328

До 343

преди 1 месец

Да, ама никъде не са го отчели! Подробност, ама карай по соца, знаеш ли там за малката и голямата правда?

327

Стилиян

преди 1 месец

Докато не спрем да се делим на русофили и русофоби демократи и комунисти евроатлантици и разни подобни все ще сме така. Време е да станем Българофили. Имаме нужда от Държавник не от политици, човек който да защитава интересите на България. Няма значение с кого ще работи с Русия или САЩ с Китай или ЕС стига да е изгодно за държавата и гражданите на България. Жалко че това се случва само в приказките и такива хора не съществуват. Всички сме роби на парите и това е най голямата грешка

326

Точен

преди 1 месец

Досега гласувах за Възраждане еднократно на избори, радвам се, че сега ще го сторя двукратно. Познавам Костадин от 2000-та година и не вярвам на нито една лъжа срещу него. Въпреки манипулациите, социолозите отчетоха, че гласувалите за Възраждане са с най-висок образователен ценз, предимно от областните градове.

325

Анонимен

преди 1 месец

Ние сме жалък и изостанал народ, заслужил си дъното на Европа! Никой не ни е виновен! ,,Честните у нас считат за луди!"-Христо Ботев! Добре че Левски и Ботев не доживяха да ни видят какви *** сме! За никакъв....не ставаме, само мрънкане, лъжи и търкаляне....и всеки ни е виновен! А и подлост, завист.....царе сме!

324

СС

преди 1 месец

До 337. Не съм русофил и не съм никакъв -фил, но истината е, че и с т.нар демократи трудно се говори и те също повтарят три думи на кръст. Не чуват и не приемат различно мнение, защото "не било демократично". И явно не знаят, че основен принцип на демокрацията е да имаш право да мислиш! Това дори започнва да придобива притеснителни размери и силно се надявам да не дойде диктатура на демкорацията, която може да се окаже по-лоша и от дикаттурата на пролетариата!

323

Анонимен

преди 1 месец

Не им дава мира на купуващите гласове и евроблизците , че има хора , който обичат България и искат да ги управлява човек , които също обича България!! Колкото и прякори да му сложите на Костадинов, скоро ще е първа политическа сила! Ако и тези дето не гласуват разберат , че колкото повече гласуващи има , толкова по- вероятно е да преборим купенят вот , ще стане по- добре за нас!! Защо не ни е президент Цецка Цачева или оня от Софийския?!! Защото имаше много гласове за Радев и пребориха ГРОБ!!!

322

Анонимен

преди 1 месец

никога БСП и Възраждане --- Още от Киро, Асенчо, Ристо, Делян Пеевски, ББ и хилядите с пачки и пудели, парапети...

321

Shark

преди 1 месец

Това много отдавна казвах, че ще се случи. Тогава ми слагаха минуси и ми се пулеха разни. Сега пак ще има такива, но това няма да промени релаността. А тя е, че СДС се издъни отдавна, ГЕРБ-ПП-ДБ и БСП и те се издъниха, т.е. всички те доказаха недвусмислено, че са отроци на БКП и не стават за нищо!! Те сами създадоха условия и шанс за съществуването на партия като Възраждане. Същото важи и за цяла Европа, простиiте еврогеIци създадоха условия за възраждане на крайно десни партии. ЧЕСТИТО!

320

Анонимен

преди 1 месец

Аз съм преподавател в университет, трябва да ви кажа че основната част студенти на години 19-21 са с подчертано русофилскко мислене и то в сравнително голям и през лятото, международен град като Варна! Така ги учат родителите им, явно комунизма се предава генетично! Сигурно е по-силна вяра и от религия? Рационално и логично не се говори с тях, те са идеологизирани и повтарят три думи! Все едно Волтер да се мъчи да говори със ЗКПЧ( над 50така знаят какво значи).

319

Националист Цомчо

преди 1 месец

Ще гласувам за Възраждане, защото много искам отново да посрещаме пак Черевената армия и да я издържаме три години докато избива интелиганцията на държавата и я обира до шушка.

318

ЦЕНЗУРАТА СПИ?

преди 1 месец

Учудва ме колко истини са казани. Днеска май са изтървали журналистите в хубавия смисъл. Няма я вярата в светлото бъдеще и водещата роля на партията с начело свети Еднокнижник. Преди време бях казал че ако Възраждане минат 10% да стягаме куфарите и да се махаме от БГ. Сега ако са втори... ще е временно. След година ще има пак избори и ще са първи. От там до идването на Путин тук на власт без пушка *** са няколко години. Демек до 2030-та да сме разпродале всичко и бегаме че иде 9-ти септемв.

317

Анонимен

преди 1 месец

Юли 2023г в НС се гласува Бюджет 2023г- Бъзраждане гласуват против- нямат предложения, нямат алтернативен бюджет, декември 2023г в НС се гласува бюджет 2024г за БГ Възраждане гласуват против- нямат предложения,нямат алтернативен бюджет- защо да ги избираме като те гласуват винаги против- ако остане на тях България ще бъде блокирана- никога БСП и Възраждане- откровенни рашистки предатели- ама те гласували против щото Борисов бил лош- ти да видиш колко са прости!!/справка архиви НС/

316

ИдиотОтСглобката

преди 1 месец

Претендиращ че е Българин, сега сте клоаката не само на Ешропа, но както сте задълбали ще станете и на Африка.

315

Анонимен

преди 1 месец

Центаджиите вече почнаха да се припояват. Тренирайте бицепси, че ще ви трябват, като висите на фюзелажите на самолетите за Аляска при вашите любими фашизмократи

314

Българин

преди 1 месец

Даже е хубаво копейкин да ни командва за да видят всички къде зимуват раците и как постепенно ставаме клоаката на русия в ЕС.... Хубавото е,че тези които ще го подкрепят ще страдат заедно с нас,....Но. всеки народ си заслужава съдбата и трябва да мине през чистилището за да стане нормален....иначе сме пак задунаская губерния с тикви и калинки,копейки и доганчета.

313

Наблюдател

преди 1 месец

Защо се учудвате,че Б.Б. ще спечели? Хората си искат Тодор Живков, елементарния селски тарикат без образование с манталитет на старшина. Аз съм чувал фен на Б. Б. който иска всички останали партии да бъдат забранени. За софиянци пък това е вечният кмет на София.

312

Твърдо

преди 1 месец

"Пилците се броят наесен" Вузруждане са 8-*** политическа "сила". 'Айде 5-та. Споко копейки България е и винаги ще бъде в Европа, не в Азия.

311

Анонимен

преди 1 месец

Русия е голяма само на територия, заграбени земи! Тя няма икономика, условия за живот,отношения с цивилизования свят! Държава-***! Но най-големите им слуги са България и тия *** сърби, които не мога да понасям! Просто сме едни ***, и ЕС не можа да ни промени!

310

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 326 А защо им повярва, като ги доведе Радев, който е с доказани връзки с руснаците?

309

Анонимен

преди 1 месец

Съжалявам, че им повярвах на ПП . И те се оказаха като всички преди тях и си делнаха баницата с шопарите