38

Анонимен

преди 1 месец

Нашата узрайна.

37

Анонимен

преди 1 месец

не занм кое не разбрахте...това че чисто технически и на хартия си добавил думата северна не означава,че ти е забранено да използваш македония вътре в самата държава.за мен това е глупава реакция на гърците...

36

Да ги забравим !

преди 1 месец

3-нац катастрофи заради тези ренегати ,заради тях България е малка страна със отнети огромни територии ! А тези ги посръбчиха ,а сега ги поалбанчват но те зеят ли зеят против нас оше като се събудят започват да ни пруват българин за тези е *** и обидна дума ! Трябва да затворим границите и да има само един начин да влязат във БГ чрез гражданство без двойно поданство или си Българин живееш във Македония или си само обикновен български гражданин .Каквото и да искат от ЕС трябва да го спирам

35

Анонимен

преди 1 месец

Те хората са си го написали Български народни песни, а не бюрмски народни песни. Коя е тая баба, че да ги нарича бюрмци?

34

Анонимен

преди 1 месец

еми македонците НИ-КО-ГА няма да са в ЕС

33

Анонимен

преди 1 месец

Чакайте сега Самуил, братя Миладинови и Гоце са се самоопредели за българи, а не за буюрмци.

32

Анонимен

преди 1 месец

То хубаво, че са гърците да реагират. Все пак нация с достойнство. А плyжеците от Ганюландия ще помънкат, ще помънкат, ще хапнат от бобеца в копанката, сипан им там от Началниците (разбирай ЕС), ще преглътнат и ще се снишат.

31

Анонимен

преди 1 месец

македония си върна името,а албанците окупираха атина...еди рама пристигна в гръцката столица и въобще нямаше среща с никой от атинския елит а директно се срещна с хилядите албанци там.

30

Анонимен

преди 1 месец

Ракетата са изключително нагли, но ще си намерят майстора! Тяхната е - на гол тумбак, чифте пищови! Смешни и жалки са с този шовинизъм.

29

Анонимен

преди 1 месец

В Гърция си имат политици, а не одлоги изнудвни с Магнитски и какво ли още не.

28

Анонимен

преди 1 месец

До пияница мистикаха...ама с какво ще окупирате македония?с двата блока гвардейци или с трите ръждясали изтребителя съветско производство?

27

Анонимен

преди 1 месец

Гърция си има Президент на областта Македония ли? Какво стана , че не разбрах, сега пристигам?

26

Анонимен

преди 1 месец

какво не можаха да разберат господата хелени?така както те имат право да наричат република македония скопиа,фиром,съседната земя и т.н,така и те имат право да я наричат македония...

25

пияница мистик

преди 1 месец

Аз предлагам като ни дойдат Ф 16-ките с обучените пилоти да нападнем Македония :) Гаранция сме по-добре въоръжени от тях, а и те не са член на НАТО. Ще разправяме, че такава държава няма, не съществува, точно по примера на Идола и Вожда на путинонеандеpталците :))) Влизаме, взимаме си за 3 дни Македония и правим за 24 часа Референдум дали искат макетата да са вече българи и дали територията им да стане част от България :))) Хитро и вече проверено, че работи

24

Да ги забравим !

преди 1 месец

Те като не се признават за българи и си измислиха език тъпкан със сърбизми за да се отдалечат от българския ние не можем да ги нападнем и да им наложим нашето със сила пък ако ще и да сме 1000 пъти прави ! Но тези празни крауни да ни наричат татари и когато открият арх,паметник да го чупят за даизчезне истината за пройзхода им ме дразни ! Трябва да им пречим за всичко и изолираме до като станат албанци и изчезнат те са наши страшни душмани и ние трябва да сме наясно че е по-добре да изчезнат!

23

Soli Invicto

преди 1 месец

Да живее Македонската Империя! Махнете европейските знамена със сзездите и кръглата месечина по средата и украинските парцали! Сложете само знамето с Непобедимото Слънце пред парламентите ви, ако искате да се спасите от войната и мобилизацията!

22

Анонимен

преди 1 месец

Това е македонската Байнънка. Има глава, ама акъл няма.

21

Анонимен

преди 1 месец

Вземай Джо и обратно в криптата, дръти бинтове увехтели!

20

Анонимен

преди 1 месец

Щяхме да изпращаме маке в космоса.

19

akud

преди 1 месец

фактически горана селянска правно не е никукув президент на северна македония :)