829

Анонимен

преди 4 месеца

Именно Русия извоюва свободата на Европа от нацизма и точно защото Европа не се освободи сама от чумата тя се върна . Русия днес се бори сама с нацизма. Тя ще се пребори но само за нейните земи и народи. От там насетне Европа сама трябва да се пребори с фашизма.

828

Анонимен

преди 4 месеца

Този и бившия президент Плевенлиев са излезли от цирка за сладури! Огледала нямате ли?

827

канадец

преди 4 месеца

България свободна и демократична? Това майтап ли е.

826

Кога ще паднат

преди 4 месеца

Цените Денков

825

SmO

преди 4 месеца

Спрете се,не публикувайте снимка на това недоразумение.Три монитора чупя вече.

824

Ха-ха

преди 4 месеца

Денков, не бери кахър за Русия, ами гледай ти да не се изправиш пред Народния съд! А той е строг и справедлив. Бих казал много строг.

823

Анонимен

преди 4 месеца

Тъnak

822

Анонимен

преди 4 месеца

тоя осфен от ***/академик / взе да разбира и от военно дело !

821

Ще има правосъдие

преди 4 месеца

След като Русия пропъди англосаксонските грабители от региона вероятно ще има ревизия и правосъдие. Нещо като Нюрнбергски процес явно ще има.

820

Анонимен

преди 4 месеца

Чета някакво смешно заглавие -- Русия била "изхвърлена" от олимпийското движение -- Брикс ще си организират свои олимпиади -- население от 3,9 милиарда не ми се вярва да се оставят американски крадци да ги водят за носа.

819

Анонимен

преди 4 месеца

500 000 убити за две години. Ние в 21 век ли живеем. Денков вземи се скрий заедно с тиквата и българските велможи на вермахта! Зеленски -талибана е за съд и разстрел!!

818

Анонимен

преди 4 месеца

Русия ще спечели войната. Амкакво ще прави Денков?

817

Анонимен

преди 4 месеца

Дали ще има съд за Русия -- самата идея е смешна. Но за теб ще има -- крадене на средства от бюджета за финансиране на чужда война.

816

нн

преди 4 месеца

Денков, кой ще съди руснаците, европейците ли? Приказки за наивници, че и българите ще участвали. Светът се преразпределя, променя се. Налага се европейците да преосмислят съвремието и да разберат кой на къде му е мястото и да заживеят като съседи.

815

Анонимен

преди 4 месеца

"Нашата страна отдавна направи своя избор да бъде мирна, демократична, свободна европейска държава." -- няма такова нещо, в България има псевдодемокрация с фалшифициране на избори и криминални политици в парламата. Такъв избор никой не е правил.

814

Анонимен

преди 4 месеца

Сащ нямат все още технологията на свръхзвуковите ракети -- Русия и Китай я имат. Към 2050 година сащ ще бъдат окупирани, а географията им видоизменена. В момента те се движат натам сляпо защото нямат необходимия интелектуален потенциал да избегнат подобно развитие на нещата. А Русия и Китай хитро им слагат капани по пътя, защото знаят ходовете напред.

813

Анонимен

преди 4 месеца

А защо трябва да вярваме на едно българско миш ле сложено за премиер с измама на избирателите. Информациите от света сочат съвсем друг изход на войната. Санкциите на сащ и ес срещу Русия са един голям провал. Защо американското президентче гледа като изтървано от лудница?

812

Жалка работа

преди 4 месеца

"Русия не може да спечели тази война. И един ден ще има правосъдие за всички военни престъпления срещу украинския народ". Запомнете това за да му го припомним на Денков след година. Хайде това да го приказва човек като Асен Агов (който не е нищо друго освен един лаладжия) е едно, но да го приказва премиер, които би трябвало да гледа поне един ход напред, е жалко. Вече и в САЩ казват, че Украйна не може да спечели войната, а Денков сега се сетил да се прави на военен специалист и да дава прогнози

811

Bad Face

преди 4 месеца

Таз ВО започна заради военните престъпления на неонацистите, които дo започване на военните действия от страна на Путин убиха 14 000 беззащитни руснаци, сред които и много деца.

810

Анонимен

преди 4 месеца

"Денков: Русия не може да спечели тази война".................11.07.2023г., Денков: Не съм военен и не мога да говоря по военни въпроси.