33

Анонимен

преди 1 месец

400 фалшиви експерти инсталирани да бълват лъжи от Сорос и Клаус Шваб , за да си прокарат новият световен ред- така наречената четвърта индустриална революция , дигитално робство, който не слуша е ваксиниран със специална ваксинка.

32

Анонимен

преди 1 месец

света е на косъм от ядрена война бе галффони! На кого му дреме за климата

31

Анонимен

преди 1 месец

Гнусните изчадия на ада всеки ден ни пръскат като *** и унищожават земята и посевите .

30

Анонимен

преди 1 месец

и накрая бедните плащат, богатите стават по богати :))) еврейски приказки за лека нощ на гоите !

29

българина

преди 1 месец

проблемът е че оон храни от 100 г африка с помощи, когато беше 350 млн, а вече са 1.5 млрд. отделно азия. Отделно че капитализма стимулира само и единствено консумацията чрез ръст на бвп. Сега искат да установят нова система, Социализъм с глобални частни фирми без демокрация, сиреч феодализъм, но големи мащаби. Общо взето е безмислено да имаш деца, като знаеш какво ги чака. Човечеството ще се самоубие така или иначе

28

Факт

преди 1 месец

А кой докара света до катастрофа..... Хората, затова ще се мъчи много до краят.

27

Споко,

преди 1 месец

преди да се загреете от климата, ще засветите от радиация.

26

тт

преди 1 месец

Нема да се притеснявате, докато не си изплатя заема към ДСК нищо лошо няма да се случи

25

Грубо пресметнато е

преди 1 месец

До 17. . . .Истината. . . . . Единственото сигурно е, че никой не може да докаже еднозначно какво предизвиква промените в климата. . . . . . . Знае се отдавна, но трябват знания от физиката Най големия източник на енегия (Joule) за земята е слънцето (число с 34 нули) като човечеството потребява енергия (Joule) число с 26 нули! Т.е. влиянието на човечеството върху енергията, ако го вземе, че влияе 100%-во върху земята е по-малко от една милионстна част от процента т.е. не е абсолютно а %-но!Нищо

24

Анонимен

преди 1 месец

предсказуемото програмиране продължава

23

Смех

преди 1 месец

Блатото определено го очаква глад, но то тва е от специфичния фашистки климат там :)

22

Еко-ши3итата

преди 1 месец

Хау деър Юууууууу?!?!?Ааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа...

21

ЦИРК КЛАЙМЪТЧЕЙНЧ

преди 1 месец

Светът е на ръба на НАЙ-ГОЛЯМАТА ОРГАНИЗИРАНА ИЗМАМА някога, която цели да направи милиарди хора много по-бедни, да унищожи жизнения стандарт, да донесе насила глад и лишения, да ограничи правата и свободите до минимум! Всичко това добре оплетено под предлог "климатични промени" и с отлично съчинената ЛЪЖА за вредата от най-естественият и нужен газ - СО2! Който е в основата на всеки живот на планетата! Четете, мислете, внимавайте! Измамата е очевидна и лесна за опровергаване!

20

Анонимен

преди 1 месец

В момента сме ПОД температурите по римско време. Тогава какви бури, глад и измиране на население е имало? Всъщност по определение ледникова епоха още сме в такава- има лед по полюсите. Какви са били температурите и СО2 преди примерно 2 милиона години, като се появяват първите хора? Май СО2 е бил в пъти повече, растителността от там бая по-буйна и някак е било не 2, а 6 и нагоре градуса по-топло.

19

Климатгейт

преди 1 месец

Върви с пърна сила. Били Г-Ей-тс сега възнамерявал да изсече гори колкото половин България. Дървесината щял да "зарови" (т.е. да продаде)и така щял да подсигури СО емисии, които да продаде през купена наскоро от него компания. Далавера в чист вид, като цялата климатична измама. Сега наскоро пак ги хванаха, че лъжат като показват данни от метео станции несъществуващи от години. Разбира се пълно е със слабо умници, които вярват на тая глупост - как иначе ще има измамници ако няма тъ-пи шарани.

18

Анонимен

преди 1 месец

Пропагандата не трябва да спира,одобрявам,овцeтe трябва да не забравят!

17

Глобалното затопляне

преди 1 месец

е факт от откато съществува ледниковия период, далеч пред индустриалния такъв, което прави глобалното затопляне независимо от човека, защото тогава човека не е съществувал! . . . . 80 процента от тях очакват увеличение на температурите с поне 2,5 градуса спрямо прединдустриалната епоха. Това би означавало катастрофално ниво на затопляне, уточнява "Гардиън". . . Стига сте повтаряли без замисляне глупостите на някакви необразовани хора с дефицити по физика и метеорология (разбирай политици)!

16

Истината

преди 1 месец

Да, има промяна в климата, но тя няма да бъде спряна с ядене на щурци и мухи. Нито с това да започнем да си живеем в квартала и да не ходим никъде.Това са концепции на глобалистите за да ни държат в подчинение. За сведение на дървения философ по-долу имам известни познания по климатология. Единственото сигурно е, че никой не може да докаже еднозначно какво предизвиква промените в климата.

15

Анонимен

преди 1 месец

Климатичните промени не съществуват.

14

Анонимен

преди 1 месец

Е как глад, нали направихте ГМО храни, за да виреят навсякъде и да има храна за всички ?