179

Анонимен

преди 2 месеца

Техен кабинет .

178

смотрим.ру сайт

преди 2 месеца

До Анонимен 124няма да са корески ще си купим беленските реактои от америка отново честито това е лгбт ценноси

177

---

преди 2 месеца

За какъв чадър говориш ***.Нато иска всички да му са роб,ии .Като кърлежи сте направихте всички зависими и да ви играят по свирката.Създавате конфликт и хоп прайте са на загрижени да ви купуват играчките.Смръдльовци американскИ.

176

Анонимен

преди 2 месеца

У ФАЩ пък има премиер дъртия Бай Дън алцхаймера :)))

175

ХА НАТО!!!!НА ЖИВО!

преди 2 месеца

Направо предизвикаха Путин с тоя концерт на НАТО пред мавзолея.Пише НАЮТО на големи табели и жив оркестър свири западни забранени от Путин музики.Даже една получерна изпя Моя страна моя България!И всички са в НАТОвски униформи!Дано не насочи някоя ракета насам това джудже,защото не свирят руски честушки!!!!

174

анонимен келеш

преди 2 месеца

Днес 29 Март е една от най-важните дати в новата история на България!На тази дата преди 20 години България стана член на НАТО и каза НЕ на руските кАпейки:):):)Сега кАпейките плачат като женки и се молят на Вовата да дойде на Дунав Мост:):):)Наздраве кАпейки,честит празник:):):)

173

Анонимен

преди 2 месеца

Не сложихте мутрата в Магнитски и ето резултата.

172

СС

преди 2 месеца

Сега като махнат подпалвача на войни БайДанчо и Тръмп стане президент и всичко ще си дойде на мястото. Иначе гласуване за оли-гоф-ренчетата от ПП-ДБ и от ГЕРБ няма как да има. На никои изибори!

171

Анонимен

преди 2 месеца

На посолството му се услади как пуделите му от сглобката разкатаха държавата България от как се сглобиха. И сега са разочаровани... Нормално. Когато ние - гражданите сме разочаровани, тези са щастливи и обратно.

170

Анонимен

преди 2 месеца

Ко беше "не се месим". Тъй ли каза дъртото янки предният път? Така не се месят, че Сноудън показа и доказа. Освен това и още се мълчи за тайните затвори на ЦРУ в Полша и Румъния. За тия неща всичкото янки в посолството тук трябва да бъдат не изгонени, а екзекутирани на място като терористи.

169

Анонимен

преди 2 месеца

ЗАЩО КЕНИ МАРТЕНИЦАТА СИ ДЪРЖИ ПРЪСТА НА УСТНИТЕ,КАКВО ИСКА ДА ПРИКРИЕ??!!!... НИЕ ГО ЗНАЕМ БЕ КЕНИ,Я НИ ЗАГЛАВИЧКВАЙ С РОЗОВИ ПРЪ'ДНИ!!!...

168

Анонимен

преди 2 месеца

Партиите чакат да им спуснат списъкът от Посолството, затова няма кабинет. Тоя не си е свършил работата.

167

Бай Ганьо

преди 2 месеца

Ами като господарите от Козяк са разочаровани, да назначат някой подходящ джендер за губернатор на колонията България.

166

Боби

преди 2 месеца

САЩ кой ги пита. Тези дето инвестират в България, само те са добре. Избори ще има докато се ГЕРБ и ПП в парламента. Нямат махане. Виждат, че не могат да управляват и пак се ръчкат в парламента където не им е мястото, вместо да се отакжат от политиката доброволно.

165

Анонимен

преди 2 месеца

153 В сащ корпоративният данък е над 30 процента и корпорациите не го плащат а минават през офшорки, което корупция. Освен това лобизма там е легален, а тук това се нарича корупция. Американските корпорации са с умишлен монопол предизвикан от силово заставяне на европейските марионетки от американските сенатори. Симулирането на някакви глоби и регулации през 5-7 години е колкото да залъжат теб че нещо правят. Да не споменавам личните данни. Купиха скайп с всичките рожденни дни и данни вътре.

164

МОЯ БЪЛГАРИЯ..!!

преди 2 месеца

ЧУЖДА РУСИЯ...!!

163

Анонимен

преди 2 месеца

София е блокирана в петък вечерзаради концерт на който зрителите за по- малко от участниците. От 18.00 е........Що не си го направихте в НДК?!?!??

162

Анонимен

преди 2 месеца

Aйge нeмa нyжga...

161

Анонимен

преди 2 месеца

България не съществува като държава има корпорация България регистрирана в САЩ които иска може се поинтересува! Bulgaria land corporation!

160

Анонимен

преди 2 месеца

Eвaлa нa Mapчeтo, чe paзkapa Гaлeтo!