20

ама някой ?

преди 3 месеца

Ама някой сериозно ли си мисли, че нашите политици взимат самостоятелни решения. Така е било наредено от посолството, така са направили. Нямаш опция да не се подчиниш на САЩ. Иначе ще ги изхвърбят от властта, ще им спрат милионите кинти, които си получават всеки месец, а и ще ги осъдят през Магнитски. Т.е. приключват им прекрасния живот за норматив. Утре САЩ решават и казва обявявате война на Русия. До вечерта смея обявили. Няма мърдане, САЩ командват тук и не виждам изход!

19

Анонимен

преди 3 месеца

На терористи не се помага, съвсем нормално е

18

Анонимен

преди 3 месеца

До Захарова За Карибите нямаш избор. Или ставаш пират или роб на САЩ Англия.

17

rambaldievskievich

преди 3 месеца

До Нане Вуте (17): Не. А за обявена от русия за вражеска държава. Затова, шопе.

16

Анонимен

преди 3 месеца

Евала, само така!

15

Нане Вуте

преди 3 месеца

Нормално за краварски под.л.оги!

14

Захарова

преди 3 месеца

България е отказала на Русия и за карибския мост!

13

Анонимен

преди 3 месеца

Че какво да очакваме от нашето украинско правителство

12

Тео

преди 3 месеца

И когато някой натоварен в Русия камион с опасни радиоактивни отпадъци вземе, че се преобърне точно пред парламента, руснаците ще ни отвърнат със същото. Впрочем - много работи вече ще се променят. Отношенията между блоковете се радикализираха. Никой не пречеше на САЩ в Афганистан, въпреки всичко се провалиха. Сега на Украйна се дава повече, отколкото СССР е давал на Виетнам. Как мислите - какво ли ще се случи при следващата западна военна авантюра?

11

Анонимен

преди 3 месеца

Газката е класика, железна машина, ще си я ползват още 100 години, щото не могат да измислят нищо по-качествено.

10

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен Байдан и Осама защо не са съдени за жертвите в Ирак и Либия и Афганистан. Там загинаха 5 милиона жени и деца от бонбите.

9

Алекс

преди 3 месеца

Кримският мост е незаконен строеж.Правилно решение.

8

Анонимен

преди 3 месеца

е оставаше и да помагаме на окупаторите.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Кой отказа Мара шалвара или Просто Киро :)))

6

Анонимен

преди 3 месеца

Да припомня, че Русия се ръководи от издирван от Международния съд престъпник. Все едно босът на Сицилианската мафия да поиска правна помощ от страната ни !?

5

По политически

преди 3 месеца

причини се прекъснаха и икономическите отношения. По политически причини се "демонтира" и паметника на съветската армия. По политически причини АЕЦ Белене стои на трупчета. По политически причини южен поток не се построи. Списъка е много дълъг. Въпроса е, след толкова много политика какво стана са икономиката и жизнения стандарт? Щото хората очевидно не ядат политика, не наливат политика в резервоара на колата и не се топлят на политика зимата.

4

Анонимен

преди 3 месеца

на език, разбираем за бройлерите дето се образоват от телевизора и се кефят на ергени, брадъри и тем подобни това звучи: ние сме рая на американците, и понеже руснаците не скачат по свирката на американския господар както ние, ние няма да спазваме международното право и ше укриваме престъпници, само и само да угодим на господаря и да се скараме с вас...

3

Бони Бонева

преди 3 месеца

ахахах вицове... от целия техен капацитет за строителство и като добавим кооперация с китай и още сума страни.. те до нас опряха хаха, където още има тапа на симитли, а за магистрала до варна хората вече и приказки на децата на разказват за нея, а цяла софия е в дупки и разпадаща се най- ниско ниво и елементарна инфраструктура.. за северозападна България не почвам.

2

Ужас

преди 3 месеца

И така показваме че сме на страната на терористите.....

1

Иван Проданов

преди 3 месеца

При такова правителство не се учудвам.Нали от посолството така са наредили.