22

Анонимен

преди 3 месеца

Във ФБ гледах анализ на специалист, който показва мястото на катастрофата. Там преди включването има завой и този, който се е включвал в главния път при такава скорост на колата на НСО, просто е нямало как да я види, защото тя е била зад завоя. Когато той е погледнал пътя, там е нямало никаква кола. При 150 км/ч, колата на НСО е стигнала до него и го е ударила за време около 3 секунди. Т. е. проблема не е във включващата се кола, а в скоростта на негодниците от НСО.

21

Samo minavam

преди 3 месеца

Да влезне убития

20

Анонимен

преди 3 месеца

Това е пътя за Добрич, Силистра, Русе (стария римски път от селищата на Варна и от крепостта Одесос). Натоварен е и трябва да има по две платна в посока и кръгово на това кръстовище за град Аксаково, а не табели по 10 квадрата и храсти по краищата на пътя като в горски път 4ти клас.

19

ХиХи

преди 3 месеца

Ся бацо па изпере кирю

18

КОЧО-2

преди 3 месеца

Има един текст в НК- чл.294 НК-витиеват един такъв,направо никакъв...,но текст.

17

Анонимен

преди 3 месеца

Това е най-светкавичния ремонт на пътен участък в района, който съм виждал. И то без да е имало видими съществени проблеми с настилката. За сметка на това огромни ями на натоварени места така си стоят с месеци. Някой ще обясни ли?

16

Анонимен

преди 3 месеца

Най-добре се прави експертиза като се положи нов асфалт на мястото на инцидента. Тогава може да докажеш точно това, което ти трябва да докажеш. Хайде сега някой да оспорва, че колата на НСО се е движела със скоростта на пешеходец, а загиналият водач му е препречил пътя с 300 км/ч.

15

Анонимен

преди 3 месеца

Здравейте, африканци! Моля затегнете предпазните банани! Магистралата за Шенген е отворена!

14

ПроСоТо

преди 3 месеца

един момент!..-Какво "заличават" ?...Че то веднага след инцидента са направени и оглед,и снимки на събитието ...Ако има някакъв замисъл,той ще е да не може да се направи повторна експертиза и така да не се приемат доказателства..Така работят и следствието,и правосъдието в Бг...Какво да ви кажа?...Умът ми /доколкото го имамам де!/ не може да разбере ЩО ЗА ПОБЪРКАНА нация сме ?!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Вероятно за да прикрият фактър че няма никакъв спирачен път.

12

Анонимен

преди 3 месеца

Уточнение: Къде е станала катастрофата: Във община Варна или Аксаково и кой е отговорен за този път и кръстовище: Общините или област Варна и съответните им подчинени структури.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Сега следва - съдът ще каже че има грешка при експертизата на местопроизшествието и ще върне за нова експертиза. Обаче проблем - всичко е заличено. Прекратяване заради липса на доказателства.

10

Анонимен

преди 3 месеца

99 процента вина за ПТП-то е на безумната организация на кръстовището. Не се ли промени нещо скоро пак ще има инцинденти. Пътят там стана много натоварен, но никой не го интересува. Добре дошли в ***. Какво ги топли загиналите, че после някой ще бъде осъден. Все пак това са човешки животи. Нека вземат пример от Кресненското дефиле.

9

Очен лекар

преди 3 месеца

Това е толкова нагласено като "прикриване", че чак е подигравка с интелигентността на обикновените хора. Не виждате ли, че тая "кръпка" е сложена ЕДИНСТВЕНО с цел да може да се пише за това?

8

Анонимен

преди 3 месеца

Доколкото разбрах Главчев е карал валяка

7

КОЧО

преди 3 месеца

Кравар евроатлантик е прав-заличават наличието на следи или липсата им-в двата варианта заличават.ВАЖНО Е ОБАЧЕ и сигурно е направено, да се направи оглед,скица на мястото,снимки,да се измерят разстояния от една точка до друга в зоната на удара и прочие.Да видим какво ще излезе в крайна сметка.

6

ъ

преди 3 месеца

Много скръндзливо са действали. Като ще прикриват следи на местопроизшествието, да бяха асфалтирали по-голям участък. Не стига, че са нагли, ами са и пинтии.

5

ПроСоТо

преди 3 месеца

психиндела "Главочев" ми стана любимец !...След като "сезира" ДАНС за договр,който ТОЙ САМИЯ е одобрил и подписал,ми стана ясен !..-:ПЪЛНО КУКУ !..."До ДАНС :-Аз,премиерът на Бг -Главочев,апелирам данс да разгледа случая с факта,че некой ми сайизсралв гщите!Апелирам и да са създаде парламентарна комисия по въпроса!"....Денкоолу наистина е "академик" в сравнение с това едва дишащо КУКУ !

4

Анонимен

преди 3 месеца

Те ще разследват ли НСО ? Или НСО се пази от кРадев?

3

Анонимен

преди 3 месеца

Струва ми се, че са направили "гърбица" на кръстовището, което е добро решение.