14

Анонимен

преди 1 месец

Хитлер нема кой да го надмине бай Ердо, стига си фантазирал, алах те чака... хахахахахах :)))

13

ина

преди 1 месец

Ха, скапаните *** получиха малко от тяхното лекарство и изпахнаха в паника. Израел само показа на всички как цивилизованото общество трябва да се отнася с исляма. Защото за тая чума друг лек няма!

12

Анонимен

преди 1 месец

Израелския геноцид изтри от речника на изявените евроатлантици заучената фраза, че е трябвало да се помага на по-слабия. Тя беше конструирана от посолството ексклузивно за Украйна, за Газа не върши работа и евроатлантиците удобно я забравиха. Специално за Газа има нова конструкция-Израел имал правото на самозащита... интересното е, че се самозащитават извън границите си, което пък очевидно е забранено за руснаците.

11

Анонимен

преди 1 месец

До 11:Та това са преродени нацисти.Измъкнали са се от ада,защото са казали,че не са имали време да се поправят понеже са загинали на фронта.За наказание уж са се преродили в това,което са мразели обаче пак правят същото с най-близкия по кръв народ с евреите.Следващият път ще горят в ада и няма да им минат номерата.Истинските евреи са против случващото се там.

10

Сър Пичук

преди 1 месец

До 11 всичко знаме, че руслямистите сте си фашисти и фенове на Хитлер. Дори преди 39 руснаците и руските поклонници сте си били дръжки с тях

9

Анонимен

преди 1 месец

Все не можех да си обясня, защо Хитлер е изтребвал евреите. Сега вече разбрах.

8

Анонимен

преди 1 месец

Престъпленията на Израел срещу човечеството трябва да бъдат спряни на всяка цена дори с ядрени бомби.

7

Анонимен

преди 1 месец

Западното лицемерие няма граници, до вчера плакаха за арменския геноцид и гладомора, сега ги има и двете в Газа, а никой не смее да гъкне против свещения народ. Дори парламентите на евроатлантическите марионетки гласуваха безсмислени декларации под диктовката на Вашингтон. Сега гузно мълчат, тези хора нямат грам съвест и емпатия, само чакат заповеди от чичо сам.

6

Анонимен

преди 1 месец

Израел жестоко унищожава Газа, в която беше отнет живота на близо 34 000 души, повечето от които жени и деца, и бяха ранени почти 77 000 души. Палестинците са затворени в Газа и са лишени от правото да избягат, за да спасят своя живот и живота на децата си. Само сатанисти са способни на такова безчовечие.

5

Анонимен

преди 1 месец

Къде е Международния съд. Няма ли да има присъда за израелското правителство.

4

Турко-циганска драма

преди 1 месец

Най-накрая си призна, че животеца му е безмислен като на всеки измислен "турук"!

3

Анонимен

преди 1 месец

През последните 70 години Израел постепенно окупира земите на Палестина.

2

Анонимен

преди 1 месец

И ООН къде е? Спи, защото за едни може а за други не.

1

Анонимен

преди 1 месец

Ердоган има право. Това е геноцид.