13Всъщност това за украинския ас е лъжа...свалил е 400 самолета с един от все още недоставените ф16