79

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

До 89. Аз нямам дори кредитна карта. Предпочитам да ми дрънчат некакви неща в джоба. А и от кого да се спотайвам? От някакви зомбита,които са вече мнозинство в света,а нямат сила дори да признаят факта,че спят в креватите ни. Когато Достойните Ротшилд кажат,ще си открия и банкова сметка. Нещо не си падам по параноите на тия,които се крият зад а онимност.Човек,какъвто и да е е този който и да е.Поне като умирам ще знам,че съм аз,който съм.

78

Анонимен

преди 2 месеца

Хората там са си го избрали и прекалявате с плоската пропаганда.А за нашите избори,които подправиха с ала бала защо мълчите като рибки?А нещо за машинките да кажете?

77

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Има нещо твърде палестинско в Путин и никак не личи да има нещо конструктивно Израелско.Защо така мисля ли? Ами Путин не излиза от кабинетът си,а това е типично за палестинците,чиито живот минава в тунели! И докато в Израел дори децата създават технология,то в Русия бащите на децата крадат кафеварките от МакДоналдс да си направят двигатели за Миг. Ако ме схващате.В Израел има небостъргачи,които могат да ходят.В Москва има опашки за кефир...вкиснал кефир с етикети от времето на революцията.

76

Анонимен

преди 2 месеца

Джуджето е напълно превъртяло вече. Като млад беше нормален но явно че последните 5 години му сипват разни неща в кафето

75

До 81

преди 2 месеца

В Русия никога не е имало демокрация. След Руската империя (до 1917г.), започва Съветската империя. Сега Руската империя започва да де възражда.

74

Анонимен

преди 2 месеца

Русия с Путин е замираща държава! Тази страна, ако бъде управлявана от друг президент с демократични виждания, просто няма кой да я задмине.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Как е жълто-синият труп? Реанимирате ли го?

72

Анонимен

преди 2 месеца

Путин посочи приемниците си: бъдещите елити които ще управлява Русия след шест години. "Русия в бъдеще може да бъде предадена и поверена на хора като сегашните герои от специалната военна операция"... "Участниците в СВО трябва да поемат водещи роли: да ръководят региони, да ръководят най-големите вътрешни проекти. Постоянно се срещам с участниците в СВО. Сърцето ми се изпълва с гордост за такива млади хора. Такива хора няма да отстъпят, няма да предадат".

71

Анонимен

преди 2 месеца

85 хиляди младежи пяха химна на Русия заедно с Путин. А джендърастията повръща кръв от злоба и безсилие.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Важното е да установи система на Меритокрация. Да бъдат издигани хора, проявили се през войната!

69

Дарк

преди 2 месеца

Няма как Екатерина Велика да завладява земите,в които е основана Русия,чиято първа столица е Киев.Апосрояването на Одеса е върху земи отвоювани от Османската империя Украйна на 24 август ще навърши Христова възраст като самостоятелна държава,ако Путин не реши друго.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Историка дето чел Тарас Булба, пак да го прочете. Да види пак кой е автора, и после харакири и пак към посолството за нови инструкции

67

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Той и автократ не е.Просто повърхностен и съвсем оглупял от наваксан от комикси за небивали истории хаос в главата му.Всичките "структури" на аргументите му са бликащи от дълбоко неизкоренима шизофрения. Тоест в оплътнените му с уж исторически аргументи перспективи няма нищо друго освен фикция. Той все побеждава, все печели диалози, все е нападан,все коммунистничи православен ли и все православничи съветскаджийски.Не виждам никаква стръв в поведението на тоя,която да възбуди у мен воля за разбир

66

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Америка за България са хвърлили око на Сибир.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Путин ще си върне целия СССР. Екатерина държи само Русия от СССР.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Четете исторически книги и публикации, а не руски учебници по история и пропагандни статии.

63

dr.Haus

преди 2 месеца

Завиждат!

62

Насам Натам

преди 2 месеца

В България не е ли същото.Едни и същи разбойници, бандити,крадци и мафиоти ни управляват 30 години.

61

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Вовата се изпусна в памперса - без да иска призна, че Росия е загубила повече от 360 000 войника във войната в Украйна.

60

Анонимен

преди 2 месеца

Кой е чел Тарас Булба, а? Уикипеде...я? Педеуикита ебняви