38

Бойко Българоубиец

преди 1 месец

До 2030та с киро и кокоро ще ви затрием! ГЕРБ ПОБЕДА!

37

Лекар

преди 1 месец

После не се чудете що сте първи по смъртност от рак хехе ;)

36

Анонимен

преди 1 месец

Днес произведох в санитарни възел известно количество храна... Втора употреба. Настоявам държавата да ми осигури пазар и добри цени за нея!

35

Анонимен

преди 1 месец

Докъде я докарахме само , от топ производител, до *** на Европа...демокрация ама само на хартия.

34

ИМА НУЖДА ...

преди 1 месец

..ОТ НОВА "ПОЗЕМЛЕНА РЕФОРМА"----В КОЯТО ДА ИМА РАБОТНА ЗЕМЯ ЗА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ЗАЩОТО ТЯ Е "ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ" И ТРЯБВА ДА СЕ РАЗДАВА ОТ ДЪРЖАВАТА "ПОД АРЕНДА НА ЖЕЛАЕЩИТЕ"-- ДА Я ОБРАБОТВАТ --СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ИЛИ % ОТ ПРОДУКЦИЯТА!

33

Такъв вкус

преди 1 месец

Какво да е ? Нали е веднъж ядено. Втора употреба храна.

32

Хелс кичън

преди 1 месец

Всичко е внос. Тука само етекират и слагат цени.

31

НИЩО НЕ СУБСИДИРАШ ,

преди 1 месец

....САМО ПЪЛНИШ ГУШИТЕ НА ЗЪРНАРИ И ЛАТИФУНДИСТИ , ЗАГРАБИЛИ ЗЕМЯ ---БЕЗ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ НИЩО И САМО ДО ПОЛУЧАВАТ ЕВРО-ПАРИ ОТ БРЮКСЕЛ!...ЗАТОВА И СЕЛАТА ИЗЧЕЗВАТ--ЗАЩОТО НЯМА ВЕЧЕ ПОМИНЪК В ТЯХ!....САМО ТАПАЦИ СИ МИСЛЯТ , ЧЕ ПРАВЯТ НЕЩО С ТИЯ "СУБСИДИИ" ...ХА,ХА,ХАААААААААА

30

бг смешки 2

преди 1 месец

на про2ст народ като българският точно такова се пада !

29

Анонимен

преди 1 месец

Леле леле колко е заслабнал от толкоз работа и лишения човечецът ..да го съжалиш завалията - иска гаранции кот произведе да му се плати..А за пазарна икономика...конкуренция...цени- няма значение- важно е на него държавата да му даде парата

28

Памет за ония времен

преди 1 месец

Вече и клошарите спряха да бъркат по кофите . Едно време това дето го фъргахме в казана е по добро от сегашното току що купено

27

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 24. Да, пробвах най различни колбаси и скъпи и евтини - все една и съща отврат.

26

Анонимен

преди 1 месец

Че нали субсидираме неистово земеделците що на пазара има само чужда продукция ? Субсидията предполага на пазаря първо да е изключитело българска продукция и чак после останалата. И то на конкурентни цени.

25

СМЕХ...

преди 1 месец

..АКО ГЛАСУВАМ ЗА КОМУНИСТИ И РУСОФИЛИ ---ЩЕ МИ ДАДЕШ ЛИ АГНЕШКОТО ЗА "БЕЗ ПАРИ".....А .....ХА,ХА,ХААА...И ПРЕСНИТЕ КАРТОФИ ЗА 0,50ст.....???!!!!!

24

Анонимен

преди 1 месец

Последните една две години колбаси и месо гнус . Сол селитра чак горчи не се близва не мирише на месо. Яде се трудно . На сила . Киселото мляко бие на сурово брашно . И най скъпите луканки за котките стават.

23

Анонимен

преди 1 месец

Трето качество народ лаапа трето качество храна. Къде е проблема?!?!

22

Анонимен

преди 1 месец

Стига с тия мантри"за супер качествени и вкусни продукти"зеленчуците и вашите и техните са бъкани с нитрати,месото с антибиотици,само където те залагат прилична норма на печалба а вие почнахте да семозабравяте от алчност,нещо което ще ви изяде главата!

21

Дон Кольо от с. Елча

преди 1 месец

До СМЕХ... - Не ве, баткааа! Просот ще им палим камионите и оранжериите, а ако някай е труден за вразумяване ... изчезва и толова :)

20

анонимен

преди 1 месец

Не само на зеленчуци, това е най-голямото престъпление на прехода - затриха нашите храни и внасят знаете какво, а тези, дето внасят - милионери!?

19

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 14 - Защото Ердоган, за разлика от нашите управляващи, не взима процент от мутрите, които тормозеха и унищожиха малкото независими производители, нито позволява такова ниво на корупция, като у нас и тога го казвам, с ясното съзнание, колко корумпирана е Турция.