170

Анонимен

преди 1 месец

Каквото и да стане няма как Фердинанд да престане да е символ на две национални катастрофи. Българският народ няма да се впечатли от поредните напъни на шепа царедворци да угодят на остатъците от тази пропаднала династия. Крадливият мадридския старец го докараха ДС и КГБ, за да обслужва интересите им. Той се оказа просто един руски агент, вербуван заради зависимост и дългове от хазарт. Помним,че първият закон на НДСВ бе за хазарта и след това разцъфтяха разни черепи, цеки и тем подобни!

169

Историк

преди 1 месец

До Анонимен 177 Да повторим за 100 хиляден път. Цар Освободител не е освобождавал българите, а напротив, поставил ги е под ботуша си, а самото му прозвище идва от това, че е дал на крепостните В РУСИЯ "свобода". Това също е лъжа, но поне си е руска лъжа за руските крепостни.

168

жорето

преди 1 месец

Ама що Бг е с малка буква бееел Щото царчетата малки ли беееееее

167

gogo

преди 1 месец

Бог да пази българия и царчетата

166

Историк

преди 1 месец

До Христо Христов А господарите на русофилите са кукловодите на Бачеганчовците, които размахвайки под носа им "Солунската митница" ги докараха до няколко национални катстрофи, като им казваха, че е възможна "Сан Стефанска България".

165

Истината

преди 1 месец

Ако може човек да асемираннормално нещата и е запознат с историята няма да говори като Тома Неверни. Би написал след опит на неуспешна руска директна императорска асимилация, опит да се асимилира държавата се предоставя от всички велики сили в ръцете на пограничните и държави но безкомпромисния владетел е повел самопожертвователна война за отстояване на държавата както на картата така и като етнос, и народ. Липсата на стратегия без съюзници и военно възпитание го възпитат да отвърне на геноцида.

164

Анонимен

преди 1 месец

Никой нормален човек не оспорва паметниците на руската армия в Освободителната война 1877/78 г Те са стотици,а най-величавият и значим български паметник-на Шипка ,е обект на всеобщо поклонение.Никой не иска да бута паметника на цар Освободител,нали.Е там няма спорове ,и там няма драма и разделение.Но ВСИЧКИ паметници на Кървавата РККА окупатор трябва да бъдат ЗАДЪЛЖИТИЛНО премахнати,а тия ,малкото,които имат някаква художествена стойност отиват в Музея на тоталитарното изкуство Просто и ясно

163

Анонимен

преди 1 месец

Кого представлява фонда "Цар Борис и Царица Йоанна"? Защо не сме научили нашите недоучили управници да се допитват до народа при вземане на значими за българите решения?

162

Анонимен

преди 1 месец

с малката разлика че комунистите това дето са го построили отрочеата им още го рушат и продават 35 години по късно и още има. този *** от вертепа са ни го тапосали да ни закопае и е слугувал на когото му падне. унищожил е стотици хиляди животи и почернил още повече семейства. дано се пържи в ада гадното немско изчадие и потомците му ду 999 коляно.

161

Анонимен

преди 1 месец

Герои на Чалгария, сега ще воювате само с Русия и всички ще ви пратят на Фронта, а в царство Чалгария ще останат само новите верни поданници от Афганистан!

160

????¿&#

преди 1 месец

Edna urna i gotovo.

159

Срамота

преди 1 месец

Владетел, който е управлявал 31 години един народ, мястото му е при тоя народ, Срам и позор е за българите, владетелят им не е погребан на българска земя. Нещо повече- той изобщо ни е погребан. Нима комунистите са избили по-малко хора, тяхното място тук ли е или в Русия? За да не ни мислят за диваци и варвари, трябва да си приберем владетеля за вечен покой в България. Тази грешка трябва да бъди поправена. Славчо, от какво се страхуваш от един човек, починал преди 74 години?

158

Анонимен

преди 1 месец

сложете го този обратняк пияндурник в едно цукало пред народното събрание да ходим да му се тропаме на вмирисаните рептиляшки кокалаци дорде ни има още. този е братовчед на английските рептилюги и ако си мислите че на своя глава е влизал във войни и е подкрепял дойчистаня сте много зле всичките. англичаните скоро ще свалят ердоган и ще хвърлят туркия срещу русия вие си мислете че нашето задно дворче не могат да го оправят до 2.

157

Анонимен

преди 1 месец

тази медия е руска пропаганда

156

4

преди 1 месец

На мястото на съборения от неговите следовници Паметник на Съветската армия,за когото внукът му Симеон и дума не каза за защита!А завчера фашагите отново поругаха гробницата на стотици погребани в Стара Загора руски войници!Какво е това демократично общество ,което реставрира престъпна монархия засега духовно , а не наказва фашистки гамени,гаврещи се с костите на загиналите срещу фашизма!?

155

Анонимен

преди 1 месец

През 1913г воюваме с ВСИЧКИ балкански държави,без изключение.Резултата е ясен..През 1915-18г. воюваме срещу Гърция,Румъния,Сърбия,Черна гора.Италия,Франция, Русия,Великобритания,САЩ,Канада,Австралия и тн.Резултата е ясен...На 9 септември 1944г поставяме световен рекорд,непобит и досега. Едновременно сме във война с ВСИЧКИ велики сили - САЩ,Великобритания,Франция,Германия,Съветския съюз.Резултатът е ясен . Тая шарлатанска династия нама място на българска земя.

154

Жоро Киров

преди 1 месец

Аз сега съм тука на гарата на Шопия и чакам влака за Видин. По телевизора беха казали, че били инсталирали секс автомати, ама аз не ги намирам. Някои знае ли къде са?

153

Libre comme air

преди 1 месец

Много българи живеят с историята...Това което е писано го знаем...Но никой не може да забрани едно частно препогребение!!!

152

Христо Христов

преди 1 месец

Фердинанд - това е бай Г'а'ньо, който убива 200 000 българи заради Солунската митница. Това е исторически факт.

151

Христо Христов

преди 1 месец

До Анонимен/154 "Цар Симеон има право да погребе останките на дядо си в семейната крипта без дискусии!" - демента симо има право да си го взема в мадрид и да си го рови в двора на казиното.