63

хахах

преди 2 месеца

Путин е toast :DDDD

62

Полютик

преди 2 месеца

И този гледа фронта от няколко стотин километра. Така е лесно.

61

Анонимен

преди 2 месеца

"До Анонимен 61 Като говориш за мизерия бЕгай да ревеш под поредната статия за ,, високата '' цена на агнешкото." -- Е там реват кАпейките то е нормално за тях! Така реваха ама само по форумите и за мо чката ама файда нъцки..

60

Само гърмят за ефект

преди 2 месеца

Юдейските тарикати украинци баламосват САЩ и ЕС. Полученото оръжие го продават на различни групировки по света и трупат милиони в личните си сметки.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Путинарко още в начало си каза, че започва войната за да не се разширявало НАТО и щял да демилитаризира и още някакви глупости си измисля за пълнеж на кАпейките. Обаче НАТО се разшири с още 2 нови членки още 1200 км сухопътна граница с рушистанците, урките са по-въоражени от всякога и то с НАТОвско оръжие и вече започна 3 та год пълномащабна война и за капак жертви дадоха колхозниците невиждани от ВСВ насам. Доста добър стратег се оказа путинарко. Това и пиянката Елцин не можа да го постигне.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Получиха кешовица и пак силни и вилни станаха. После пак ще са на коленца с протегната ръчичка.

57

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 61 Като говориш за мизерия бЕгай да ревеш под поредната статия за ,, високата '' цена на агнешкото.

56

анонимен келеш

преди 2 месеца

А слабото място на родните кАпейки беше паметника на Съветската армия и ние като една Натовска страна ги ударихме там!:):):)Защото ги знаеме,че са едни страхливци демонстративно пратихме един Флекс(Болгарка) с диамантина да разчлени руския солдат на глава,ръце,крака и прочие:):):)кАпейките само скимтяха безпомощно под новините из сайтовете,защото много добре знаеха,че отидат ли там да прават жива верига и палатки веднага идва София Запад и всичко приключва:):):)

55

паф

преди 2 месеца

и какво слабо място е крим, там живеят руснаци, ще ги избиете и там ще заселите украинци, откъде, те избягаха, избиха ги...жалко че си с висок военен чин - приказваш небивалици!

54

Анонимен

преди 2 месеца

До Ха-ха-ха-ха-ха-хаСлед като го твърдиш така категорично сигурно си правил соцологическо проучване в Крим по въпроса. Така ще да е. Хихихииии....

53

Анонимен

преди 2 месеца

"Ако ние започнем да натискаме там нещо ще се случи!", сигурен е Воронченко."---------------Ще се случи това, че ще свършите парите и оръжията. За новите няколко хиляди жертви да не говорим.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Крим няма да бъде повече Украински! Както и да " ударите" Хохли.Ще има разрушения,но Няма да си го върнете!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Слабото място на колхозниците винаги им е било робското мислене и алкохолизма но нещата са взаимно свързани. Като си роб и живееш в мизерия и знаеш, че отърване няма и идва алкохолизма.

50

Лудото Ленче

преди 2 месеца

До този смешен адмирал със смешно име Ихор (Игор) .....Драги адмирале ,Владимир Владимирович ясно каза още в началото ,че ще ви денацифицира и демилитаризира !!! Той празни приказки не говори ! Отваряйте си ушите и слушайте добре какво ви казва ....украинци не останаха вече ! Западните ви "партньори" ви насилиха и скоро ще ви захвърлят...защото вече не сте им нужни а вие ще сте без държава,земя ,народ и бъдеще !!! Колкото по- рано се предадете ,толкова по- голяма е вероятността да остане нещо от

49

Анонимен

преди 2 месеца

За едно е прав този адмирал,че ако почнат да натискат Крим нещо ще се случи. Ще се случи това че руснаците ще вкарат в играта редовната армия,защото на всички е ясно че в момента се бият предимно доброволци от ДНР и ЛНР,и някой друг наемник. Влезе ли редовната армия играта за Украйна приключва.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Руснаците в Украйна също не искат да им се натрапват измислените украинска история и език, те искат да живеят по своя начин!

47

Анонимен

преди 2 месеца

Когато караш месец за месец на подаяния от пари и оръжия, е малко смешно да говориш за слабите места на противника.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Бегай със зеления на преден план .Не да пращате бедните укропитеци да измират за аМерикански интереси.

45

Анонимен

преди 2 месеца

не е късно нациста путин да се откаже от войната

44

Дарк

преди 2 месеца

Истината казва,като казва "до последен дъх".Пророчеството му ще се сбъдне!