166

Путин В.В.

преди 2 месеца

Дайте......ама немаааа!

165

Анонимен

преди 2 месеца

Ама всеки път казват "Дайте", как пък един път не казаха "На, вземете"?!?!??!

164

мислител

преди 2 месеца

Изглежда украинското ръководство е преминало някаква граница на поведение и сега са възпитавани с най-простото: няма защита, докато не започнете да говорите с нас с друг тон. Все пак това е една не голяма източно-славянска държава, която иска да диктува световната политика.... Това няма да се случи!

163

Анонимен

преди 2 месеца

Кържалийско няма граница с Турция бе мало умнико. Стига с тая глупост.

162

Дарк

преди 2 месеца

Руснаците са обучени на друг вид война с други оръжия,които по разбираеми родствени връзки са без тях.Въпреки това се учат бързо и сменяйки тактиката на въздушни атаки Западът не може да смогне с доставките Вече правят комбинирани атаки с дронове и ракети,като първо са дроновете,които също трябва да бъдат свалени,защото и те убиват.Само,че един дрон струва две хиляди долара,а Една ракета от Пейтриърт е два милиона и няма как да смогнат с доставки.

161

разсъждаващ

преди 2 месеца

Кърджалийско на Турция, че да не се разселват толкова турците по цяла България! Това не е ли прекрояване на границите и то без да има нужда да се решава някакъв конфликт, който включва военни дейстия и жертви като този в Украйна!

160

разсъждаващ

преди 2 месеца

Това- "войната за самосъхранение на Украйна" колко пъти ще го напишете? Най прекият път за приключване на конфликта са мирните преговори и прекрояването на границите, които вече реално са доста изменени в името на мира! Добре се видя, че руснаците изобщо не се отнасят зле с жителите на окупираните територии, дори напротив-възстановяват разрушените жилища, обществени сгради и инфраструктура, така че това е пътят! все още си спомням как Борисов предлагаше да се замислим дали не е добре да отстъпим

159

Анонимен

преди 2 месеца

Точат зъби за нашето море. Но няма да ги огрее.

158

анонимен

преди 2 месеца

Кулеба каза: дайте да дадем.... ха ха ха ха

157

Калашников

преди 2 месеца

Слава на РУСИЯ !!! Бой по урките до дупка !!!

156

Анонимен

преди 2 месеца

Путин да им бере грижата на тия наглеци да ги завзема и да ги строи в две редици. Ние не ги щем.

155

юлиян

преди 2 месеца

Много бързо ги ''харчите''.Това да не са ви носни памперсите,дето си ги връзвате сутрин.''Накакъл,бросил,накакъл, бросил'', това са милиарди утилизирани от руснаците.Вчера или днес рано сутринта пак има 2/два/ ''бракувани'' завинаги ''Пейтриъта''.Както сте я подкарали скоро ще трябва с прашки да хвърляте.Кой може да ви смогне на темпото на ''бракуване''.

154

Анонимен

преди 2 месеца

Нали ви дадоха бе

153

Кулеба

преди 2 месеца

Аре, че да не идвам да ви строявам и шамаря всички в Белия дом.

152

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 месеца

да де, ама няма как западняците да дадат проклетите "Пейтриът", понеже укронациститите не могат да работят с такива системи. А пък западняците не искат да бъдат взривявани в компания с тях, барабар с проклетите "Пейтриът...

151

Анонимен

преди 2 месеца

То бива наглост, ама такова като украинското няма никъде.

150

Анонимен

преди 2 месеца

Дмитрий, дреме им за живота на ващите хора. Жозеп Борел каза, че не могат да позволят Русия да победи не защото обичат украинците, а защото ще пострадат силно интересите на Европа и САЩ. Отворете си очите най-накрая!

149

трепя руските фашаги

преди 2 месеца

Пейтриът наистина са най-добрите ПВО ракети в света, но украинците не трябва да свалят само руски балистични ракети с тях а и руски самолети и да трепят рускофашистките пилоти вътре.

148

Анонимен

преди 2 месеца

"Дайте"? Ами купете си. Никой нищо не е длъжен на укронацистите.

147

Анонимен

преди 2 месеца

Две години К19 две години война стига толкова. Аман от тая украйна и урсула.