13

Анонимен

преди 3 месеца

Топ европейски адвокатски кантори им разясниха, че не могат да използват запорираните руски пари,а тая пак същото си мели. Това е поголовно нарушение на финансовият световен ред.Най-много може да използват лихвите.

12

Анонимен

преди 3 месеца

"Не можем да оставим Русия да спечели, настоя председателят на ЕК" - всъщност можете. Така, както оставихте САЩ да спечелят в Ирак и Либия например, заради което и сега търпите вълните бежанци. Така, както оставяте в момента Израел да извършва геноцид в Газа. Да, определено вие имате богат опит да оставяте агресора да спечели. Можете и сега. А дори да не искате, пак ще ви се наложи да гледате как печели, докато вашите граждани са долу с тракторите и вилите и искат главите ви!!!

11

Анонимен

преди 3 месеца

Атака пубеда Урсула е нашият генерал като Наполеон и Хитлер :)))

10

Анонимен

преди 3 месеца

Благодарение най-вече на некадърните марионетки в Брюксел и най-вече на тази лелка, стигнахме да сме заплашени от война. Явно Европа не си е извлекла поука от двете предишни световни войни, а зад океанските ни "партньори" с удоволствие правят стотици милиарди за наша сметка.

9

мдаа

преди 3 месеца

Нормално е децата и внуците на нацистите да са против Русия. Кръвта вода не става. Но коя си ти *** лельооооо? Нямала да остави Русия да спечели, ами отивайте и се бийте срещу Русия тогава, недей използвахте укрите за това.

8

иванова

преди 3 месеца

тя си мисли, че от нея нещо зависи ли?

7

Анонимен

преди 3 месеца

Кремълският антихрист трябва да бъде спрян!!!

6

Противна си

преди 3 месеца

И мислиш и ти като прятелитети фашаги само за смърт!Ваксините на мъжа ти колко народ изби? Без куршуми! Аолко спечели от това? Не искам да знам, но знам едно, че всичко се връща и теб няма да те подмине!

5

Анонимен

преди 3 месеца

тия колкото повече финансират "покрайна за да не се бият те" толкова повече се намичат за голямото набиване

4

Анонимен

преди 3 месеца

Ххахах, малоумието й е изписано на лицето.Нямало да оставят Русия да спечели,ама войски няма да пращат.Всичко им е напук.Еми така световна политика не се прави, даже от жени....

3

И тази

преди 3 месеца

Призовава за III световна война! Власт и пари.

2

баба мара

преди 3 месеца

вие ни докарахте до това положение след 75 години мир в европа сега треперимда не стане лошо за света всичко е благодарение на вас с вашия гмо акъл иалчността на запада за печалби българия вън от ес и нато

1

Анонимен

преди 3 месеца

То с такъв кукундел на върха на ЕС е напълно възможно наистина