67

Бай Чеп

преди 2 месеца

Казано е: "Змията и със смачкана глава, пак се опитва да хапе".

66

Анонимен

преди 2 месеца

Денков ако има снимков материал как Коцев се среща с арестувани и известни на МВР престъпници баща и син- а те твърдят че са му подарили часовник за 50 000 ние какво трябва да си помислим....това е подкуп, а защо го правят- за да си вършат престъпленията по лесно....

65

Анонимен

преди 2 месеца

Един *** въпрос - ако главният секретар на МВР наистина е извършвал престъпления тогава ЗАЩО ИЗОБЩО Е БИЛ ЗАПЛАШВАН от Сарафов и Калин Стоянов, *** на Мутрите Борисов и Пеевски! Въпросът е риторичен, защото в него се съдържа и отговорът! Кой в една държава си позволява да запрашва дори главния секретар на МВР (ако това не е Мутрата Борисов, разбира се)

64

академико

преди 2 месеца

Продължаваме контрабандата!

63

1111

преди 2 месеца

.....олицетворение на смачканяк , сдъвкан , изп лют и настъпан....

62

БАНко

преди 2 месеца

БЪЛГАРИТЕ ВЯРВАМЕ , ЧЕ МНОГО СТЕ ГО НАТИСКАЛИ ДА ОТТЕГЛИ ОСТАВКАТА , ДА СЕ ВЪРНЕ !!!

61

Анонимен

преди 2 месеца

Зелената *** чичо Денчо щял да сезира, възмутен е! Как ще им освятляват връзките с бандити и контрабандисти! Какъв го играеше Алексей Петров в Промяната? Вижте също какъв главсек на МВР имате бе българи! Продал се за един часовник и се пречи с него като дете! Вътрешният министър пък е свързан с Нотариуса и кръгът "осемте джуджета".Прокурори и съдии-същата работа.Осъзнавате ли в какво блато, в тъмнина живеем?

60

не пипай МВР

преди 2 месеца

Не е редно МВР да се използва за предизборна кампания- някой го притиснал и той писнал- явно направил нещо нередно и трябва да си тръгне, е даде ама трябва ли да омаскарява МВР- Денков залагаш си името в тая жалка кампания да рушите МВР. Кире Мумурандума стигна дъното.

59

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Друго си е- да го натиска мъж в СПА центъра на Hyatt Правец , докато му подарява часовниче за 50 000 евро. И слупайно ходят заедно на почивка. Доста натискане си е ;)

58

Анонимен

преди 2 месеца

Иииии па ниц! КомсомолАкадемикеро гласува без да псува

57

Анонимен

преди 2 месеца

недоказуемо

56

Анонимен

преди 2 месеца

Калин Стоянов си е ваш кадър, бе Денкооооу! Киро го предложи. Калин от трибуната на НС каза, че вие сте го търсили да става министър. Бойко Рашков в петък каза, че и той подкрепял Калин. Сега приемете факта, че Калин Стоянов не иска да прави шашми за ваша полза и престанете да се излагате! Мислите ли, че Калин няма записи как сте го притискали? Киро наби министър Йоловски и сега е с охрана. С охрана са и децата му. Големи апаши излязохте, бе Денкоууууу!!! Вън от България!

55

Анонимен

преди 2 месеца

Боко е активирал "лошият си мат'рял",цитирам дословно,да плюе по опонентите си,нищо,че след изборите пак ще седне с тях на една маса,защото няма с кой друг.

54

Абе мушморок

преди 2 месеца

Прокуратурата ли сложи контрабандистите до Рашков на снимките ? Борим се срещу корупцията, ама на другите, нашата е добра. Коцев твърдял за натиск, а от другата страна има факти и доказателста. *** твар очилата, нагла, безпардонна и арогантна, твоето време свърши. И аз се излъгах защото мразя мутрата, ама вие го достигнахте и задминахте и то само за 3 години. Дано да изгниете в затвора дето ни предадохте

53

Анонимен

преди 2 месеца

Акъдъмеро некоментарясва павета ако ще и каменни да са

52

Анонимен

преди 2 месеца

Време е за Възраждане, да изчистим ***!

51

Анонимен

преди 2 месеца

ПИЧ, КАТО СПОМЕНА ЖИВКОВ, нали се сещаш, че 100% от този писал се политически елит щеше да е за криминални престъпления в Белене.Нали тази *** навремето доктор ж.ж наивно пусна от затворите.Ето ги демократично избрани всички във властта.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Добре , че Пеевски каза на Сарафов да не го арестуват перуката Коцев, иначе до сега и той да е с пранги, а на рашков д аму искат имунитета

49

Анонимен

преди 2 месеца

Академковото алармирва.

48

Помпещ

преди 2 месеца

Интересно от каква сума нагоре се брои за подкуп ? Явно 50 000 са дребни пари.