11

Нео

преди 1 месец

Сдухан терорист!

10

И отново

преди 1 месец

И отново се вижда кой диктува правилата и кой е хегемонът. Хегемонът и мега държавата САЩ седи и си пасува, докато диктаторските голташки държавици като Просия и Фалиран се надбягват да сипят терор наляво и надясно като икономически се закопават още повече. Накаря ще са лесна плячка за хегемона, свръх държавата - САЩ. Израел ги помете оная вечер няма какво да си говорим....

9

Дон Кикот

преди 1 месец

Тоз пък кадировец какъв е?

8

Зозо

преди 1 месец

Хахааа, той е московсия аятолах щеше да превзема Киев за 3 дни.... на Берлине :)))))))))

7

Джонатан

преди 1 месец

На този дедо скоро ще му гори тюрбанчето.

6

Хаха

преди 1 месец

Недоумявам как след подобен погром онази вечер, в който Израел унищожи и обезличи планираната атака на Иран, този смее да се изказва. Нищо няма да бъде на мюсюлманите. Израел разполага с ядрено оръжие. Аятолаха да целува обувките на Байдън, че в момента убеждава Натаняху да кротува. Иначе Техеран ще бъде изравнен със земята. Бъдете сигурни в това. За мен е време САЩ да влезнат по-сериозно в Близкия Изток. Една операция Пустинна буря в Иран ще подейства доста отрезвяващо на аятоласите. Време е!

5

Ze nigmar

преди 1 месец

Пак ще бие водата и ще бъде свръхгя*р йерусалим... :)))

4

Анонимен

преди 1 месец

ще владее друг път те израел свалиха 99% от ракетите и дроновете,разбраха къде е клетката и сега ще ги изравнят със земята голяма победа немам думи.

3

Анонимен

преди 1 месец

Копейките нямат против. Путин също. Толкова за тяхното "православие".

2

маке

преди 1 месец

да ама луната си е наша земля македонска

1

Анонимен

преди 1 месец

Я na тoa...