383

Г557дт

преди 1 месец

Пази Боже, България от простащината на Бойко Борисов!

382

Парадокс Бг

преди 1 месец

Борисов потрива мазни и алчни ръчички, идват милиардите от Плана за възстановявате и устойчивост, ще шма пак да пълни Четмеджето с пачки и кюлчета! Защо спряха разследването срещу него? Чии са прокурагурата и съда?! Защо не работят?! Защо няма справедливост?!

381

Анонимен

преди 1 месец

Горките драскачи вече не знаете какви измислици да пишете

380

Рей

преди 1 месец

Точно за да не се върне бат ви Боко, ще гласувам за Кирчо! Не сме забравили измамниците ГЕРБ и мизерията!

379

Ужас!

преди 1 месец

Пази боже пак ГЕРБ да ни управлява. Пак започват грабежите и рефрена:" Пари няма затягайте коланите."

378

Размисли

преди 1 месец

По-добре Киро Петков, отколкото тая *** ГЕРБ, която опрапастиха България и сега очернят ПП-ДБ, а те видиш ли ни лук яли, ни лук мирисали...

377

Мнение

преди 1 месец

Ще е фатална грешка пак да пробутваме ББ при наличието на Мария Габриел,само тя може да е ракета носител за ГЕРБ. ББ му е време за пенсия!

376

До 382

преди 1 месец

До Анонимен Това е вярно - през 2009-10 г. всичко в страната гореше, в буквален и преносен смисъл. Това беше началото на властването на продажника-***. Ограби и опустоши всичко. До сега са точно толкова - около 13-14 години. За съжаление, до края на март се очакваше да излезе "Магнитски - 3", но не се случи. Първото място за продажника бе гарантирано.

375

Анонимен

преди 1 месец

9 юни тази година отваря нов исторически 100 годишен цикъл, който дава шанс да поправим първородния кръвен грях на БГ нация от 09.06.1023г. СТРГНЕТЕ СЕ И ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ МАФИЯТА!

374

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да остане ББ на милостта на офшорните банки. Никаква държавна "манджа", олигарсите ще го забравят, защото от него няма да зависи нищо. В момента, в който повехне ББ, неговите съпартийци ще се разбягат като плъхове от потъващ кораб.

373

КАЛАКУТА

преди 1 месец

Въй,да му събирем некой лев,да мое се обръсне чувеку,чи глети *** на кво прилича...

372

Хмм...

преди 1 месец

С продажни антибългарски политици като теб Бобсуне няма как територията да е обединена. Ти говориш за разделена държава, ама то държава още при твоето командорене нямаше. Вие съсипахте и разделите тая територия, сега искаш обединение. И с кого бре? С теб, с шарлатаните и турците, с вас ли искаш да се обедини народа? Е, не си познал няма как да стане!

371

Анонимен

преди 1 месец

До Джон Наш - не можеше да се допуска, че пъ-пъ-дъ-бъ-то са толкова обсебеии и неадекватни! Жалко за де-се-бе-то, изглежда пълнежът му е от непрокопсани кариеристи! А преди време дори бащицата Костов не ги подкрепи е своите анализи и прогнози миналата година.

370

Идеалист

преди 1 месец

Лъжец, крадец и предател на всики и всико. Не гласувайте за Сглобката!

369

Ангелина

преди 1 месец

Най- големият *** Борисов и компания говори за практикуваният от тях принцип:"Разделяй и владей".Нито един от престъпниците и убийците наот "армията за убийства" в създадените от ГЕРБ/ДПС и компания феодални бастиони ,няма да остане без справедливо наказание и законово ,а не силова и незаконосъобразно с варварски и психопатски методи и средства ,които те използват срещу неудобни за тях хора и ВЪЗМЕЗДИЕ където никой няма власт и ресурси за саморазправа ,с когото и да било и цената му плащат...

368

д

преди 1 месец

буци не спира да плюе по ПП, защото му спряха кражбите и схемите

367

Хелоу

преди 1 месец

В момента който видя разумен човек, който балансира и поставя Българския интерес над всичко, заставам за него и то активно. Ама не Евроатлантическия и глупости от сутрин до вечер. Ние сме на такова място трябва да балансираме между великите сили. Винаги с Европа, никога срещу Русия.

366

Само да вметна

преди 1 месец

Ти си Точно Проблема другарю Борисов! Децата на " Демокрация"днес Не знаят как си се Пръкнал в Новата " Демокрация" след 1989 г та до днес! От един " Пазач" на др Живков,за Който Лично съм Гласувал,а за Теб МутроКомуниста, НИТО ВЕДНЪЖ! И пак ще Гласувам за Партия която Още Не ни е Управлявала!-:) Но за тази Глупост която Сътворихте с ПП и се Изплюхте в Лицето на Коректни Избиратели,няма да "Участвам"!Време е и ГЕРБ твоята " рожба"да си Понесе Последствията!! И ти Най вече!! Гласувайте Масово!!

365

ББ

преди 1 месец

Ами тогава сподели откраднатото с народа.

364

Лили Барута

преди 1 месец

Ми очевидно е какво донесе "либерал-демокрацията" да не изброявам,няма да ми стигне полето