34

ПреПоръка

преди 2 месеца

пуснете си видеото на Кейт Мидълтън, когато я КОВИД-Ваксинираха: Млада Красива със Здрав вид и пуснете си видеоти и 3 години по-късно от преди няколко дена - лицето съсухрено, жилите на врата изскочили, иначе няма никаква връзка! ИзточноЕвропейците, обаче се оказаха костеливи АнтиВарсери, на Интуитивно ниво, разбрали ЮдеюСемитският План за Унищожаването им чрез Тотален Геноцид - за това тука ще е с Отровни Храни от Украина!!

33

Анонимен

преди 2 месеца

Заиграване със здравето на хората, чрез допускане на храна със съмнителна стойност е престъпление. Недопустимо е да се внасят *** от чужбина, при условие, че бг храна е в пъти по- качествена и можем да изхраним почти целия ЕС.

32

Краси

преди 2 месеца

До Анонимен Само питам-украинските отровни ли са ?

31

селянин

преди 2 месеца

Абсурд, не вярвам! Нашите родни търговци всички до един са честни и почтени! Няма начин да правят мошенгии!

30

Анонимен

преди 2 месеца

бай Г ще обвини Украйна, а не бг търговец. :D

29

Хаха ха

преди 2 месеца

Герб пп победа

28

Анонимен

преди 2 месеца

Румънски са само по документи, всичките пилета и яйца на бългяарският пазар са украински. Същото е и с брашното и олиото. Нищо не се контролира от държавата. То май нямаме и държава.

27

За Грийнбергому И

преди 2 месеца

за Байдэну, ке Ядете Яйца и Месо от Украйна с Обеднен Уран и всякакви други Токсични Химикали от НАТОвските БоеПрипаси и ке Светите в Тъмното!

26

Бай Иван

преди 2 месеца

Крякайте: слава кокаина и яжте отровни хохленски продукти ;) !!!

25

до 26

преди 2 месеца

Ето един болгарин-26, който е готов да яде всекакви укро л-н.а, за да се покаже верен на партийната линия !

24

Анонимен

преди 2 месеца

Защо държавата допуска продажба на храни, които не отговарят на европейските стандарти. Защо институциите не си вършат работата.

23

Анонимен

преди 2 месеца

Който изпитва затруднения сам да си боядиса яйцата да се обърне към комшийката за любезно съдействие .

22

Анонимен

преди 2 месеца

БАБХ спят непробуден сън и трябва някой да ги срита, да се размърдат,но пак не е сигурно .

21

Бидон с деменция

преди 2 месеца

Интригантите КирУ, Асеня, невзрачния Денков, Лена и останалите боковци ката ден тичаха до американското посолство, боката целуваше Херо Мустафа навсякъде само само да го остави на власт, Тагарев съветския възпитаник изнесе де що беше останало за онези военни престъпници в украйна а по медиите всеки ден боковоци и кировци публично се къпнат да слугуват на америка дори ако това е против интересите на България.промитите бългериани останаха в мизерията с айфончета 10 на изплащане - велики европейци

20

:

преди 2 месеца

Кои са фирмите който ги предлагат ??? Кои са хората , които мамят ? Защо престъпниците итези , които злоупотребяват винаги се пазвт в тайна ??? Хората искат да знаят кои фирми ги мамят за да не купуват продуктите им , никой няма доверие на държавата за предпазване от каквото и да било.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Запартъците могат да се ползват само за едно.

18

И като

преди 2 месеца

Е констатиран такъв внос, защо са допуснати на територията на РБ?Еой е допуснал този внос? Кой е допуснал разпространяването им в търговските мрежи? Защо няма конфискация , или изземване?Кой е санкциониран?

17

НАТОвските

преди 2 месеца

Химикали в Снарядите и БоеПрипасите им са Полезни още от Времето на Бомбандировските над Сърбия - особено Обедненият Уран, а са Полезни щото са ДемоКратични и от Чичи Сам, а не от Лошият Пютин! Яжте ги сега, в Месо, Мляко и Яйца и не се чудете, като ви покоси някоя болест като Рак, Множествена Склероза и т.н. и т.н. За ДемоКрацията и Борбата със Злото от Изток - Пютин, трябва да Жертвате Живота си!!

16

Хи хи

преди 2 месеца

Не всъщност болгарите са готови да ядат всякакви укрогадости, само и само да угодят на г-жа ***

15

Василев за великден

преди 2 месеца

И тая година българина ще да си боядиса сам яйцата. Защото е КРИЗАА.