58

ГЕРБ квичи на умрело

преди 2 месеца

ППДБ не клекна на Тиквунчо. Номера с даването на зор - "Айде клякайте бързо, че пускаме празен мандат" - не мина. Сега лъсна факта, че има още 1 седмица, в която клетите ГЕРБ-унуги в безизходица да клекнат на ППДБ и да започнат да им се молят.

57

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Всички изброени с лошо от теб партии са по-читави от ГЕПП. ГЕПП е дъното в момента и направо не знам как им връчват изобщо мандат. Освен ГЕРБ (на хранилка) няма друг който да смее да гласува за тях.

56

Анонимен

преди 2 месеца

Иска влияние, но без отговорност. Шайкато му престъпници да правят каквото си искат и накрая ПП-ДБ да се виновни за всичко

55

маалатъ

преди 2 месеца

Никой от участниците в "Сглобката" не се вълнува от съдбата на народа и държавата! На първо място се съобръзяват с Шерифа от Посолството, следват личните и партийните им интереси. За втори път след правителството на Луканов, имаме правителство, което ОТКРИТО служи и се съобразява на 100% с чужди интереси!

54

Анонимен

преди 2 месеца

До Изклатен демократ- А какви са БСП- червени терористи, верни слуги на Кремъл имаме си анклав Камчия, а ИТН- слуги на червената олигархия обрала и чалгализирала БГ, а Копейкини, а ПП и ДБ- добре че са ГЕРБ.

53

bbb

преди 2 месеца

След снощните сърцераздирателни постановки, днес вече се разбрали, Сачева министърка, за Денков вицепремиер по европейските? въпроси, Василев ще продължава да стъкмява бюджета, че и за Росен Желязков се намерило министерство, което означава дче облщения минигенерал ще стане шеф на НС! Пази боже, България!

52

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Moлят го за здрав разум, но той го няма. както и *** които го подкрепят. все пак от това зависи яденето им.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Браво Бойко. Ама как те молят промянаджийте точно 2 години откак те арестуваха:)))))))))))))) мачкаййй

50

Анонимен

преди 2 месеца

"вие сте прости и аз съм *** и затова се рзбираме" - наистина хитър селски ход

49

Анонимен

преди 2 месеца

Гонзо станЪ шеф , и ''ЛЕВСКИ'' шЪ сЪ опраИ ,... ВЕРНО ЛИ БРЕ ?И от ''ЛЕВСКИ'' не искат да има КАЧЕСТВЕН футбол в България , гласувайки за ГрОЗНЬО !Левски гласува , за Левски !Ами гласувайте си , А СТАДИОНИТЕ ПРАЗНИ --- ПАК !

48

Анонимен

преди 2 месеца

до 45 Кравар, те всичките за вас са римляни бе. И Костадинов бил римлянин, сега и Радостин Василев. Вие краварите сте болни мозъци, кравар!

47

Изклатен демократ

преди 2 месеца

Само Шиши дава зор бързо да подписват, защото при правителство на ГЕРП и ДБиПП ШИШИ може да прокарва кражбите си, а при правителство на президента остава на сухо! ТОВА Е ИСТИНАТА - ШИШО командва кирчовците, баце и кокорчовците както си иска и НЕ ИСКА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ДА УСВОЯВА, ДЕМЕК ДА КРАДЕ ТОГАВА!!!!!

46

Анонимен

преди 2 месеца

Очаквам Баце пак с помощите от 50-те лева , и до там !

45

Зозо

преди 2 месеца

Да припомня: Магнитски не важи в ЕС. Толкоз. А ППДБ-тата налапаха на Боко тръбата, но не газовата, а кожената :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

44

Анонимен

преди 2 месеца

След като Борисов избра Гонзо за шеф на БФС , старите навици , си остават !Само Р.С. Македония е поздравила Гонзо , другите държави се въздържали !

43

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки ден ви кълна и хваща ефект ;) Двама от кабинета са с рак!

42

До Гледна точка

преди 2 месеца

не им обръща внимание, докато е с имунитет, ако докато е с имунитет не си прикрие далаверите, ще им обърне внимание на топло

41

Анонимен

преди 2 месеца

Гледам снимката, гледам Сачева и се сетих за Радостин Василев който преди малко при Карбовски каза за нея: "Тя прилича на надзирател в Сливенския женски затвор. Муахахаххаха...Руди няма спирка с чувството си за хумор. Аз предимно гледам заседанията на Народното събрание заради него и хумористичните му изблици от трибуната, особено като отговаря на ония две лекенца Искрен Митев и Явор Божанков.

40

Реалист

преди 2 месеца

До пълен абсурд. Ти май си се пообъркал. Жалки бяха снощи променкаджиите - потни, уплашени, мрънкащи. А днес даже толкова клекнаха, че придружиха Габриел при президента.

39

Анонимен

преди 2 месеца

В Бг нямаза кой да се гласува , след резила И на БФС -Гонзо ..Ние не искаме да се оправим !Нов бардак със старите к..ви , ня стаА , колко пъти е опитвано , и пак , и пак ...