22

Нури

преди 2 месеца

Войните и Атентатите са Кървав Бизнес

21

Анонимен

преди 2 месеца

Истината е заровена в атаката срещу кибуците. Но никой не смее да я каже. САЩ са разбрали какво ще направят евреите, но като не могат да ги спрат, поне са решили да се разграничат. Това е работа на Мосад.

20

Пролетната Пропя

преди 2 месеца

Първият Хасан запя. На клипа се вижда как трепери от страх. Обикновен наемник,. прзна че е получил 250 000 и че са отивали в Украинтна за останалите 250К, рубли каза. На няколко пъти го прекъсваха да си повтори името и датат на раждане. Повтаряше ги. Вижда се спукан от военни тренировки, сух, лек и много жилав. Платили му за да убива "ЛЮДЕЙ" така каза людей. Дано в сините БТР каруци дето Г-н Тагарев изпрати на УКР да не са били натикани допълнителнио десантни пушкала, бомби, пистолети и ножове,

19

Анонимен

преди 2 месеца

поредното некадърно активно мероприятие на кагебейците

18

Анонимен

преди 2 месеца

Две години русия ТЕРОРИЗИРА цяла Украйна , а светът се тюхка и нищо не прави, ама да не стане 3-та световна .Като не може светът да се справи с международният РЕКЕТ от московската хунта по-добре да не съществува .

17

Опааа

преди 2 месеца

"Независимо дали Украйна стои зад този удар, ще има ескалация от страна на Русия" С други думи, тоя си признава, че на руските фашисти им трябва ПРЕТЕКСТ, а не реални обстоятелства. Кво разправяш, "нелогично" било да прави такава бутафория ли? Прочети си изреченията.

16

Анонимен

преди 2 месеца

То е нелогично и Путин да си убие дясната ръка Пригожин, ама е факт... Разбра ли другарю?

15

Анонимен

преди 2 месеца

Краят на Путин ще е много кървав и брутален. Чака го съдбата на Кадафи.А Русия,Тюрмата на народите-ще се разпадне

14

Анонимен

преди 2 месеца

"Нелогично е Путин да организира атентат срещу собствените си хора" Той вече го е правил, и не само, че е логично, ами най-много от този инсцениран кървав погром има полза фашиста в Кремъл и Песков каза ЗАЩО: защото вече лъжите със "специалната операция" не вършат работа, сега вече трябва "военно положение". ОБЗАЛАГАМ СЕ, че скоро ще последва МОБИЛИЗАЦИЯ и пълен погром в Русия срещу всеки, който досега е дръзнал да се противопостави на ВВП.

13

Дедо Гочо

преди 2 месеца

Русия не е православно население в основната си част . По време на война много хора желаят парче от баницата . Разпадането на глиненият колос започна предсказано още през 1942 . Пак от същата вяра на Кавказ / от същата религия ЗКПЧ от червената армия/

12

Шаши

преди 2 месеца

Хетман Зеленски къде е? Скрил ли се е някъде? Да не са му пратили и на него таджики. На САЩ вече не им се дават пари. С таджики е най-лесно.

11

ЦРУ постановка

преди 2 месеца

"джихада е, че трябва да загинеш в борбата с неверниците, за да получиш място в рая. Тези хора не го направиха" - а!!??

10

Леля Сийка

преди 2 месеца

И аз съм сигурна, че не е добрият Путин. Лошите американци са. Комшийката Кичка и тя мисли така.

9

Фанадагов

преди 2 месеца

Освен путев да набере още пушечно месо чрез нова мобилизация, не виждам друга възможност за ескалация.

8

Анонимен

преди 2 месеца

На Русия не и трябва нито мобилизация нито ескалация, войната върви добре - напредват всеки ден, днес са превзели Иванивски. Укробите са тия които се гърчат в отчаяние. Такива проклетници не могат да си отидат без да завлекат максимален брой невинни хора с тях.

7

Нелогично

преди 2 месеца

е Русия да взриви и Северните Потоци ама само как го пробутват назапад

6

Анонимен

преди 2 месеца

Някой показа на руските фашисти, че могат да бъдат думнати по всяко време.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Ленин ,Сталин к сега и Путин унищожава народа си.

4

НЕ историк

преди 2 месеца

Какво и е на русия та да НЕ направи като Израел или Америка?

3

Анонимен

преди 2 месеца

Абсолютно съм сигурен че Москва е организирала това. След като са платили и в България да казват ,че не е Путин. Необходима им е мобилизация ,а няма желаещи.