69

анонимен келеш

преди 1 месец

Парапети кво става с Магнитите бе?:):):)Нали Бойко уж много го беше страх и щеше да ви клекне?:):):)Са ви го наби не с 200 ами с 300:):):)Ходете пак са де се молите с наколенки пред президентството и да гласувате за Мая Манолова:):):)

68

Анонимен

преди 1 месец

Промянаджиите в желанието си да прецакат Радев дадоха служебните кабинети в ръцете на ГЕРБ-ДПС... Толкова са глупави, че изобщо не се усетиха как Пеевски ги пусна по пързалката. А уж Христо Иванов писанконституционите промени заедно с Пеевски. Толкова ли не забеляза какво планува Шиши?

67

MNENIE

преди 1 месец

ПП , ДБ и ГЕРБ създадоха Фекалии . Сега Президента трябва да търси мераклии за Служебно Правителство .За съдебната реформа - няма Прокурори , няма Съдии , няма Държавна Администрация - Като Украйна сме .Следва Майдан . Глупавото е че НЕ СЕ СПАВА Конституцията приета от Великото Народно Събрание .

66

Анонимен

преди 1 месец

Некадърни юристи и некадърни политици сътворяват изродени закони.

65

Анонимен

преди 1 месец

ХАЛКАТА НА РАДЕВ БЕШЕ ТЯСНА НО ДЕМОКРАТИТЕ Я НАПРАВИХА ШИРОКА КАТО БУРГАСКИЯ ЗАЛИВ

64

Анонимен

преди 1 месец

Абе мравояд, я кажи кой от възможните служебни премиери, според твоята конституция не е човек на ГЕРБ или ДПС? Имаше само един и той днес подаде оставка. Как може да си толкова некадърен и глупав?

63

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

Като корабен механик бих казал, че ГЕРБ остави кораба да потъне.

62

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

До СТРНДЖАТАБойковия ГЕРБ вече 15 години спасяваше България от демокрацията докато накрая демокрацията спаси ГЕРБ от властта.

61

Анонимен

преди 1 месец

Ицо мравояда с некадърната промяна в конституцията направо даде на тепсия служебния кабинет в ръцете на ГЕРБ и ДПС!! Няма толкава алчен и глупав политик като него...

60

Зевс

преди 1 месец

Сами си го вкарахте с промените на Конституцията, сега Радев трябва да назначи човек на ГЕРБ, а вие сте аут на изборите. От друга страна ви признавам едно, изпрахте Баце както беше уговорката, е, той ви го турна с 400, ама като сте такива будали...

59

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

ДРОГАРЕ! Както виждате случи се неизбежното. Този който ви направи той ви приключи. Защото сте направени ялови.

58

Анонимен

преди 1 месец

Нямат време.Почва агитацията че няма смисъл да се гласува.Начело е Цветанка Лизова.Половин час се заяжда и прекъсвава този на ДА БГ.А пък той вместо просто и ясно да си формулира тезите и отговорите на опорките на тази ги навърза едсни сложни изречения и високопарни мисли.Народа елементарен как да разбере за какво се бори.Пълни инфантили.Тия на са ли виждали просто население.Простака пак ше спечели.

57

Анонимен

преди 1 месец

Гласувал съм и за герб и за атака и за царя и за вмро и за киро и други на следващите избори за евро парламент ще ги преценя по личността първо , а за вота за парламент ще задраскам една бюлетина с не гласувам за никого има такава опция, Нотариуса такава дупка отвори в "съд и Прокуратура" , че съда яде и пие в клубове като сс делят се едни пари и после никой не знае нищо.

56

Анонимен

преди 1 месец

БАТЕ БОЙКО ДЪРТИТЕ КОМУНИСТИ ТЕ ДОКАРАХА ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА... ТЕ ДРУГО НЕ УМЕЯТ.

55

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

Трябваше да назначат Главчев за директор на Народна библиотека. Човека е способен обърна сметната палата на несметна.

54

анонимен келеш

преди 1 месец

Лодкарчето пак го минаха с 200 както и електората му къде гласуваха за комунистите Мая Манолова и Чорапа Радев,а уж били Евроатлантици:):):)Са лятото пак с гумената лодка да атакува Сараите на Доган:):):)

53

Бабите от пейката

преди 1 месец

Ние тука вече само пропърджаме щото ако вземем да кълнем . Хваща. Триста цирииея да ти излязат на сглобкаджиския пършасал употребен заден придатък .

52

Анонимен

преди 1 месец

За Радев е най-добре ако подаде оставка и Иванов оправя кашата.

51

СТРАНДЖАТА

преди 1 месец

Аз смятам че Бойко Борисов е най-добър за премиер, Влади Горанов за финансов министър, Кубрат Пулев за спортист, Илиана Раева за треньор, Боби Михайлов за председател на БФС, Иван Гешев за главен прокурор и трябва само тях да гледаме по цял ден и по цяла нощ и още 20 години... обаче хората не искат. Какво да се прави.

50

рендетУ

преди 1 месец

""""Никой не е очаквал, че колегите от ГЕРБ ще свалят правителство и ще ни хвърлят на избори два месеца след приемането на промените в Конституцията"""" -------------- То шъ излезе, че Винету е бил итински патриот, бе!!!