81

82-ОМБР

преди 2 месеца

И както казва този,бес чието благоволение вовачок щеше да си остане просто пиколо-шпьонин на КГБ шефчета Борис Елцин:"Бог да благослови Америка!!!

80

82-ОМБР

преди 2 месеца

Повече убити окупатори,по-красива пролет!!!

79

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Последно според руската пропаганда украинците са евреи, нацисти, или едновременно евреи-нацисти?

78

Х

преди 2 месеца

русофилите плачат. :( Сенатът беше последната надежда. :( Сега ще се надяват на тръмп. :D

77

Анонимен

преди 2 месеца

Анонимко пак както винаги пишеш глупости срещу Русия!Смени стила си на писане, а не името!

76

Чери00

преди 2 месеца

Хора, хора нямат урките! Кой западняк чуе за война в Украйна и бяга от западната армия за да не го убият заради *** дет са на власт още 2 месеца и оня *** Зеленски!Не мога да разбера защо украинците не свалят Заленски и да се съберат с руснаците!Но като гледам кво става скоро ще се избият и в самата Украйна

75

до 91

преди 2 месеца

Тия локуми ги разтягай пред паметника на Альошата.

74

Анонимен

преди 2 месеца

Още добри топли новини! Бяха корабити, сига на мода са рафинерийти! Горят още неколко руски петролни рафинерий! Може пък да са ги подпалили руснетата! Нали така се вдигали ценити и печалбити!

73

Тази пропаганда

преди 2 месеца

Вървеше преди две години. Изтърка се. Преди дни цяла бригада на ВСУ напусна позиции - за по-просто избяга. 440 000 убити и осакатени млади украински мъже. Дори нацистите от "Азов" и "Кракен" отказват да атакуват заетите от руската армия населени места.

72

Анонимен

преди 2 месеца

Има само един начин тази война да приключи-нелегитимния зелен просяк, който е окупирал властта в Киев да бъде отстранен, независимо с какви средства и на негово място да дойде адекватен човек с глава на раменете. Има и друг начин-до неминуемата победа на Путин, но някои ще получат от това перманентна остра жлъчна криза .

71

Анонимен

преди 2 месеца

Още добри новини за всинца ни! Сената одобри помощта за Украйна! Спете спокойно деца! Жъ си сипа ина ичкия!

70

Предчуствам, че...

преди 2 месеца

...руснаците ще направят пълно обновяване на армията си, като претопят всичкото американско желязо .. затова при нас е и толкова скъпо по пунктовете за изкупуване ..

69

Нищо ново

преди 2 месеца

Под слънцето. От началото на войната САЩ и ЕС започват да изпращат оръжие на Зеленски. Като онези 100 БТР-а от малко след Втората световна война. Колкото изпратят, толкова и братушките ще унищожат, не повече. САЩ и ЕС нямат вече оръжия, а празни складове. Щели да изкупуват стари оръжия от Филипините, Еквадор и други процъфтяващи демокрации. Трагедия!

68

Анонимен

преди 2 месеца

Кви преговори бе? Кво да го правим туй оръжие? Бой по обречените! Удри!

67

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Забавното е, че като задирам тези теми дори в тези забавни коментари, след това виждам как професори доказват уж обратното на това, което твърдя по телевизията. Чак си се възхищавам и се само целувам, че някой чете моите коментари и му става лошо. Въъъъъ пий една ракия бре ха ха ха ха

66

Анонимен

преди 2 месеца

Който не разбира английски е двойкаджия и никой не му е виновен!

65

Папа Франциск

преди 2 месеца

Украйна трябва да има смелостта да вдигне "бяло знаме" и да преговаря за прекратяване на войната с Русия. "Не се срамувайте да преговаряте, преди нещата да са се влошили още повече" Късно, нещата се влошиха многократно повече. За сведение на жълтопаважниците, Ватиканът има едно от най-добрите разузнавателни служби в света.

64

Един

преди 2 месеца

...руски паметник няма да пипнем никога! Паметник на загиналите руски солдати, в неравната битка с метиловият алкохол край Бургас!

63

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Пълни лъжи българин са ни учили.Били сме славяни??? А защо не се казваме Славяния????? Или Авария , ами България!!!!!!!Хайде многознайковци руски пиндели отговорете!Долни руски лъжи...

62

Анонимен

преди 2 месеца

Американското оружие (weapon) е най хуманно, оти трепе быстра!