51

мдаааа

преди 2 месеца

предлагам да изпратим наш контингент ..... всичко за Украйна !Българите с ентусиязъм ще воюват на страна на Украйна !

50

Анонимен

преди 2 месеца

Гледам в Киев митинг. Младите хора скандират: "Зеля, ГЕТь!" и "Зеля-сцикло"

49

Анонимен

преди 2 месеца

Значи скоро време ще чуем за още умрели френски, английски и американски туристи....

48

ъ

преди 2 месеца

Западните "елити" твърдо са решили да водят голяма война. Малка не ги устройва, защото не може да отвлече вниманието на матрялите от ситуацията в техните държави. Така че щем не щем, началниците са ни нагласили за война с Русия. Но оня в Кремъл е тарикат и се надявам да е подготвил още някоя изненада за началниците. Досага само ги обезоръжи, накара ги да обеднеят и ги направи за смях пред собствените им матряли. да видим нататък...

47

Не е ли ясно?

преди 2 месеца

Украйна е фалирала държава. Полша вече се надява да си върне Лвов и принадлежащата му западна част, Румъния се надява да си прибере Бесарабия, Унгария - Задкарпатието. И най вероятно през следващата година ще могат и да си ги получат без дълговете. Тогава ще имаме удоволствието да видим как същите тези евроатлантици, които сега с пяна на уста доказват, че не може да се анексира територия от суверенна държава (без Косово естествено) ще започнат да разправят, че тези анексии са добри и правилни.

46

мак

преди 2 месеца

Вече не се говори за преговори за спиране на войната, а само за изпращане на войски в украйна, кражба на руски пари за да се даде на украйна, въоръжаване на украйна, всичко за украйна.

45

Анонимен

преди 2 месеца

Вие унгарците въстанахте първи срещу рашките, да не си некоя държанка на Путин Орбанчо :)))

44

Анонимен

преди 2 месеца

Ама то и сега неофициално има натовски войници там:). Защо просто не продължат да пращат по този начин и така да спечелят. Защо е този зор да е официално. Какво се промени за 2 месеца? Целта ескалация ли е, защото друга логична няма

43

Анонимен

преди 2 месеца

А теб какво те интересува Раша Орбанчо, те унгарците немат много връзка с тех :)))

42

хе хе хе

преди 2 месеца

Предлагам да спрем да наричаме чужди държавници "джудже". Все пак Денков ни е премиерин още:)))

41

Чардафон

преди 2 месеца

Аз съм за излизане от НАТО! Ама една година след Унгария! Да видим те как ще са!

40

Малко за политика

преди 2 месеца

На Макрон и другите, които мислят като него им се струва, че ако просто изпратят техни войски в Украйна. които да се разположат по границата в Беларус за да освободят украински войски от там (които да отидат на фронта срещу руската армия), че Русия няма да се реши да им изпрати някоя и друга ракета. Нека да го направят и ще се убедят, че се заблуждават. На територията на Украйна те вече ще са легитимна военна цел. Както сега това става в Африка, където действа руската ЧВК Вагнер.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Добре дошли! Франция, Германия и Полша ще изпратят по десетина хиляди войници като доброволци. Рашъните ще ги приемат с удоволствие, защото те няма да са страна във войната и докато свикнат да воюват, половината от тях ще бъдат убити, а пленените - застреляни.

38

Анонимен

преди 2 месеца

Не е нужно да се праща нищо, достатъчно е да се вдигне авиацията и да затвори небето над Украйна и 300 км ивица в русия, останалото уркаинците сами ще свършат, това можеше да се направи и в началото на войната и всичко отдавна да е приключило, в края на крайщата до 2-3 месеца ще се направи въпреки всичко, но вече има доста жертви

37

Анонимен

преди 2 месеца

Стигнахме до етап от еволюцията в който се самоубиваме ! Най-умното и развито същество на планетата всъщност е тотално куку !

36

Анонимен

преди 2 месеца

Като дойдат коч овете Орбанчо, друга песен ще запееш, ама айде... :))) Да не си мислиш Орбанчо, че си божия бич Атила..., далече си от него :)))

35

Анонимен

преди 2 месеца

Франсетата имат опит да превземат Одеса. Около ВСВ или по-рано. Иска им се пак да опитат. И пак ще ядат голям бой. ВВП Няма да отстъпи руски територии. А 2/3 от Украйна е руска територия. И руска кръв се е ляла за нея.

34

Анонимен

преди 2 месеца

Ми като е против - да покани руски войски в Будапеща! Лесно е!

33

Анонимен

преди 2 месеца

Нека евроатлантиците в България заминават всички на фронта в Украйна, бих искал да видя там и Кирил Петков на фронта в Украйна, който твърди, че Русия била бензиностанция с ракети, но едва ли ще отиде?

32

Анонимен

преди 2 месеца

Дела, дела и пак дела!! Стига приказки!!