45

БАНко посранко

преди 4 месеца

ЛЪЖАТ!! РУСКАТА ПУТИН ФЕДЕРАЦИЯ Е ВЕЛИКА УРАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА

44

Анонимен

преди 4 месеца

Друг отановски Висш военен каза, че според направена симулация, Русия има сили да начеграсти целия отан, ако работата стигне до директен сблъсък. На Запада няма да му помогнат над 3 млн военни + 3 млн резевисти + 700 000 паравоенни, както не му помогна неговото прехвалено въоръжение и неговите икономически санкции, за да победи Русия.

43

АзъКанъАзъ7112136860

преди 4 месеца

Русия е империалнс държава.Империалните държави нямат конкретен етногенезис. Русия е много расова и много етническа. Никакво обединение в Русия не може да бъде възможно. В манталитета на руснаците,които са сбор от нации,а не нация е да бъдат диктатори. Двуполюсна психическа самонаранимост ! И тук е абсурда . Всеки е против управляващият диктатор и всеки иска да е диктатор. Империалността е смешение,а смешението не води до свобода и развитие. България никога не е била империя,а жертва на империи.

42

САТЪРЧАТО

преди 4 месеца

Кьoceто Путин не прави смени на руснетата на фронта и средната продължителност на живот на тия еднодневки винарки е 4 седмици, което значи че никоя от тези винарки вече няма да види бащин дом! Всеки нашественик с оръжие в ръце, трябва да остави cкeлета си в Украйна!

41

Анонимен

преди 4 месеца

След като Русия няма сили да превземе дори Харков, защо се отделят толкова милиарди за помощ на Украйна? Като данъкоплатец питам !

40

Анонимен

преди 4 месеца

Тая статия трябва да я публикувате не в Днес.бг,Ами в Украински Новости за повдигане на духа на украинците или и това не помага,както гледам с какво темпо украинците бягат от Украйна на никой не му се мре вече за "Слава Украйна"....

39

Айляк

преди 4 месеца

Даже и глупостите, които американските и натовските генерали ръсят постоянно, не са случайни - всичко се казва с цел и умисъл, но естествено са далеч, далеч от истината, от реалността...

38

Анонимен

преди 4 месеца

До Пацифист - вместо общи пожелания, излей възмущението си на путин! Той започна безумната империалистическа война! Нещо повече , още преди 7 години същият. в компанията на генерали, отправи заявка за световна война! Ако си забелязал.

37

offf

преди 4 месеца

Ми много ясно се вижда това... Тя ако имаше сили да е превзела киев, то стана три години боксува в три области , които даже и не контролира

36

ПЕТКО САТЪРА

преди 4 месеца

Не са ти излезли клишетата от глaвътъ от байтошово време! Трябва ти шанс и време! Не съм другар, а френд, таварищ русофил!

35

Анонимен

преди 4 месеца

Ракети няма, пералните са на привършване, останаха ,малко миялни ама за какво по-напред. А един мармот завиваше шоколод...

34

Майната Ви

преди 4 месеца

До Пацифист Това *** и го кажи на Путин.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Ей гном я си заври прогнозите отзад и спрете да плещите глупости,вие там от тоя гнусен алианс май сте нашмъркани много

32

Русия

преди 4 месеца

Путин опука натуту.

31

Анонимен

преди 4 месеца

На тоя плешивия ли да вярваме или на очите си?

30

бай 100ян

преди 4 месеца

Руснаците оживено коментират че ако им заповядат - ще превземат цялата Украйна за 1-2 дни.Украинската армия е разбита тук таме има остатъци които се съпротивляват.Между другото-ако руснаците тръгнат здраво в атака - войната бързо ще свърши и може би ще се спасят животи.Защото изхода вече е ясен-защо трябва да умират още украинци?

29

Бай Дрън

преди 4 месеца

Знаем, знаем. Русия няма и ракети. Скоро ще и се изпразнят и бензиностанциите.

28

ПЕТКО САТЪРА НОВИНИ

преди 4 месеца

Ново корабче набира персонал непушачи за кратки разходки в Черно море! ### Дълбок бункер с излаз към Тихи океан чака своя наемател! ### Лекувам от русофилия чрез вarинaлeн/aнaлeeн. масаж!

27

ПЕТКО САТЪРА

преди 4 месеца

От 2022 Русия е пробита отвсякъде! Икономика, въоръжение, международни отношения, социална политика! Всичко е лeш! На Путин само глaвътъ е усмихната, да не отчайва електората. Когато е сам, си блъска главата у стената, белким са оттърве! Слабичко, путин, слабичко!

26

Пацифист

преди 4 месеца

Освен за тези проклети доставки на боеприпаси и други подобни ненужни военни простотии, кога ще доставят някой дипломат за преговори за МИР, крайно време е това безумие да спре. В Европа да се водят войни в 21 век между бели хора е напълно откачено нещо.