304

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав 331. Аповете бе аповете...

303

Радослав

преди 1 месец

До 332: Абе не ти искам хаповете, това, че ти пиеш таблетки с женски хормони в жалък опит да станеш жена, не променя факта, че си просто путлероджендър! Жена няма да станеш колкото и хапове да изпиеш и с другаря ти няма да успеете да имате дете, защото две мъжки няма как да създадат потомство, каквото и да ги говорят левите политически течения!

302

Боби

преди 1 месец

До Фют В момента в РФ работят 3 бронетанкови заводи(УралВагон, ГАЗ, Курганмаш) и 8 бронетанкоремонтни заводи, За последните 2 години всички тези заводи са увеличили КРАТНО обемите на производство! Последното което чух е че примерно Курган пуска БМП-3 "голички", а всяка БМП 1/2/3 в Ремонтните заводи се довеждат до БМП-1Бастутин, БМП-2М и БМП-3М(вкл с новата активна броня тип "кактус") от ремонтния завод излиза по-модерна версия на Бойните машини.

301

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав 331. Ако мислиш, че някой ти чете безмислиците си твърде заблуден. Само бъзик и толкова.

300

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав 332. Аповете аповете не отлагай че ставаш все по-зле.

299

Анонимен

преди 1 месец

До Българин 331. Кои са тия нормалните за които постоянно дуднеш ? Ако се имаш за нормален си твъде далеч от истината. Чак на другия и край. Нали знаеш, че който повтаря едно и също срещу другите най-често страда от това същото.

298

Радослав

преди 1 месец

До 329: само да знаеш: това,че някой не е путлероджендър не го прави ненормален и д сина нужда от хапчета! Както ние вече не се опитваме да лекуваме вашите хомо наклонности, хайде и ти да не се опитваш да лекуваш хетеросексуалните хора! Това путлероджендърите сте много злобни, явно ти си женското и симулираш цикъл в момента.

297

Българин

преди 1 месец

До Анонимен 330 Никой нормален не гледа освен ако не е за комедийния ефект от "парада"

296

Анонимен

преди 1 месец

Гледате ли тиквеничета ??? Гледате ли ястребчета ?? А Макрончо гледа ли ?? Урсулка ?? Гледате ли, че тия ако бяха решили още по време на Втория фронт, щяха да прегазят всичко що мърда, та чак до Ламанша ??? Да не говорим сега. Кой ще ги спре ??? Джендърите със смартофони в Европа ли ??? Ами ако и жълтите човечета до тях и те се строят, какво правим...???

295

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав 329. Пий аповете. 9-ти май не е повод да не ги пиеш.

294

Радослав

преди 1 месец

До 325: ето го и другото путлероджендърче, дойде да защитава любовника си предишният путлероджендър. Ех, каква любов, веднага се метна да защитава като мечка мъжът си. Спокойно путлероджендърче, сигурен съм, че другаря ти ще ти позволи да се слеете отново тази вечер и да се отдадете на поредният си опит мъж да забременее от мъж. Но не се отказвайте, може и да успеете някой ден (все пак трябва да сме толерантни и да насърчаваме психично болните да си следват техните си неща).

293

Анонимен

преди 1 месец

До Добре де 326. Кой та кара да си благодарен на Путин ?

292

Анонимен

преди 1 месец

До Фют 324. А ти откъде знаеш къде е ? Кога ходи на инспекция ? Наистина ли само глупости можете да измисляте и се надявате да победите Русия и промените общественото мнение с тя х ?

291

Добре де

преди 1 месец

До Анонимен316 България е благодарна на Русия. На Путин, за какво трябва да е благодарна?

290

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав 323. Както ти казах не си нужен никому и никому не си потребен нямаш значение за никого и нищо така че едва ли можеш да засегнеш когото и да било. Голям си фантазьор наистина. Измисляш си реакции каквито няма.

289

Фют

преди 1 месец

"По Червения площад обаче се очаква да премине по-малко техника, отколкото преди пълномащабната инвазия в Украйна през 2022 г."..... Ами техниката им е в складовете за скрап в Украйна, няма как да присъства на гЕй парада :))))))))))))))))

288

Радослав

преди 1 месец

До 324: горкото путлероджендърче, да не засегнах пухкавата ти розова душичка? Ау, ходи да си изплакнеш очичките на прайда в маскве да се нагледаш на мужици с униформи, да събереш материал за като се върнеш в землянката и се отдадеш на онанизъм. Може и да хапнеш малко гъбки и да сънуваш мокри сънища с вожда ви. Няма, няма, недей да плачеш, че злият европеец те е засегнал, ето имате си прайд, може да се включиш и ти, да развяваш знаменце, хванат за ръчичка със тебеподобните.

287

Аз, Араил

преди 1 месец

До Анонимен 317: Ако в думите ти има истина значи ще простят и на Waffen SS за стореното от тях и няма да има причина за нова война.

286

Анонимен

преди 1 месец

До Радослав 324. След като едиснтвеното, което можеш да правиш е да плещиш глупости какво очакваш. И не си фантазирай че някои били "подивели". Изобщо не ги интересува. Прекалено голямо самомнение имаш. Ти просто си абсолютно никой. никой не се интересува от тебе и не си нужен никому.

285

Анонимен

преди 1 месец

До326.Така е.В Палестина се води война на живот и смърт.