118

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 137 Важното е, че аперацията за три дня се случи и че ги посрещнаха в Украйна с хляб и сол, както твърдеше джуджака.

117

Анонимен

преди 4 месеца

Време е за тотална изолация!

116

Х

преди 4 месеца

До 137 Това, с което заплашва Русия, също не се случи. :D

115

Анонимен

преди 4 месеца

Нищо от това което говориха 2 години западняците за Русия не се случи. Случи се точно обратното. Нищо от това което обещаваха западняците на Украйна не се случи - случи се точно обратното.

114

Х

преди 4 месеца

наистина ще е сурово. :D Хората се стремят да ги игнорират те заплашват...

113

експерт

преди 4 месеца

Лицето от снимката има поне един промил алкохол в кръвта

112

Анонимен

преди 4 месеца

Руският президент възложи на Сергей Шойгу да започне конфликта през 2022 г. със заповед за превземане на Киев в рамките на няколко дни. Киев беше обграден още на вторият ден! Сами украинците започнаха да си бутата мостовете в града и вдигат барикади за да се съпротивляват при нахлуване! Руснаците решиха да не нахлуват заради опасността от много цивилни жертви!

111

Анонимен

преди 4 месеца

Работят ли пицариите в Газа? А музикалните клубове? Блинкен няма ли да отиде в Газа да хапне пица и после да посвири на китара в някой нощен бар?

110

Путинопикантроп

преди 4 месеца

Нашата Блатна Империя е най-голямото блато на Земята . Имаме най-великото Жуже за цар и най- послушните крепостни

109

Анонимен

преди 4 месеца

Споко, Блимкин свири на китара в Киев, украинската армия минава в контранастъпление и до дни, дори до часове ще влезе в Москва и кървавият диктатор Путин ще бъде изправен пред трибунала в Хага за престъпления срещу човечеството, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по западните цивилизовани правила и ще доставят евтини ресурси за да се развиваме и да живеем богато като самодоволни и оядени западняци.

108

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 126 "Върнаха ли вече Крим?" Руския черноморски флот избяга оттам. Това брои ли се?

107

Анонимен

преди 4 месеца

Тая Вера заедно с нашата новоизпечена депесарка Йончева са в основата на задаващата се в ЕС цензура. От две години го умуват и вече почти го реализираха тоя общ СЕМ.

106

СМЕХ....

преди 4 месеца

ТАЯ ЛИ РАЗПЛЕТЕНА СИБИРСКА КОЛИБА, ШЕ НИ ПЛАШИ НА КИЛО САМОГОН, БЕ....ХАХАХАААА....Я. СИКАНА , РУСКА СКУБЛО...!

105

Щерев

преди 4 месеца

Ако ме питат какво предпочитам :Трета световна война - да спя с Маша Захарова.... бих предпочел трета световна..ха хаха ха

104

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 125 Представям си на крепостните какво ще им свирят: нещо от Кобзон вероятно :))) Даже може направо на негов концерт .....

103

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

102

Анонимен

преди 4 месеца

А Боно нема ли да мръдне до Киев и да попее в метрото, санди блади санди примерно, да повдигне бойния дyx на украинския народ, може и Ози да дойде, сабат блади сабат да такова.

101

offf

преди 4 месеца

Те пък западните медии се скъсали да отразяват русия.... Тези там попадат под руските закони и пропаганда, т.е. ако коментират нещата с истинските имена влиза в затвора... Руските медии да си ги прибират на руска територия за вътрешна консумация

100

Много скоростно

преди 4 месеца

До Анонимен 119 "се развива скоростно в полза на Русия" Три години и само някакви села на 10 километра откъдето си бяха руските военопрестъпници. Резил :))))

99

пияница мистик

преди 4 месеца

Искам да знаете моето минало. Хванаха ме за наркотрафик в Южна Америка. Спасиха ме от голяма присъда връзките ми с комунистическата номенклатура едно време. Иначе, щяха да ме опъват 20 години по наровете в пандизите разните латиноси. Тук съм си обикновен пияница. Комунистите, които бяха мои роднини вече са на оня свят и тук вече почнаха да ме съдят за елементарни престъпления - бях пиян и катастрофирах с електрическата тротинетка. Сега съм си обикновен алкохолик.