25

Ха-ха

преди 2 месеца

Нямало основание Израел да бъде нападан??? Доста нагло твърдение! Бих казал, че има всички основания Израел да бъде унищожен...

24

Ари Голдберг

преди 2 месеца

Натаняху е време да Подаде Оставка - Трябва ни Лидер, който да Избие 6 000 000 Палестинеца и да Започне Война с Иран - това е Истински Лидер на БогоИзбраната Раса!

23

ВАСИЛ ЛЕВСКИ

преди 2 месеца

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ! ЩЕ СЕ БИЕМ ЗА ВСЕКИ САНТИМЕТЪР БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ, ОКУПИРАН ОТ РУСКИТЕ ПOMИАРИ.

22

Анонимен

преди 2 месеца

Бийте са Не са карайте - все р.езняци :)))

21

MNENIE

преди 2 месеца

България е в Положението на Израел - Очаква Атака от СМР и Сърбия - терористични Държави . Трябва да си затегнем Противовъздушната Защита .

20

Ученика

преди 2 месеца

Само да вметна, че оригиналната родина на еврейския ген идва от Йемен...

19

Анонимен

преди 2 месеца

Абе еи отворко и ние продаваме оръжие на всеки които може фа си го купи,това означава ли че някои които не е ок с търговията ни би следвало да ни нападне????

18

Турчин от Делиормана

преди 2 месеца

Друга прoститутка е Турция която се управлява от грузински евреин - уж ислямист Ердоган. Доставките на Турция за Израел през последните месеци са: Азотен тор - служи за производство на боеприпаси. Екипировки за израелската армия. Стомана. Петрол. Керосин за израелската авиация. Телени огради за Газа. Цимент. Пшеница. Домати и т.нт

17

Тео

преди 2 месеца

А колко начина има Израел да бъде спрян?!?

16

Седераст допълвам 12

преди 2 месеца

Добре е да се знае, че от тези 30 000 жертви около 7000 са деца! Отделно има много с ампутирани крайници и изгорени и обезобразени за цял живот.. Поводът Иран да атакува Израел е убийството на няколко ирански генерала в посолството в Дамаск. Причината е поне 70 години назад!

15

Анонимен

преди 2 месеца

Израел е само едно малко и гъстонаселено парче земя. Иран е огромна територия. Дори САЩ да ударят Иран с ядрени ракети, Иран пак ще има време да изтрие Израел от лицето на земята. Затова сам реват срещу Иран и не смеят нищо да направят, само санкции, иначе отдавна да бяха ги започнали с ядрени удари, защото Иран не е като Ирак, там влязат ли, няма да излязат.

14

Турчин от Делиормана

преди 2 месеца

До 14Днес Израел бомбардираха Ирак, Сирия и Ливан. Това е всеки ден. Правят си каквото искат. По нашите медии не се споменават такива незначителни подробности. Още 24 милиарда долара им отпусна САЩ днес. По всички държави са инсталирали техни хора и правят каквото искат.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Те и Хамас се защитаваха.

12

Финално Решение

преди 2 месеца

за Иран - ли се Търси?! Кой Вади Финално Решение от Финално Решение - умира. Стара Боковистка мъдрост!!

11

Анонимен

преди 2 месеца

Ама вие нападнахте Иран бе!!!??

10

Анонимен

преди 2 месеца

Срам и позор е да дават думата на този човек по нашите медии. Редно е както не пускаха интервюта с руския посланник, така и този посланник да не говори. Над 30 000 бяха избити в Газа, цивилни бяха разселени насилствено, лишени от храна и вода и още куп други престъпления извършени от Израел. Не е за вярване, че този човек получава трибуна да коментира.

9

Отивам да се изсера

преди 2 месеца

Кога ще вземете интервю от иранския посланик, кога ще може да прочетем мнението на двете страни за да можем сами да сравним аргументите? Ще ви отговоря - защото за това интервю с посланика на Израел ви е платено, а вие сте една гнycна поpъчкова медия.

8

Турчин от Делиормана

преди 2 месеца

Иран часове преди тяхната "операция" са информирали Турция че ще започнат операция против Израел и са помолили турската държава да информира САЩ. Иран не си говорят със САЩ пряко. После Нетаняху излиза по телевизията и прави обръщение към нацията. Ирански ракети и безпилотници падат в Ирак, Сирия и Ливан но не и в Израел. Само едно дете е ранено в Израел и то е момиче от арабски произход което не е ранено тежко.

7

Анонимен

преди 2 месеца

До 2 7.Ами убаво щом си рекъл...

6

2

преди 2 месеца

До АнонименМного тъпо