18

Факт

преди 1 месец

Мързели

17

уплашен

преди 1 месец

До до Софиянец 7 Тази сутрин ми се обадиха от "частен номер" и плътен мъжки глас потърси дама с определено женско име. Гласът беше 'метален' , компютърно модулиран може би. Отговорих, че на този тел. номер няма такава. Ще си видя сметката във Виваком скоро.

16

Анонимен

преди 1 месец

Сакън, да работи при живи мама и тате.

15

Мда

преди 1 месец

Иначе статистиката не е сьвсем вярна -голяма част от младите работят но в сивият секторТъй като легалната работа е много ниско платена и с твьрде големи даньци срещу които не получаваш нищо

14

Мда

преди 1 месец

Един приятел вика - по добре да ровя по кофите за вторични суровини отколкото да ме убият от работа за коричка хлябЗамислих се колко е бил прав , като ми се сьсипа здравето от системна преумора и недоспиване

13

Бай Илийчо

преди 1 месец

От ги мързи. Па доде са живи мама и тати да снасят кинти от да работят ?

12

Анонимен

преди 1 месец

Чакат на мама и тати, слугите на запад, да им пратят някакви стотинки. А мама и тати печелят на година на запад, колкото добре платен човек у нас на седмица, две. Толкоз.

11

балкантарикат

преди 1 месец

По-добре да си легна гладен, отколкото да не мога да заспя от преумора.

10

до Софиянец 7

преди 1 месец

Споко ве копеуе , нема никакъв проблем да си признаваш углавни престъпления публично! IP-то ти никой не може да го проследи и да те намери! Честно! Ако си претрепал някой пиян с колата и си избягал напиши си тук също! В никакъв случай няма да те търсят от МВР и НАП! Обещавам!

9

Анонимен

преди 1 месец

А какво ядат като са безработни :)))

8

морски

преди 1 месец

Тук търсещи работа са предимно пияници и наркомани. А също така хазартно зависими. Дори да не не са младежи, все тая.

7

Софиянец

преди 1 месец

А КОЙ каза, че живея на гърба на някой. Просто докато е такова положението в България, аз отказвам да плащам данъци тук! Това не значи, че не съм намерил какво да правя. И това е начинът и моите родители да не бъдат оставени на мижавите им пенсии, защото нашите, заработени пари заминават не по предназначение, отиват за 6-цифрен брой чиновници на хранилка, за детски и помощи на някои, за безплатен транспорт, закуски, абсурдни велоалеи и какво ли още не! А животът е само един и той ми е мил!

6

Секси софиянец ППДБ

преди 1 месец

Не съм учил в елитен колеж и после престижен университет в чужбина, за да работя за заплатка 3000 лева нето. За под 5000 няма да си мръдна пръста с добре оформения маникюр.

5

до Софиянец

преди 1 месец

Ей лигьло, малко те е шамарил баща ти! А като не пълниш хазната от на м.айk.a си тва ли вадиш да ядеш бе, шматарок въшлясал?!?

4

Православен

преди 1 месец

Тая бих я измандръсал веднъж. Ако нямаше целулит. И ако не бях гей.

3

Анонимен

преди 1 месец

Просто сте ненужни, дишайте си там райския газ и живейте на гърба на мама и тати както досега!

2

Софиянец

преди 1 месец

А каква работа предлагате? За висшистите нещо по специалността? За младите учени току що завършили нещо друго освен работа в БАН за 800 лева чисто? Да, всички знаем че се търси обслужващ персонал за морето сезонно, но не сме учили, за да ходим там да бършем маси и да мием чинии, нито в Гърция за същото. Хайде малко по-адекватна политика спрямо младите, пък тогава осъждайте! Няма да пълним хазната с данъци, които после отиват за какво ли не, за което аз например не съм съгласен!

1

Честита Промяна!

преди 1 месец

Про100 Килъра разсипа държавата!