104

Сервилатов

преди 2 месеца

Който е тръгнал да воюва, хаир не е видял. Хитлер нападна и германците платиха, nyтлер нападна и руснята плащат, хамасчиите нападнаха и палестинците плащат, обаче родните друзя алтави не обвиняват агресора, а жертвата понеже е дръзнала да се защитава.

103

Анонимен

преди 2 месеца

Явно в Газа пет пари не дават за еврото, затова са им такива цените /ама в евро/. Интересно защо все говорят за мигранти от Сирия и Афганистан, а не от този район?

102

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 125 Мухаха. Грозен миризлив селски русофил нарича другите простолюдие. Няма по-долно същество от руската копейка.

101

Анонимен

преди 2 месеца

Защо ли копейките не страдат така за християните и българите в Украйна, както страдат за арабите в Палестина? Не се сещам друго, освен, че не са християни.

100

Анонимен

преди 2 месеца

Боли, нали?! То е същото като Русия в Украйна.

99

Дилижансов

преди 2 месеца

Ами да изнасяме леща за газа. Ще я продаваме на половин цена демек 20 евро.

98

Факт

преди 2 месеца

Помощи има, но Хамас ги краде. Или по-купешки казано ги реквизира.

97

Анонимен

преди 2 месеца

Няма сделка. Когато Путин се оттегли от окупираните територии и върне Крим, тогава Израел ще се оттегли от Газа. Когато Иран спре да финансира Хамас, тогава САЩ ще спре да финансира Израел. Когато руснаците оттеглят подкрепата си от Башар Асад, тогава... и т н. , и т.н.

96

Анонимен

преди 2 месеца

До 118 - Не , ходих на училище някога и знам много думички , даже на няколко езика , за разлика от Вас - блеещите по смотаните предавания за простолюдието ( можеш да видиш в гугъл какво означава тази дума , че не се използва по телевизията!!)

95

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 115 Няма емпатия и съчувствие към гнусни русофили като тебе копейко. Уродлив русофил. А на свинското какво му е? Щом не щат значи не са гладни. Претенции.

94

аноним

преди 2 месеца

И повече ще струват,защото Хамасите крадат чувалите от камионите и после продават за колкото си искат.Избиват по наперените младежи,и предизвикват безредици около колите.Колко хора стъпкаха и убиха около камионите,за да се вредят те.

93

Анонимен

преди 2 месеца

Евреите не им дават да ходят никъде на палестинците - те са в открит концлагер! Не дават и помощи да се вкарват - едвам пускат по някой камион и то от Египет!! Освен това , тези земи са на палестинците и при предишните конфликти с Евреите , който е отишъл някъде другаде , не са им дали повече да се върне! Искат да им вземат цялата земя! За това седят там ,дори и да умрат! Не са явно продажни чуждопоклонници като българите!

92

Анонимен

преди 2 месеца

До 116: И Европа иска Иран да спре да дава дронове на рашките, ама они не слушат. Реципрочно е

91

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 115 Думичката "емпатия" от "Ергенът" ли я научи?)))

90

Анонимен

преди 2 месеца

Братските арабски държави да им помогнат. Просперирашият Брикс. Братска им Русия. им. Защо Европа да е длъжна?

89

Анонимен

преди 2 месеца

Останалите араби не са изоставили палестинците !!! Има милиони протестиращи по цял свят, и 7000 камиона чакат на границата с Египет ,помощи от Турция и СА...Евреите не ги пускат да влязат просто!!! Евреите не дават да се внасят помощите - никой , нищо не иска от Европа !! Искат само от САЩ - да спрат да дават оръжие на евреите!!! И ако не бяха САЩ до сега и Иран , и Турция и още други щяха да са се намесили!!! Ама гледайте малко международни новини и после се изказвайте!!!!!!

88

Анонимен

преди 2 месеца

Емпатия и съчуствие - явно тези думички не съществуват вече в речника на българите! Колко жалко - преди сме били милостиви и добри хора - нали така сме спасили нашите евреи ВСВ...Голяма омраза към арабите - чак злобеят някой - свинско да им дават!!! Грозни ,дебели , неандерталци!!!

87

Анонимен

преди 2 месеца

Варена трева за българина означава веганска чорба - лапад, коприва, киселец, глухарче, лобода, самардала, зелен лук, спанак, магданоз и т.н.

86

Бълха ги ухапала

преди 2 месеца

Нашите копейки твърдят, че са огромно мнозинство в България, демек милиони. Палестинците са под 1/2 милион. Копейките твърдят, че не са клошари, работят, просперират, че са висшисти и не са нацисти. Че страдат за палестинците. Значи проблемът е разрешим. Всяка милосърдна копейка осиновява по един палестинец и готово! Какво чакат!

85

КюрдаИголематаЦомба

преди 2 месеца

105 Само в БеГе и в Люксембург ама там МРЗ е по 200