43

Наци Рейджура Светлю

преди 3 месеца

Aко трябва да разрушите всичко построено по времето на комунизма, значи трябва да разрушите 3/4 от БГ. Ти русофобе живееш в блок построен през соца. *** ти и баба ти са бачкали в народните заводи за да те отгледат. Много от вас ви е изучила НРБ. Ти русофобе си едно неблагодарно jивотно!!!

42

Анонимен

преди 3 месеца

Тексас, обърна ли се към Путин за помощ?

41

Анонимен

преди 3 месеца

Великобритания никога няма да напусне ЕС, Британия е основоположник на ЕС и ключов играч, Великобритания никога няма да напусне ЕС, това са някакви абсолютни глyпости и безмислици.

40

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС никога няма да се разпадне, ЕС е световен играч и най-богатият и технологизно развит съюз, ЕС никога няма да се разпадне, това са някакви абсолютни глyпости и безмислици.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Аляска също иска да се отдели и да се завърне там където принадлежи..в Русия!

38

Анонимен

преди 3 месеца

Cтaтyятa нa Пapлaмaтa шe я мecтят мaй в мyзeя нa либepaлo-мacoнckoтo изkycтвo?

37

Джипити

преди 3 месеца

Какво стана с визите за САЩ

36

МБАЛНП "Св. Нау

преди 3 месеца

"кога ще ходите на помагате в Донбас?" - Само да попитам, ти в Донбас ли си? Ако не си, тогава защо ги пишеш тия коментари? Отидете и двамата там и се сбийте. Или вместо да ходите чак до там, то е явно, че и двамата сте страхливци, защо не си размените адресите или да се уговорите да се сбиете на компромисно удобно и за двама ви място? Или ти не пишеш конкретно срещу някой, а си пишеш ей така срещу всички? Профилактично някак си? Ей така, сам си създаваш нацисти, сам си се бориш с тях? Евала!!!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Тексас е населен предимно с етнически руснаци и рускоговорящи. Исторически Тексас винаги е бил част от Русия!

34

Всъшност

преди 3 месеца

Дезертирали те украинци, са руснаци от ДНР и ЛНР!

33

Джипити

преди 3 месеца

А Крим освободиха ли

32

Наивен

преди 3 месеца

До Анонимен 53 - В Якутия има диамантени мини. Дали ще ги пуснат да се отцепят по мирен начин?

31

Yes California

преди 3 месеца

Не само Тексас. И Калифорния трябва най-накрая да получи независимостта си.

30

Анонимен

преди 3 месеца

"21-ви век е. Тексас трябва да се отцепи по мирен и демократичен път." - Абсолютно! Напълно съм съгласен с теб! Както и Украйна трябва да бъде оставена на мира и да се оправят с нея по мирен път! Също Башкирия и Бурятия искат най-силно отцепване от Руската федерация, значи трябва да се отцепят по мирен път! Якутите не са ОК московски глезльовци да им точат природните ресурси, значи трябва да се отцепят по мирен път. Едно време и война в Чечня стана така, не им дадоха да се отцепят по мирен път.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Това, че в Конституцията на САЩ не е птедвидено щат да се отегли от съюза, не е фаталнло.Това може да бъде уредено от федералното правителство в краен случай да се промени Конституцията.При настоящото управление на Тръмп, всичко е възможно.

28

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 38 - Само 4.5 хил, но описани и задържани. Останалите 15.5 хил. не ги броят.

27

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 39 - Ами те в Испания пробваха ... каталунците. Видя кво стана ...

26

Анонимен

преди 3 месеца

21-ви век е. Тексас трябва да се отцепи по мирен и демократичен път.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Това беше актуално преди месец време.Федералното правителство се разбра с щатските власти, ако дневно мигрантите прехвърлят 4,5хил.границата се затваря за определен срок.Отделните щати имат голяма независимост,даже право на щатска гвардия,тоест армия,която е подчинена на губернатора. 25 щата управлявани от републиканци казаха, че ако се наложи ще пратят техни щатски гвардии да пазят границата на Тексас. Нещо повече те са съгласни да създадат алтернативни щати, ако Тръмп не бъде допуснат до из

24

Анонимен

преди 3 месеца

Много копейки нощна смяна бе, да не би вечерния труд да е по-добре заплатен? ХАХАХАХХА