328

Теди

преди 4 месеца

По принцип хората трябва да имат деца но не е задължително аз нямам имам само котарачето

327

Теди

преди 4 месеца

Аз нямам деца защото не съм се решила така да имам иначе поне едно можеше да родя обаче имам само едно коте обаче котарака е Георгиев на баща си не е Теодоров на мен

326

До педала 365

преди 4 месеца

Явно не знаеш ,че има много хора от които зависи изпълнението на подобна лудост .Или си мислиш ,че в Кремъл и РФ има отряд от хиляди самоубийци... Всяко чуждо разузнаване в Москва ще реагира на подобно решение и всички ядрени държави вкупом ще унищожат федерацията терорист.

325

Теди

преди 4 месеца

Политиката не може да я избистриш трудно е на всеки човек каквото му е писано това е те са руснаци ние сме българи а другите са украинци три различни държави какво ще стане с рускоукраинската война предстои да се случи

324

Анонимен

преди 4 месеца

Каква демокрация, кви пет лева? У нас скед 30 г. не управлява народа ( както е дефинцията за демокрация), а управляват олигархични крадци като Пеевски, Борисов и сие. Ценностите на нацията са свесени до фолк, алкохол, клецанье и апатия към жизненоважните теми за оцеляване на държавата.Суверенитет нямаме, държавата се управлява външно, чрез посолства.Чужди фирми източват държавата, плодородната ни земя пустее, купуваме чужди ***, специално произведени за нас долно качество. Честита демокрация

323

--

преди 4 месеца

Нека си коментират .Да не налагат мнението и простотиите си на хората.Те са Никои ,взели се за богоизбрани . За всеки има някакъв край.

322

???

преди 4 месеца

Дали не искате някой луд руски генерал в Кремъл с контрол над ядрените оръжия в Русия???Тогава ще плачете за Путин ..............тъ@@паци и ***@@@@оти!!

321

Анонимен

преди 4 месеца

Да не дойде време русофилите да бъдат отмерени по руски, но огледално. Да се молят! Защото тогава ще разберат що е фашизъм. Русия е събрала толкова омраза в съседите си, има толкова неплатени сметки, че от страх пред бъдещето жените нещат да раждат.

320

демокрация

преди 4 месеца

такова животно няма.................не разбрахте ли???Всичко е война и борба за ресурси................................нефт, газ, злато, диаманти и др.Но Русия не е Либия или Сирия ......................................а най-голямата ядрена държава в света............ако Русия се разпадне и Путин умре, ще се родят няколко нови ядрени държави.............ядрена война ли искате, тъ@@@шаци???Или някой луд руски генерал в Кремъл????

319

Един

преди 4 месеца

предател в Русия по-малко.............освен роднините му и още няколко приятели , около 20 броя на никой руснак не му е тъжно за него в Русия!!!

318

Русия

преди 4 месеца

не е Либия или Сирия................Русия има най-големия ядрен потенциал на планетата и няма да се разпадне...............да го разберат западните лицемери в Европа, ЕС, САЩ, Англия, Франция и приятелите им в България!!Няма да крадете нефт, газ и злато от Русия............свиквайте!!

317

Една много известна

преди 4 месеца

Руска опозиционерка беше нарекла Навални фашшага. Целият колониален *** световен елит ще сипе крокодилски сълзи, че протежето им не можа да спретне революция. Друг предател ще дойде, много пари похарчиха за него, сега жена му ще харчи биткойнтите. Това не е България където на воля управляват 34 г. само предатели.

316

Западните

преди 4 месеца

хиени нямат търпение да разпаднат Русия и да крадат на воля злато, нефт, газ, диаманти и т.н.................но ще си счупят зъбите..............руснаците не вярват във фалшивите приказки за демокрация!!!

315

В Русия

преди 4 месеца

не може да има демокрация от западен тип....................кога ще го разберете???Русия е империя, огромна държава и може да се управлява само с твърда ръка...........иначе ще се разпадне..............мечтата на една дърта вещица Маргарет Тачър!!!!И западняците ще се радват да крадат ресурси от Русия...............нефт, газ, диаманти и т.н!!!

314

Теди

преди 4 месеца

Кой знае колко бебета са се родили в Русия в тази секунда едни се раждат други умират а Путин както иска да имали по Осем деца ехе смятай каква раждаемост

313

Анонимен

преди 4 месеца

Никой не обича предателите като Навални и Тагарев.............Тагаренко, украинският агент!!!

312

Русия

преди 4 месеца

печели войната в Украйна.............Бог да пази България и Русия!!!

311

???

преди 4 месеца

Тагарев дали ще преживее съдбата на другаря си предател Навални!!!

310

???

преди 4 месеца

Какво стана с българските БТР-и.................май не достигнаха до фронта..........вместо да помагат на България при наводнение и бедствия!!!Тагарев.........украинският агент Тагаренко сигурно реве сега в мъка за колегата си - предател Навални!!!

309

Русия

преди 4 месеца

печели войната в Украйна............скоро и предателят Тагаренко...........украинският агент Тагарев ще иде в затвора, където му е мястото!!!