90

Хаха ха

преди 2 месеца

Баце и шиши колко ли се подиграват с тях докато пииват под магнолията

89

Сифилиско

преди 2 месеца

Въпроса е за кой да се гласува юни месец като пак всичките, без изключения, са абсолютни пешки.

88

me

преди 2 месеца

Най-големият парадокс е, че всички ние, които сме отвратени от Борисов и кастата Гроб, които очакавахме и се надявахме на промяна, бяхме измамени от самата промяна! Ясно е на всчики, че тази гей групичка, ПП-ДБ, дори клетка за птиченца нямат потенциал да управляват! Всяка тяхна проба, е грешка! Абсолютни некадърници, които така са се вкопчили във властта, че аз лично, разлика с гербавите вече не виждам! Единственото, до кето бяха сведени беше, слугинаж на различни посолства!

87

Пп прости простаци

преди 2 месеца

Тези станаха по-големи клоуни от итн и Волен навремето. Неуважение към президента, който може да е всякакъв, но ако не беше той, никой нямаше да знае за кирчо, асенчо и компанията, завъртяла се да намаже около тях. Дано повече не ги чуем.

86

?!?

преди 2 месеца

Тоя достигна такива висоти на лъжата, че чак госпожа лъжа Корнелия Нинова. Звучи правдоподобно, когато говори по техен адрес. Постигнаха невъзможното.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Шарлатаните нямат никакви обноски.

84

Анонимен

преди 2 месеца

Онзи който носеше с чували и торби с 53 МИЛИОНА лв. Ще прави ИЗБОРИ...

83

...

преди 2 месеца

Кики отсега реве, че ако се сгромоляса на изборите, други ще са му виновни! Я Радев, я Калин Стоянов,...? Друго си е с Рашков-Дамаджаната, и аллабалата с Президента!

82

Анонимен

преди 2 месеца

Ко стана с финансовия министър от ПП ,и върна ли милиарда в фонд енергетика

81

некрасив и неумен

преди 2 месеца

Последните няколко избора в селската община Хотрино със силно преобладаващо мюсюлманско население повече от 60% от избирателите са "дали гласа си" за Демократична България, респективно ПП. Преди пръкването на коалицията в течение на много поред мандати общината е била под "вещото ръководатвао" на типичния по тези места милионер в зелено от ДПС Нуридин Исмаил.

80

Бацо голям

преди 2 месеца

Чакаме бацонко да арестува кирчоМилярда трябва да се вьрне в дьржавата от енергетиката

79

Ако не се преизберат

преди 2 месеца

Същите дерибейци от правителството на ДеПеСото и народа излезе на площад ще вкарат пак 2 мильона истамбулска полиция да трепа за права и свободи.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Тия циркове да си ги правят в Парламента, ама тука това показва неуважение към Президентската институция. И тия хора имат претенциите да управляват държава.

77

Анонимен

преди 2 месеца

Кире, Кире, понеже не си много добре с български език, да ти напомним една поговорка - кой каквото сам си направи, никой друг не може да му направи. За какво ви трябваше на баир лозе, демек предсрочните избори? Запъвахте се като катъри на лед, сега се правите на ощипани моми.

76

Наблюдател

преди 2 месеца

Закусвали са, закусвали са...От тия пици на кристали, психичните отклонения вече са с необратим характер! Най-смешен е Ицко, като се врътка след тях!

75

Възмутен кирчо

преди 2 месеца

Кирцата се възмути. Няма алабала с президента, а сега и флашката щял да държи непознат. Това е недопустимо и изборите са опорочени. Ама как иначе. Сега ще се види къде в реално и че е около бариерата.

74

ххх

преди 2 месеца

Кирчо се кълнеше че няма да се коалира с герп депесе и накрая какво стана... така си загуби голяма част от хората които гласуваха за пъпъдъибъ... аре чао и отново ще се върнем години назад с боко и шиши и цялата мафия ше си управлява...

73

Майорс

преди 2 месеца

Петков , а за нас не е ли обида безпринципната во четворна коалиция , когато отворихте дупка в бюджета на НОИ от 10 млд лв? А това че за 9 дни изхарчихте 9 млд лв , че теглихте големи заеми , че взехте от ФЕС 5,4 млд ле , че раздадохте 140 мон лв на МС , а нямате 40 млн за великденски добавки! че управлявахте и нищо не направихте , с чрез ала бала с машините спечелихте изборите! спрете се Харвардски мошеници!

72

Кан

преди 2 месеца

Бойко им преподава! Кой ще ходи в панделката сега?

71

Хаха ха

преди 2 месеца

Баце да арестува кирчоДа му вьрне за миналата година с лихвите