503

Анонимен

преди 1 месец

*** то като сгазено на магистралата.

502

Гола вода Евровизия

преди 1 месец

Цирка е по-добре

501

ДДТ

преди 1 месец

Трябва или да си обратен, или от Украйна, за да спечелиш тази смехория. Слава Богу в последно време се отдалечихме от това порно!

500

Анонимен

преди 1 месец

Уотсън, кой е написал Шерлок Холмс, знаеш ли?

499

Анонимен

преди 1 месец

На бас че има някой влиятелен дедо дупетат дет му е благодетел :)

498

Eee

преди 1 месец

Онази от Ирландия освен небинарна била и сатанистка, финландеца пееше по patka, този път нормалните не бяха много, а другите се оляха, ако това е Европа, ние сме 100 пъти по напред от тях по нормалност.

497

Анонимен

преди 1 месец

Клипът е по-въздействащ от участието в Евровизия и идеята е: всеки да си намери виртуална реалност, в която да се чувства в Рая. Европа загива и краят ще е надрусани европейчета умиращи по канавките с нахлупен визьор за виртуална реалност и стърчаща игла от вената след последна доза хероин. Вероятно няма да има визьори за всички.

496

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ има 500 арестувани преподаватели и студенти протестирали срещу геноцида в ивицата Газа и участието на САЩ в това. Ние сме в 3СВ. Освен двете големи горещи точки тече икономическа война Китай-САЩ. Странно е, че горещите точки се палят все върху Пътя на коприната! Нагнетява се гражданско напрежение в ЕС и САЩ. Мрежова, мултиточкова 3СВ е в ход и великият Карл Маркс може би е отново прав, че крахът на капитализма ще започна от най-богатите капиталистически държави.

495

Анонимен

преди 1 месец

"Какво е небинарен бе?"------------Необидно име за психично болен индивид.

494

НУДИСТКИ ПЛАЖ

преди 1 месец

ТОВА ЛИ Е ДРЕС КОДА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ????? О-О-О, ЕЛА МОМЕ НА НУДИ ПЛАЖА ДА ТЕ НАПРАВИМ ЩАСТЛИВА!!! ВИЖДАЛ СЪМ ТАКИВА М_А_Й_М_У_Н_К_И В ЗООПАРКА...

493

Анонимен

преди 1 месец

..избраха това недоразумение, за да скрият по-големия скандал...отрязаха холандеца от финала, а той беше фаворит.. причината - обида на жена от екипа (и то май от екипа на Израел).. той е същия хубавец като това на снимката, така че едва ли е сексуално посегателство, сигурно се е изказал полит-некоректно просто..

492

Анонимен

преди 1 месец

Какво е небинарен бе?

491

На нищо не вярвам

преди 1 месец

Лгбт/то им обещава гласове срещу агитация. Съгласяват се да сложат една розова пола и първото място му е сигурно. И всяка година ново рекламно лице. Никъде за нищо няма честно гласуване. Комунистите поне не правеха манипулации за избори. Те ги определяха и финансираха и никакви нпота не допускаха.

490

Jj

преди 1 месец

На мен пък песента ми харесва много :) Свежа е, запомняща се, а Немо показа страхотни гласови възможности. Но хейт да има, братче ;)

489

Гюргя

преди 1 месец

НЕ ХАРЕСВАМЕ ТИЯ ЕВРОДЖЕНДЪРИ!!!!! ОБИЧАМЕ СИ АЗИС И ФИЛИП КИРКОРОВА - НАШИЙ ЗОЛОТНИЯ ТАЛАНТИ ИЗ РЕПУБЛИКИ!!!! НЕ НА ЕВРОДЖЕНДЪРАСТИЯТА Я ВАМ СКАЗАЛА

488

До 521 Абе

преди 1 месец

... аз пък се сещам за интервю на покойния (отец) Дим Дуков, който разказваше какви луди гей-оргии се вихрят по нашите манастири.. сещам се и че скоро казаха по новините за някакво ирландско попче у нас, подмамвало момченца от столипиново... та толкова за ''църквата'' - нищо общо с вяра и морал вече...

487

Абе

преди 1 месец

Сещам се за една женичка, която ревностно спореше в мрежата , че нямало нужда от църквата , тъй като семейното възпитание било достатъчно ! .. Та ето заради такива като нея се стига дотам !

486

Анонимен

преди 1 месец

Прикрива се бездарие и липса на свежи идеи с подобни гротески... И това не е само в ''гнилия'' Запад - кичозното руско-българо-арменско тренни Киркорова е N1 певица в Путинландия от векове...А в Китай и Ю.Корея е пълно с уж момчешки групи от безполови или феминизирани индивиди..

485

Анонимен

преди 1 месец

Когато и да пуснат атомните бомби все ще е късно!

484

Българин

преди 1 месец

Ай юруш към Гейтс отечеството и на нашите джендуря нъл искат на заапад,а и английският им е роден, а за Българският ,,мани *** тоз дивашки език бре"