76

Анонимен

преди 2 месеца

Изживяващия се като политически коментатор всезнайко упреква политици, че не заслужавали да бъдат на ръководни кадри. А кой разнасяше ковчези по улиците, използваше обиден език. Същия този Минчев, тогава надяващ се на министерско кресло. Сега си мисли, че с литературните си упражнения пак ще изплува. Късно е чадо, задуха вятъра на изборите и ти остава само красноречието.

75

Божил Божилов

преди 2 месеца

Всички театрални трупи/ наричайки себе си партии/ които се опитват да ни баламосват, че вършат някаква работа за хората и спасяват държавата трябва да напуснат.

74

КОКО РОКО КО

преди 2 месеца

Кокоряне,защо тъй жално,тъй милно гледаш? Да не е би Буцан да е зад гърбът ти? Защо не питаш Киро,след като е усетил дебелия,как е трошил чаши?! Велик е Буци,той такива ,,педалетки" като вас ги минава с 200! Ама как ви го подаде! Малко ви е! Прахте,прахте докато го избелихте и забелихте! Сега ви чакат родилни мъки! Ще усетите мъжката любов на Буци! А когато му падне пердето на всичко дето мърда не прощава ха ха хааааа....

73

Евроатлантик

преди 2 месеца

ПП - ДБ са оърва оолитическа сила в България! Българите са против мафията ГЕРБ- ДПС и искат тя да бъде изритана от властта!

72

Малиии, мале...

преди 2 месеца

"Ауу, ти знаеш ли, че имаш страшни очи?" - Стефан Данаилов във филма "Дами канят".

71

Маке

преди 2 месеца

Ще е жалко ако сега се сдьрпат за пари и не изпратят матряло на фронта - байдьн заяви , че няма да праща американци но който иска може да прати свои войски

70

Анонимен

преди 2 месеца

Sic transit gloria mundi - с голяма уста и малко акъл и без подкрепата на мафиотите с милиардите, които да осигуряват безрезервна подкрепа на медиите, каквито и глупости да кажеш. Затова Асен се изпарява, докато Боко остава.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Важни е Буци и Гуци да са отгоре.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Хубав ден!

67

На Боко Чекмеджето

преди 2 месеца

ППДБ се готвят да сдават. Кокор харчи държавни пари да купува гласове. ПП се сдобиха с държавни имоти без наем. ДПС Прасето провежда кампания срещу Ристю Лодкаря. Отиваме на избори.

66

Анонимен

преди 2 месеца

До Хаха ха- сега разбрах, че освен за Раша отпатуват и за Ботсвана- само един ли или на тълпи, защото пък едни мои приятели отпътуваха за раша с няколко самолета -едва са ги побрали - получили гражданство ще живеят в Иркутск, подарили им апартаменти, и о чудо първата им заплата била 380лв а те останали възхитени!

65

Хаха ха

преди 2 месеца

Асенко с теб и буци смеХората гласуваха за евро атлантическите ценности и трябва да ги получат в пьлен размерБуци ще клекне и ще смени габриел с лорер

64

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам за Габриела, ама Асенчо що го изгонихте?!

63

Анонимен

преди 2 месеца

"Дечо",видял е мафията на два крака.

62

СУПЕР КИРО Е НОf

преди 2 месеца

Днес Силвия Великова е застанала с голи гърдички да защитава ПП и ДБ по Хоризонт! Пени се по радиото за намагнитените Пеевски и Горанов! Ама как можело те да командват България! Тази продажна ,,журналистка" бих я попитал,къде беше до сега? Същата ,,врещялка" ще гледаме довечера по БТВ! Очилатата кобра Цветанка Ризова довечера ще донадгради,а в неделя дебелоду-пестата Лора ще довърши заклеймяването по заръка на едно посолство! Хааааа мани,мани тия раз по ре тини се продават за жълти стотинки,през

61

Анонимен

преди 2 месеца

На избори, след тия лъжи и уйдорми не ги искаме е те тия! Ицко да стяга лодката, олигархията да отваря торбите с пари окрадени от всички нас в едни смутни времена всички на мегдана на протести- няма знаение за кого и против кого а за пари, за много пари защото кокор направи за нула време 2021г 17.7%- та двойни дневни, а после на море в Гърция- идва лято- през седмицата на протести събота и неделя на море- така беше 2020г, така ще бъде и сега- например ще протестираме срещу Кире мумурандумъ!

60

Хаха ха

преди 2 месеца

Ако има избори ще гласувам за ппИнтересно ми е до какво дьно могат да докарат матряла с герб и дпсВчера един приятел , отпатува от просперираща бьлгария за ботсвана

59

АнонимеН

преди 2 месеца

кокорчо и вещицата от запада :D НЕМА ДА Е ГОЛЕМА ЗАГУБА

58

Обективен

преди 2 месеца

Това е съвременният Кашпировски . Който не е чувал за него - преди години лекуваше от екрана на телевизора всякакви болести чрез хипноза с поглед.

57

Промо

преди 2 месеца

Няма как ,партията герб-дпс нямат достатъчно гласове