39

Атмаджа

преди 2 месеца

Тоя пишман-икономист говори пълни глупости!В България богати са около 2% - политици,олигарси и мутри,останалите оцеляват както могат.

38

Анонимен

преди 2 месеца

*** икономистите, номинално може да се е увеличило 11 пъти, но като отчетем инфлацията в най-добрия случай се е увеличило с 20-30 процента. Щото примерно апартамента който съм купил 2015 се е увеличил ниминално 3-4 пъти (ако приема че са реални цените на които се оферира в момента), ама реално освен дето е остаряла сградата с 9 години не виждам какво повече ми дава. Същото и със заплатите, увеличават се но не значи че купуват бог знае какво повече.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Колко да са богати *** ь о в ците, повечето немат 2 лева в джоба си, иначе големата работа :)))

36

анонимен келеш

преди 2 месеца

кАпейки как е да хапваш всеки ден лапад?:):):)Полезно е май:):):)

35

силно учудЕна

преди 2 месеца

Тоз Краско, много заблЮден уа!

34

Муахаха

преди 2 месеца

В какво Измерено - в Инфлационни Левчета, без покритие ли, т.е. пускаш печатницата - и готово?! виж да беше в Злато, Диаманти, Сребро - ама едва ли!!

33

Анонимен

преди 2 месеца

Бързите заеми са се увеличили 50 пъти спряно 2000 г. което е обедняване.

32

Ко речи?...

преди 2 месеца

Богатството се е "увеличило" 11 пъти (смях), защото дълговете се увеличиха 30 пъти кpaтyно!!

31

Анонимен

преди 2 месеца

Децата живеят и работят във Франция.Най социалната държава с най-голямите данъци за да могат работещите да изхранват надошлите за по добър живот скакалци от Африка и близкия Изток.Ядосват се ,мрънкат но не напускат Франция.Защото там ако работиш и си предприемчив си добре колкото и да те скубят.Най-голямо впечатление ми направи факта.Данъците ти падат значително ако създадеш семейство и имаш деца.Т.е Ергенски данък в най чист вид познат ни от социализма.Начин за повишаване на раждаемоста.

30

анонимен келеш

преди 2 месеца

кАпейки лапад и коприва?:):):)

29

Василев

преди 2 месеца

Българските мрънкачи вечно недоволни и мързеливи изпълзяха и почнаха да пишат.Всеки празник задръстване до небето,граници летища,хотелите пълни не можеш да наемеш нищо от днес за утре всичко резервирано,обаче били бедни.Всеки пуши по кутия на ден,кръчмите пълни,нооо...били бедни.Жалки мързекиви мрънкачи и по 10 хилки да вземате все ще ревете,щото се *** мрънкачи.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Те немат какво да ядът, обаче задължително с трошка, карат е на кредити :)))

27

Христо Христов

преди 2 месеца

Абе не точно така... 2000 та взимах 1600 лева, сега само около 8 пъти повече.

26

Тоя е луд

преди 2 месеца

Особено пенсионерите,с 500 лева пенсия.По селата хората са оставени на произвола на съдбата.бЕз лекарства,лекарска помощ и болницаи.

25

Хаха ха

преди 2 месеца

Човека е визирал личното си финансови сьстояниеИ е сложил под общ знаменател всичкиШефа получава 20 000 лв заплата аз 1100 значи средно и двамата получаваме по -10 000

24

Анонимен

преди 2 месеца

Високи заплати от 50 бона на месец ще се стопят с още данък до 5 бона и така ще намалее разликата с минималната. Няма друг начин, защото бизнеса не може да плаща 50 бона на всички.

23

чурулик

преди 2 месеца

тоя не знае какво говори

22

Анонимен

преди 2 месеца

Колкото повече неграмотни, толкова по-голямо богатство! Кандидат за Нобелова награда по икономика!

21

Тц,тц

преди 2 месеца

Моделът "Борисов" е половината от този период и явно не е бил толкова тежък! За Виденов къде са данните? Колко пъти "забогатяхме" при управленията на БСП и онзи "специалист" Румен Гечев,топлещ още депутатския стол?

20

Анонимен

преди 2 месеца

Те всичките са *** вече, карат е на кредити и си карат трошката...така си мислят, че са нещо :)))