181

Да ви светна

преди 3 месеца

Русия има 7 стратегически подводници който носят името княз!!! Князь Юрий Долгорукий, Князь Александр Невский, Князь Владимир Мономах, Князь Владимир, Князь Олег, Княз Генералиссимус Суворов, Князь Пожарский!

180

Анонимен

преди 3 месеца

Зеленски си пише отчета ,защото скоро ще сдава поста. Написано така заглавието все едно укрите тази нощ са поработили. А то било сумарно. Стараят се горките украинци, *** като мухи, само и само Господарят Бай Дън да е доволен и да прати пари за кока на шефа. Ама парЕ нема и им беше казано в прав текст. Па като са проЗди, да ***.

179

Библията казва:

преди 3 месеца

Ще свирнат тръбите на 7 те княза и Архангела Господен ще поведе войните си в битката със злото! Сатаната ще бъде окован за 1000 години и ще настъпи МИР на Земята и благоденствие. Ще води битката Архангел Император Александр III! Те идват пастирки !!! А с тях и края на Сатанинската ви система на злото!

178

Василев

преди 3 месеца

Макрон ще си го върне на Русия за Сирия и Африка!И Джуджето не може да бафне, защото Франция има ядрен арсенал да унищожи Русия!В Библията пише не хапи ръката , от която се храниш, и точно това направи Русия с ЕС , започна война срещу богатите си партньори, които изкупуваха всякакви руски суровини!!!Агент Джими Васър!ЦРУ!!!

177

АнонимеН

преди 3 месеца

ВСЯКА РАФИНЕРИЯ И ХРАНИЛИЩЕ ЗА ПЕТРОЛ И ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГОРИ ДО ОСНОВИ ! БРАВО НА УКРАЙНА , ЧЕ СЕ СТАРАЕ

176

Анонимен

преди 3 месеца

Копейката, който пише по 10 поста един след друг, да си смени дилъра. Смее се сам на неграмотните си постове. Загубил е пълна връзка с реалността и приема мечтите си за действителност. Психиатрията да не е пуснала пациентите си в отпуск за Сирни Заговезни. Прости ми, Боже, той не е виновен, акълът му толкоз.

175

новините

преди 3 месеца

Гледах репортажа на руския военкор Калашников от предните позиции. Хора, там ситуацията наистина е супертежка. Руски картечар плачеше докато разказва какво се случва. Фронта... просто няма да издържи още дълго. Няма как. Максимум до лятото и после ще стане някоя... голяма беля.

174

A luta continua

преди 3 месеца

Всъщност и другият възможен резултат унищожаването на проекта Антируска Украйна също не е лош. Украйна си свърши работата създаде проблеми на Русия, Украйна може да се отиде. Но преди да си отиде в този си вид и размер, има още пушечно месо. И героитe в бункера са налице и не са почнали още да се ядат един друг. Тъй че A luta continua

173

A luta continua

преди 3 месеца

Значи тактиката е ясна поредният супергерой геройски се съпротивлява от бункера, жертвайки стотици хиляди за пушечно месо, после -геройска смърт, смяна на властта, сключване на сепаративен мир с цел запазване на проекта налечен Антируска Украйна. Нелош резултат.

172

A luta continua

преди 3 месеца

Технологията за това вече е отработена смазване на проруската опозиция в тези райони след като подпишем сепаративен мир с Русия и и дадем тези територии, които и без това е превзела. Ще й дадем и юнаците от бившия украински режим да ги съди като военопрестъпници, а пък ние ще си направим преходна Ваймарска република, в която да изкристализира власт на приятели на народа, жадуващи за реваншизъм спрямо Русия. Проектът запазен, даже след 10-на години пак ще има пушечно месо, което да може да бъде хвърлено срещу Русия.

171

Анонимен

преди 3 месеца

И моста на Крим беше взривен с камион през Бургас и Турция. Укрите са работили за КГБ и знаят доста.

170

Анонимен

преди 3 месеца

Сега да ви обясня ситуацията - истинската война още не е започнала. А като започне, след това жив русофил няма да остане. Нито русофилка, нито русофилче.

169

A luta continua

преди 3 месеца

Като резултат от сътресенията, способността на Украйна за отбрана ще намалее още. Руската армия е твърде вероятно да отмести фронта на няколко десетки километра и да се приближи опасно близо до Харков или Одеса. Тогава, чичо Сам може да реши, че марионетките трябва да се сменят, за да се запази проекта. И може да се появи правителство, което да се стреми да сключи мир с Русия със задна мисъл - да не допусне преминаването на Харков и Одеса в руски ръце.

168

A luta continua

преди 3 месеца

Та въпросът, който ни интересува е какво ще има да става с властта в Киев. Властта си е тоталитарна отвсякъде, промива съзнанието на народа и все още го държи в подчинение въпреки чудовищните загуби. Но количественото нарастване на загубите ще премине в качествени изменения и се очаква да започнат вътрешни сътресения.

167

Анонимен

преди 3 месеца

и какво следва от това, руснаците ще произвеждат по-малко петрол при което останалите играчи ще се възползват и цената му ще се вдигне. Добре че ЕС е се стабилиза последните 2 години

166

Анонимен

преди 3 месеца

Руснаците гонят в Украйна, наемателите, дето искат да си задържат имота.

165

Анонимен

преди 3 месеца

брех, блядистанците ще останат без бензин за москвичите и ладите Raven ;-)

164

Анонимен

преди 3 месеца

Тия нямат удържане бе,сега геронтофила като им прати на помощ останалите франсета геронтофили и руснаците моментално ще се предадат. Муахахахахаааааа...

163

Ужас

преди 3 месеца

Фашистите в Украйна се опитват да запалят нова война днес сутринта украински безпилотник е атакувал летището в Приднестровската Молдовска република.

162

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Повторение на войната от 1923 г.