307

Горящ Абрамс

преди 3 месеца

Ми да гласуваме тогава :)

306

Анонимен

преди 3 месеца

Няма такива лъжи!

305

Анонимен

преди 3 месеца

Значи за двайсетина години успяха да ни промият. Какво е направило НАТО за България до момента? Едно голямо НИЩО. То и не може да направи нищо защото е една бездънна яма за "усвояване" на данъците на работещите. НАТО е едно краставо беззъбо пце, което не може да помогне само на себе си при едни реални действия на бойното поле. Освен че третополовите си направиха бази у нас БЕЗПЛАТНО, друго не виждам да е станало. И няма да стане.

304

Анонимен

преди 3 месеца

Защото няма никой излезнал от НАТО . ако посмее САЩ ще го нападнат

303

cvxz

преди 3 месеца

нека направим референдум по въпроса...или началниците на територията България не са съгласни с подобно нещо?

302

Щирлиц

преди 3 месеца

В момента България е територия,която се управлява от американски губернатор,който се избира предварително от американското посолство.Силно развитата икономика на въпросната територия,представлява спекулативна търговия,мижаво селско стопанство,строителство на жилищни кооперации със съмнително качество с цел изпиране на награбени левове,тук-там дребно производство на части за автомобили,мутpoхотели по морето с обслужващ персонал от местни aборигени.

301

.....

преди 3 месеца

Русофилите начело с Фигуранта , Копейкин и Нинова да не си губят времето оаквайки форумите, ами да хващат пътя към Москва за да я бранят от украинските дронове и да сменят по-често памперсите на любимия им Путин...

300

Анонимен

преди 3 месеца

Я направете референдум и истината ще излезе наяве. Ама не ви стиска. Аман от манипулирани медии. Нито един почтен българин не иска НАТО!

299

Късата памет

преди 3 месеца

Гледам някаква дискусия на тема ЕС и НАТО. Копейките разказват някакви приказки , а истината е , че преди да влезнем в ЕС средната заплата в България беше 100-150 долара, сега е над 1 000 долара. За няма и 20г десет пъти ръст в заплатите била съсипване на държавата. Преди ЕС БВП около 20 млрд долара, сега над 100 млрд долара. Квито и глупости да пишете, цифрите не лъжат.

298

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Беларус не е алтернатива, тя не е неутрална държава , а е във военен съюз с Русия. Само Сърбия, Босна, Австрия и Швейцария са неутрални.

297

Анонимен

преди 3 месеца

Що да не е НАТО бе, като се сетя само какви *** имахме в казармата, хората се свързваха с малка антена от куфарче, ние изкарали някаква уазка с два тона радиостанции- допотопна техника. Се правим на войници.

296

Алекс

преди 3 месеца

Разбира се,че трябва да сме в НАТО.Едно море ни дели от ненаситната Мечка,вечно ламтяща за чужди територии.

295

Гepманистaн Убepалec

преди 3 месеца

Излизане на българия от нато би довело до бърза поредица от събития с резултат появата на рускотурска граница по билото на стара планина, а паметника шипка ще бъде граничен камък от тази граница и символ на рускотурската дружба от yрва на yрва, от век на век. Територията от петрич до перник ще бъде част от държавата република македония (не северна такава) и така ще остане в нато. От българия ще остане софето и северозапада, като в мездро-видинската автономия официалният език ще бъде сръбският.

294

БГ червенотикви

преди 3 месеца

Българските мужици не знаят какво е това свобода и демокрация. Единствената им мечта е да сме вечна губерния и васал на Русия. Както е казал един мъдър българин: Последния комунист няма да умре в Русия, а в България

293

Анонимен

преди 3 месеца

"Не познаван някой, който да одобрява членството ни в НАТО. За членството в ЕС познатите ми са разделени - едни одобряват други не."------------Аз за 20 години членство не съм срещал на живо човек, който да е имал положително мнение за НАТО.

292

Наблюдател

преди 3 месеца

Много неприятна новина за нашите рус0р0би. Ако ги питаш тях, ще ни върнат под руско робство още утре.

291

Анонимен

преди 3 месеца

Алтернативата на НАТО в Европа са Украйна или Беларус , не мисля че който и да е от тези варианти е нещо хубаво. Не случайно Финландия и Швеция вече също са част от НАТО

290

До 309

преди 3 месеца

Кой набор са ти познатите , защото аз не познавам някой който да НЕ иска да сме в НАТО

289

Анонимен

преди 3 месеца

Кой? Кой направи" анкетата "? Кой плати за "анкетата"?

288

Анонимен

преди 3 месеца

Не познаван някой, който да одобрява членството ни в НАТО. За членството в ЕС познатите ми са разделени - едни одобряват други не.